|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 4:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
BatGoro
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 28, 2005 6:06 pm Мнения: 41 Местоположение: София
|
 За софтуера
Да питам и аз има ли шанс скоро да можем да изтеглим софтуера за Фиат от дадените линкове?
Или ако има отнякъде другаде информация?
|
Сря Юни 15, 2005 5:02 pm |
|
 |
toni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 3:45 pm Мнения: 128 Местоположение: София, жк Дружба 2
|
 Re: За софтуера
BatGoro написа: Да питам и аз има ли шанс скоро да можем да изтеглим софтуера за Фиат от дадените линкове? Или ако има отнякъде другаде информация?
мисля си че може би админа е скрил софтуера, докаио отмине бурята за нелегалните филми, музики и т.н., тъй като си в София ,пиши ми на ЛС,ще ти запиша CD-та с каквото ти трябва ако го имам и готово.
_________________ FIAT Stilo 1,4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V
|
Чет Юни 16, 2005 12:56 am |
|
 |
Ferrari
|
toni написа: BatGoro написа: Да питам и аз има ли шанс скоро да можем да изтеглим софтуера за Фиат от дадените линкове? Или ако има отнякъде другаде информация? мисля си че може би админа е скрил софтуера, докаио отмине бурята за нелегалните филми, музики и т.н., тъй като си в София ,пиши ми на ЛС,ще ти запиша CD-та с каквото ти трябва ако го имам и готово.
Тони е прав. Това е едната причина, а другата е че канала към вас е много тесен и един-двама като почнат да теглят и другите не могат да ползват форума. Още търся решение.
|
Чет Юни 16, 2005 1:22 am |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ето линк които работи сега свалям от там,успех 
|
Чет Юни 23, 2005 8:38 am |
|
 |
Момчил
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 16, 2004 3:20 pm Мнения: 123 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
D_boy написа: Ето линк които работи сега свалям от там,успех 
Колега нещо забрави да напишеш линка??? :? :? :?
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V
|
Чет Юни 23, 2005 9:21 am |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
 Забравих ето го...
|
Чет Юни 23, 2005 9:30 am |
|
 |
fallen
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 11:03 am Мнения: 7 Местоположение: София
|
 Fiat Punto 2001 software
Здравейте,
първо искам да попитам как може да се сдобия с каталози за Фиат Пунто 2001.
Виждам, че има усложнения с трафика на сайта - можем да помислим да помогна с това за да може и други да го теглят, ако това е проблема.
Ще се радвам да помогнете със софтуера.
Основно търся за Фиат Пунто Нова (2001), но и за малко по-старите модели е добре да го имам.
Благодаря предварително и успешна седмица на всички!
_________________ >> Linux is for those who hate Windows <<
>> FreeBSD is for those who love UNIX <<
|
Пон Юли 11, 2005 11:09 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Fiat Punto 2001 software
fallen написа: Здравейте, първо искам да попитам как може да се сдобия с каталози за Фиат Пунто 2001. Виждам, че има усложнения с трафика на сайта - можем да помислим да помогна с това за да може и други да го теглят, ако това е проблема.
Ще се радвам да помогнете със софтуера. Основно търся за Фиат Пунто Нова (2001), но и за малко по-старите модели е добре да го имам.
Благодаря предварително и успешна седмица на всички!
Може да си дръпнеш Eper но е над 1GB
|
Пон Юли 11, 2005 11:23 am |
|
 |
fallen
Кара детска количка
|
Mitko написа: fallen написа: Здравейте, първо искам да попитам как може да се сдобия с каталози за Фиат Пунто 2001. Виждам, че има усложнения с трафика на сайта - можем да помислим да помогна с това за да може и други да го теглят, ако това е проблема.
Ще се радвам да помогнете със софтуера. Основно търся за Фиат Пунто Нова (2001), но и за малко по-старите модели е добре да го имам.
Благодаря предварително и успешна седмица на всички! Може да си дръпнеш Eper но е над 1GB
Откъде мога да се сдобия с него - после мисля да го кача на някой webserver да могат и другите по заявка да го дърпат от мен. Иначе размера не ме притеснява особенно - по-вероятно е от който го тегля да му преча няколко часа, но може да стане и вечер примерно.
До скоро!
|
Пон Юли 11, 2005 11:51 am |
|
 |
Ferrari
|
fallen написа: Mitko написа: fallen написа: Здравейте, първо искам да попитам как може да се сдобия с каталози за Фиат Пунто 2001. Виждам, че има усложнения с трафика на сайта - можем да помислим да помогна с това за да може и други да го теглят, ако това е проблема.
Благодаря предварително и успешна седмица на всички! Може да си дръпнеш Eper но е над 1GB Откъде мога да се сдобия с него - после мисля да го кача на някой webserver да могат и другите по заявка да го дърпат от мен. Иначе размера не ме притеснява особенно - по-вероятно е от който го тегля да му преча няколко часа, но може да стане и вечер примерно. До скоро!
http://store3.data.bg/lanciabg/
|
Пон Юли 11, 2005 12:50 pm |
|
 |
fallen
Кара детска количка
|
Mitko написа: fallen написа: Mitko написа: fallen написа: Здравейте, първо искам да попитам как може да се сдобия с каталози за Фиат Пунто 2001. Виждам, че има усложнения с трафика на сайта - можем да помислим да помогна с това за да може и други да го теглят, ако това е проблема.
Благодаря предварително и успешна седмица на всички! Може да си дръпнеш Eper но е над 1GB Откъде мога да се сдобия с него - после мисля да го кача на някой webserver да могат и другите по заявка да го дърпат от мен. Иначе размера не ме притеснява особенно - по-вероятно е от който го тегля да му преча няколко часа, но може да стане и вечер примерно. До скоро! http://store3.data.bg/lanciabg/
Много благодарности!
|
Пон Юли 11, 2005 1:24 pm |
|
 |
chuni
|
 За типо
|
Чет Юли 21, 2005 8:39 pm |
|
 |
Petrov
|
Ако има желаещи могат да пусна един мирор за софт-а, както съм направил за БМВ Ентусиастите http://BMW.NewBG.net
Заинтересованите да пишат. Само имам едно изискване, софт-а който трябва да изтегля да не е на дата.бг
|
Чет Юли 21, 2005 9:08 pm |
|
 |
x 1/9
|
 Re: Compac 98
ivo написа: Колега това коя версия на програмата е защото имам:
DATA BASE EDITION 39 - 28.05.2001 DATA BASE EDITION 3 - 22.06.2001
и
DATA BASE EDITION 36 - 02.01.2001 DATA BASE EDITION 1 - 11.07.2000
случайно да има инфо за моето фиятче ??? х1/9 модел 1982 - 1500 - 5 скорости
инсталирал сам си някакъв софт за Фиат но там са модели след 1999г.
|
Вто Окт 04, 2005 3:26 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
 Re: Compac 98
x 1/9 написа: случайно да има инфо за моето фиятче ??? х1/9 модел 1982 - 1500 - 5 скорости инсталирал сам си някакъв софт за Фиат но там са модели след 1999г.
Ще разгледам ... но .. малко е вероятно ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Окт 04, 2005 5:50 pm |
|
|