|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Извинявам се за неправилното ми впечатление, но това е защото не се пише нищо въвфорума :roll:
Днес не можах да доида до магазина щото бях до късно на работо (инцидентно) ама за утре ще се постарая да мина.
|
Вто Фев 28, 2006 10:28 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Skip написа: Извинявам се за неправилното ми впечатление, но това е защото не се пише нищо въвфорума :roll:
Днес не можах да доида до магазина щото бях до късно на работо (инцидентно) ама за утре ще се постарая да мина.
Христо, по този повод можеш ли да изпратиш карта с мястото на Иво, както и деня и часа, за да може да го добави към регионалните срещи - наистина може да има хора от Ямбол и региона, които да не знаят за срещите.
Благодаря предварително!
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Мар 01, 2006 10:24 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Zaphod написа: Skip написа: Извинявам се за неправилното ми впечатление, но това е защото не се пише нищо въвфорума :roll:
Днес не можах да доида до магазина щото бях до късно на работо (инцидентно) ама за утре ще се постарая да мина. Христо, по този повод можеш ли да изпратиш карта с мястото на Иво, както и деня и часа, за да може да го добави към регионалните срещи - наистина може да има хора от Ямбол и региона, които да не знаят за срещите. Благодаря предварително!
Чакам ... 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Мар 01, 2006 10:27 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
ivo написа: Zaphod написа: Skip написа: Извинявам се за неправилното ми впечатление, но това е защото не се пише нищо въвфорума :roll:
Днес не можах да доида до магазина щото бях до късно на работо (инцидентно) ама за утре ще се постарая да мина. Христо, по този повод можеш ли да изпратиш карта с мястото на Иво, както и деня и часа, за да може да го добави към регионалните срещи - наистина може да има хора от Ямбол и региона, които да не знаят за срещите. Благодаря предварително! Чакам ... 
Срещите са всяка събота, от 11-13.00ч. в кафенето до комплекс ФИАТ
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Мар 01, 2006 7:58 pm |
|
 |
mark
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 10:14 am Мнения: 34 Местоположение: Елхово
|
hit-ko написа: ivo написа: Zaphod написа: Skip написа: Извинявам се за неправилното ми впечатление, но това е защото не се пише нищо въвфорума :roll:
Днес не можах да доида до магазина щото бях до късно на работо (инцидентно) ама за утре ще се постарая да мина. Христо, по този повод можеш ли да изпратиш карта с мястото на Иво, както и деня и часа, за да може да го добави към регионалните срещи - наистина може да има хора от Ямбол и региона, които да не знаят за срещите. Благодаря предварително! Чакам ...  Срещите са всяка събота, от 11-13.00ч. в кафенето до комплекс ФИАТ
Това къде се намира.Адреса ако може.
Чет Мар 02, 2006 12:46 pm |
|
 |
Ferrari
|
Виж в "Срещи и мероприятия"
|
Чет Мар 02, 2006 12:48 pm |
|
|