|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Fiat-bg Изоставаме, момчета!
Автор |
Съобщение |
me_to_u
|
odolam, по-горе се говори за стикера на друг форум, net_scooter, наш стикер още няма готов на 100 процента.
|
Нед Мар 20, 2005 9:52 am |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
А има ли някакъв проект за стикер, и може ли да го видим във форума скоро ???
:lol: :lol: 
_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Нед Мар 20, 2005 11:30 am |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Според мен логото на сайта би било идеално за стикера, а и щом има такъв файл още по добре.Много ме е яд че нямам каде да го разпечатя иначе с голямо удоволствие бих се заел с това. Също така много добре ще бъде да имаме визитки който да се дават на хора притежаващи Фиат но не са чували за клуба. 
|
Нед Мар 20, 2005 9:49 pm |
|
 |
mariobg
|
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 3:24 pm, променена общо 1 път
|
Вто Мар 22, 2005 5:44 pm |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
Изпратете ми проекта да пробвам да направя малко стикери за Бургас... 
_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Вто Мар 22, 2005 9:34 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
mario значи казваш че на плотер става.еми в такъв случай ще проверя в студенски град, а и по разни познати как стоят нещата ( а още по добре ще бъде ако знаеш къде мога да ги направя).
Няма проблеми аз бих се захванал с това но само да намерия каде да ги направя.
Мога ли да те замоля да ми пратиш на e-mail проекта на стикера и ще действам. А пък успея ли да направя няколко бройки на някоя среща на клуба ще дойда и ще ви ги покажа и вече всеки да си каже дали иска и колко бройки ще трябват.
ето ти e-mail-a ми fitzko@abv.bg
|
Вто Мар 22, 2005 10:08 pm |
|
 |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
 Bratchedda
Abre mom4eta az sum nov 4len vuv foruma i poprincip sum nov pritejatel na Fiat ... Imam fiat Barchetta i za 2-ta dni koito go karam se sum nahilen kat tikva :lol: Koleto e s 4ervena liniq do 9000 RPM i se rezga maximalno . t akakto i da e , bih iskal da razbera v sofiq sabirate li se nqkade ta da doida i az da spodelite va6eto mnenie za firmata Fiat i nqkoi tunkosti svurzani s pritejavaneto i gledaneto na podobna kukla  A ako iskate da si izmislime LOGO samo kajete i 6te vi postnq nqkoi moi ideiki ta da gi odobrime naprimer 
Пон Мар 28, 2005 3:47 am |
|
 |
mirkooo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 1:02 am Мнения: 97 Местоположение: Бургас
|
аз например имам залепена реклама на саита одзад на колара "www.fiat-bg.com/forum" мога да направя такива стикери каквито се замислят но незнам как ще се организираме...в смисал аз съм от бургас а пове4ето сте от софия
|
Пет Яну 27, 2006 4:02 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
mirkooo написа: аз например имам залепена реклама на саита одзад на колара "www.fiat-bg.com/forum" мога да направя такива стикери каквито се замислят но незнам как ще се организираме...в смисал аз съм от бургас а пове4ето сте от софия
Колега, стикерите са направени "лонг, лонг тайм а'гооу", и отдавна си ги джиткаме на Фиятките.
Нужно е само да отвориш Съобщението в този форум и да си поръчаш по указания начин.
Със стикерите колите просто вече не са същите  .
|
Пет Яну 27, 2006 10:59 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
kiro_of_the_day написа: mirkooo написа: аз например имам залепена реклама на саита одзад на колара "www.fiat-bg.com/forum" мога да направя такива стикери каквито се замислят но незнам как ще се организираме...в смисал аз съм от бургас а пове4ето сте от софия Колега, стикерите са направени "лонг, лонг тайм а'гооу", и отдавна си ги джиткаме на Фиятките. Нужно е само да отвориш Съобщението в този форум и да си поръчаш по указания начин. Със стикерите колите просто вече не са същите  .
Вярно за оригиналния стикер .... но колегата си е лепнал предоплагам по големичък надпис "www.fiat-bg.com/forum" на колата ... аз също съм се замислил за задното стъкло най-отгоре да сложа ... излиза 2-3 лв. надпис с букви открай до край на стъклото ....
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пет Яну 27, 2006 11:42 am |
|
 |
mirkooo
Кара Фиатче 126
|
не не ми е голям надписа малък над номера
|
Пет Яну 27, 2006 5:56 pm |
|
 |
mirkooo
Кара Фиатче 126
|
може ли малко по подробно да ми обясниш каде да си пора4ам стикера (в кое съобщение да вляза) мерси Модератор
|
Пет Яну 27, 2006 5:59 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
mirkooo написа: може ли малко по подробно да ми обясниш каде да си пора4ам стикера (в кое съобщение да вляза) мерси Модератор
Ето това е съобщението http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3770,
а тук (и в съобщението има линк) http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1483,,
колегата, Yavor е обяснил подробно, как става поръчването. Доставката идва бързо!
|
Пет Яну 27, 2006 6:07 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Виж първата тема - поръчване на стикери. Или се свържи с Yavor на лично, плаща се по банков път а стикерите идват по куриер.
|
Пет Яну 27, 2006 6:07 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
mirkooo написа: аз например имам залепена реклама на саита одзад на колара "www.fiat-bg.com/forum" мога да направя такива стикери каквито се замислят но незнам как ще се организираме...в смисал аз съм от бургас а пове4ето сте от софия
А за това мога само да ти кажа БРАВО! Сам си се сетил.
|
Пет Яну 27, 2006 6:10 pm |
|
|