Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:51 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 

Трябваше ли темата да се заключва?
ДА 14%  14%  [ 6 ]
НЕ 74%  74%  [ 32 ]
нямам мнение 12%  12%  [ 5 ]
Общо гласове : 43

"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Цитат:
НАПЪЛНО съгласен ... но разбират ли го всички?

Разбирам го напълно, но в случая за какво става дума. Когато една тема със скандали се пречвръща в топ тема (мога да дам скорошен пример от друг авто форум) и измества вниманието от основната цел на форума, такава тема трябва да се пресече.

Чет Ное 03, 2005 1:45 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Аз за миналата седмица съм дал към 200лв. за въпроси свързани с този клуб и форума. Тук отговарям и на Petrov, който казва че подържането на домайн е нищо работа.

Да пообновим сайта ...

И най вече това: /след като няколко пити се срива форума/
Хостване на форума ........ а и беше пуснато на няколко места във форума - с цел да се види от колкото се може повече потребители .......

Хостване на форума ........
Да помислим върху сайта

вместо последните две някой ще видят: "Темата или мнението, което търсите, не съществува"

Чет Ное 03, 2005 1:51 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
ivo написа:
Mitko написа:
Аз за миналата седмица съм дал към 200лв. за въпроси свързани с този клуб и форума. Тук отговарям и на Petrov, който казва че подържането на домайн е нищо работа.

Да пообновим сайта ...

Хостване на форума ........ а и беше пуснато на няколко места във форума - с цел да се види от колкото се може повече потребители .......

Да помислим върху сайта

вместо последните две някой ще видят: "Темата или мнението, което търсите, не съществува"

Иво, кажи ми какво целиш в прав текст!

Чет Ное 03, 2005 2:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
ivo написа:
Mitko написа:

Да пообновим сайта ...

Да помислим върху сайта

да му дадеш 5 лева ... еееее :D
айде стига вече :D

Чет Ное 03, 2005 2:02 pm
Профил
UNREAD_POST Re: аааа и още нещо
Mitko, а кво да кажа аз дето поддържам 8 домейна, от които 4 мои и плащам на БТК като поп всеки месец за да хоствам сайтове и форуми в които дори нямъм никви права. Но ади да не си мерим... кой кво поддържа.
А за скандала, помисли трезво кой го причини, хората които се чустват кофти, че никой не им е казал, че ще се учредява клуб или тези които тихо мълком го създадоха???
после ще питате що се делим, ами то деленето идва от вас...

ivo написа:
Та за поканата: ето я от kilar пратена в лично съобщение: /ясно защо .../

Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:17 am
Колега,моля за вашето внимание!!!Във връзка с учредяване на клуб Фиат България ви каним на събрание,на което ще се избере управителен съвет и ще се приеме устав на клуба.Идеята е събранието да се проведе на 29.10.2005 година в град София.Мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.Молим за вашето съдействие.
Поканата е съгласувана с администраторите на форума.

Информацията е конфиденциална и молим за вашата дискретност. Благодарим предварително.

на което имаше отговор:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 9:03 am
Искам да знам кои са поканените?

На което ми се отговори:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:31 pm
Поканени са админите и модераторите,а също и хора които преценихме,че могат да допринесат за развитието на клуба.
Надявам се , че ще запазите конфиденциалността на информацията!!!

Което за мен не беше отговор и попитах:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:53 pm
имена ....

И това е отговора:
Цитат:

т.е. няма такъв....

Конфиденциалност и дискретност, човек ще каже, че сте замислили атомна бомба да произвеждате :mrgreen:
И как така преценихте кой с какво може да помогне??? Като се замислим от къде тръгва тази т.н. скандална тема, ами колегата Kuku що не го поканихте, та той сам си предложи услугите???
Сега разбираш ли за кво говоря...??? За прости, елементарни човешки отношения!!!
Аз спирам до тук. Дъжте си стикерите, дръжте си клуба, с каквото мога ще помагам във форума, винаги когато видя закъсал и и най-вече FIAT ще спра и ще помогна с квото мога... и както ви каза колегата Snaker:

Snaker написа:
за срещите - могат да стават и без клуб да ви светна щото пиячката и кльопачаката клуб не им требе
...
истината колеги ще си остане ТУК в форума ... количеството инфо което ще погълнеш от останалите колеги ... помощтта която ще получиш или дадеш ... и т.н. ... майтапите дето си разменяме ... заяждания ... все неща от дневния ред на една и-нет общност
....

Останете си със здраве, аз съм до тук :)

Чет Ное 03, 2005 2:16 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:

Целя:
1. Доброто отношение на потребителите към форума/клуба
2. Ясни правила за форума и клуба /който казва че без такива може - греши тотално/
3. Вслушване на админите/модераторите в мнението на мнозинството
4. Създаване на истински задружен клуб
5. Приемане на помощ от всеки който иска да я даде

Ако има нещо с което не си съгласен - кажи .... аз писля че по-точно от това не можах да го напиша ....

:offtopic: ако имам правописни грешки нека бъда извинен - в бързината не уцелвам клавишите :wink:

Чет Ное 03, 2005 2:29 pm
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА !!!
Колеги и колежки, потребители на форума искам да се обърна към Вас.

Цитат:
ИЗВИНЯВАМ СЕ на всички потребители които са се засегнали от тази тема.

Нека продължават все така да пишат и обменят мнения във форума ....

Нека се обединим около ФИАТ идеята и създаването на една ИТАЛ общност в България.

И да добавя, че не съм целял разцепване на форума/кулба или нещо от рода. Нито да се облагодетелствам по някакъв начин.

п.п. Мите, може да пратиш цялата тема в коша .... за да не я гледат тези които още не са я видели ....

Чет Ное 03, 2005 3:12 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Така... стана тя каквато стана !!!! типично по-Български !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snaker .. аз също сам регистриран в GRAPHILLA... и си много прав за това което казваш. Поради подобни причини нито влизам.. нито поствам там.. въпреки че много ми помагаше в работата мнението на хората от този форум. Както и да е.
Открито заявявам, че сам един от поканените и присъствалите на въпросното събрание. Наистина бях доста изненадан от този факт!!! все пак тука има доста по-заслужили ентусиясти и клубари. Събранието си стана.. имаше доста "предварителна" подготовка от страна на "организаторите" но това не пречеше да се стигне до разунми и реални действия. Предварително искам да заявя - НЕ ВЗЕМАМ НИЧИЯ СТРАНА !!! Това което ще споделя е само мое мнение и не ангажирам никой с него. Съгласен сам че има определена доза авторитарност и напъни за себеизява по отношение на създаването на клуба. ОК.. нека е така, но има и реални действия. Не е ли по-добре да се създаде нещо живо, работещо и да се "шлайфат детайлите" в движение?? Предполагам доста хора са се почуствали обидени и засегнати от факта, че не са уведомени или не са поканени или не са помогнали .. или .. незнам си какво. Понеже присъствашите на събранието ми гласуваха определено доверие и ми повериха отговорности, бих искал да заявя на всеки един който се чуства по някакъв начин свързан с този форум и създаването на клуба, че ОСНАВНАТА ЦЕЛ И ИДЕЯ е да се създеда обшност от хора с определени интерес към марката ФИАТ. Та тази обшност ( или клуб или каквото искате ) е мястото където са си "чешем" крастата, ако приемете това. Не крастата да управляваме някого или нещо а да споделяме лудостта си по автомобилите и ровичкането в тях.
Понеже е видимо, че нещата излизат от рамките на добрия тон, предлагам следното :
1. Публично огласяване на всички действия по регистрацията, учредителнто събрание, учредителите.. управителния съвет и т.н.
2. Публична дискусия по устава и правилника на клуба.
3. Прекратяване на "войната" между "можещите" и "направилите" - надявам се ме разбирате.

Приканвам ВИ колеги... нека се гради. Всеки може да критикува, но е факт че малцина направиха нещо.
Лично сам предложил, като основно право, члена на бъдещия клуб да може ба избира и да бъде избиран в управителните органи. Друга важна придобивка на члена е да има правото да ревизира финансите на клуба когато пожелае. Ако се замислите малко над това ще стане ясно, че ВСЕКИ един, който стане член ная клуба в един прекрасен миг може да му бъде управител или да участва с управлението. Вместо да се дърляме кой е по-по -най.. просто приемете факта, че клуба започва да действа ! ВСИЧКИ за поканени да участват !!! Когато се оформи като работеща единица, ще си се свика общо събрание по надлежния ред и ще се реши стават ли тези хора, дето сега се мъчат на направят нещо, да управляват клуба или не. Никой не е пожизнен управител и ли член на управителния съвет !!!! Разбеврете го това. Просто едни хора са се нагърбили да направят нещо и за поели отговорността за това.
Като гледам освем отговорностите май и "кофите с лайната" ще се наложи да понесем.
За това "нека седнем на една маса" и да си правим кефа както е по всета !!! А това дали отстъпките от магазините или сервизите били бошлаф работа е друга тема. Нека издействаме разните облаги.. да ги ползваме поне по един път пък тогава да теглим чертата. Съгласете се че един работеш клуб с сериозна членска маса никак не е за пренебрегване от който и да е вносител, продавател или мотировач на разни джаджи !!!

Вместо да се кефим че сме балканци - нека покажем че заслужаваме да сме ЕВРОПЕЙЦИ!
Понеже се впрегнах много и изписах един тон приказки - спирам до тук.. Ако продължите да се дърляте като малки деца .. подарявам мястото си в клуба на желаещите го. Аз колата сам си я карал до сега и без да сам член на клуб.. мога така да си я карам и за напред.

Чет Ное 03, 2005 4:40 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
x 1/9 написа:
Приканвам ВИ колеги... нека се гради.

Нека да започнем да работим за клуба ....... :!:

Чет Ное 03, 2005 8:15 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Моето мнение е също че трябва да има свобода на писането във форума нали за това е форум.
Някои пита защо сте направили клуб без да дадете гласност и веднага това се смята за скандал,следва заключена
тема.Друг попитал нещо друго /да не изпадам в подробности / то пък нарушило правилата на форума,и т.н

Според мен това не е правилно нека всеки да може да изказва свободно мнението си иначе форума ще заприлича на
тоталитарна партия от близкото минало.

Всичко това го казвам с наи- добри чуства към всички от форума.

Чет Ное 03, 2005 10:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз лично не разбрах,а и не прочетох някой от учредителите на клуба да е обяснил ,защо цялата работа по регистрацията на клуба е трябвало да стане тайно и конфеденциално?Какъв е бил критерия за избор на точно определени хора?Мисля,че това е меко казано некоректно спрямо останалите!Харесва ми форума,идеята,нямам никакви лични амбиции за нищо,но когато се правят тайни неща ,какъв е смисъла да ги споделяте с другите от форума в последствие?

Пет Ное 04, 2005 10:07 am
Профил
UNREAD_POST 
Ето, както виждате страстите започнаха да изтляват.
Нека и аз да кажа нещо накрая, като 12човек регистриран във форума.
Момчета и момичета админи, модератори и 'кандидат' такива... Аз си нямам и най малката идея кой каво цели с всички тези постове. Струва ми се че има хора които много държат да имат глас в управителното (и на форума, и на клуба) тяло ама не ги канят, щото те си пазят желанието в тайна, само те да си го знаят. Посля като бебе с откраднат биберон....
Я не ми говорете за много активност, видях ви всичките - и админи, и модератори, и обикновени 'ентусаст потребители' като събирах пари за стикерите... Стикери, стикери, стикери - накрая като ги направих и казах дайте пари - и кво - 3 седмици мълчание. Няколко души (няма да ги изброявам - те си занят, а и всички които са си взели стикерите от тях) решиха да инвестират и ми помогнаха защото чесно казанао в този момент имах нужда не от 100кинта а от 10. А ето Митето е похарчил пари за идеята, лични, собствени, изработени от него, значи ние всички трябва да сме му благодарни, не да го нападаме, щото ако е до някй друг - парите вероятно няма да бъдат дадени... А само ще има приказки...
Искам да подчертая, че които и да беше захванал да формира клуб, да го регистрира и гради ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЯКОЙ ОЩЕТЕН ЗАЩОТО Е ОСТАНАЛ НА СТРАНА. Иначе не може, и цялата работа по друг начин не може да стане - хората ДАЖЕ са успяли да се съберат... и да го направят...като 'Мартин'...
Сега нека засегнатите колеги да заплюят мен (ако има за какво) на ЛС за да не разваляме повече тона.

От друга страна админо-модераторската група се оказа доста жилава и въпреки рева на народа тя си трие и заключва теми. Аз Мите, още не съм видял пост (е хайде най много 1-2) които да отговаря на критерийте от горепосочените точки. При свободно тълкуване и моят може да се смята за такъв. Ако смятате че е такъв, изтрийте го... Аз ще си ги копна и ще го пусна пак. Защото още не е дошъл денят някой да ми затвори устата когато реша да кажа нещо - помислете си на тази тема. Форумът е форум за да пишем в него и хората да го четат, не да бъде изтривано, модерирано и т.н Естествено оставям настрана случайте на употреба на нецензорни думи и понятия, коитро обаче са много редки тук и то обикновено на шега...

От още една страна, цялата тази тема ми прилича повече на флеймърство отколкото на форумство...
И аз барабар Петко с мъжете. Просто обаче форума значи много за мен и ме боли от тези глупави спорове.

Аре чао, плюещите да си плюят, админите да си трият, живота продължава, пука ми на шапката...

Пет Ное 04, 2005 10:17 am
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Запазвайки добрият тон, задавам въпрос:
В тази тема имах пост, в който задавах няколко "неудобни" въпроса. Този пост нещо изчезна, камо ли пък да получа отговор. Въпросът ми е: Това постоянна политика ли е да се трият неудобните въпроси, макар и зададени културно и в добър тон?

Пет Ное 04, 2005 11:10 am
Профил
UNREAD_POST 
johnfound написа:
Запазвайки добрият тон, задавам въпрос:
В тази тема имах пост, в който задавах няколко "неудобни" въпроса. Този пост нещо изчезна, камо ли пък да получа отговор. Въпросът ми е: Това постоянна политика ли е да се трият неудобните въпроси, макар и зададени културно и в добър тон?

Тази тема беше отишла вече в коша. Пожелахте да я върна, но вече се беше появила нова тема със същото име където беше и твоя пост. Нямаше как да върна тази тема при положение, че вече има такава.

Пет Ное 04, 2005 12:21 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Хора, дайте да си стиснем ръцете и да продължаваме напред :!:
Ясно е че всеки трябва да направи някакъв компромис, но нека гледаме напред :wink:

Пет Ное 04, 2005 12:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща