Дата и час: Сря Юли 16, 2025 9:48 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 

Трябваше ли темата да се заключва?
ДА 14%  14%  [ 6 ]
НЕ 74%  74%  [ 32 ]
нямам мнение 12%  12%  [ 5 ]
Общо гласове : 43

"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
deqnak__ написа:
Ейййй ама какви хора сме само?

Дай да оакаме първо направеното пък после ще му мислим. Това че клуба е на членовете мисля, че никога няма да има спор.А това кой го е учредил и кой го управлява има ли значение ако се ръководи от интересите на членовете?

Айде да не плюем върху нещо което според мен е само в плюс за идеята.

Ами то създаването не е по интересите на потребителите, а какво остава за напред.
Никой не е казал да плюем или да храчим :) става въпрос, че някои се държат така все едно си им е лична собственост.

По какво съдиш? Защо мислиш, че някои ще хаби нерви и пари за да се тупа после по гърдите. А и доколкото съм запознат ще има общо събрание. Там именно се чува гласа и на членовете, аи може да се смени и ръководството. Ако искаш зачети се в Ланча как правят клуб. От много приказки още си седят на идеята. Незнам за вас но на мен ми се струва, че трябва се да почнем от някъде. По какъв начин е създаден едва ли е толкова от значение ако спазва принципите на ФИАТ идеята.

Чет Ное 03, 2005 11:06 am
Профил
UNREAD_POST 
Ей айде да се спрете,а :?: Какно ще кажете :!: НИКОЙ С НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА, РЕГИСТРАЦИЯТА НА КЛУбА ВЕЧЕ Е В РАЗВИТИЕ :!: Не ми е ясно какво целите и защо са тези тъпи коментари :!:
Ми вярвате или не ако зависеше от мен и тая тема щях да я заключа :!: :!: :!:

Чет Ное 03, 2005 11:08 am
UNREAD_POST 
deqnak__, ами по начина по който е създаден клуба какво да си мисли човек?
blondy_driver, никой не те задължава нито да четеш темата, нито да пишеш в нея, като не ти харесва не я гледай, като са тъпи коментарите се дръж на страна от тъпаците които пишат в нея (от такива като мен).

Чет Ное 03, 2005 11:12 am
UNREAD_POST аааа и още нещо
Колега 1115 - Иван ,нищо лично ,но само да те уведомя имаше учредително събрание преди купона на Витоша, което събрание продъжи повече от два часа и на него се свърши доста полезна работа :!:

Така, че недейте да скачате напразно :!:

PS. Най - добре за въпросното събрание знаеше колегата Ivo , който както разбрах е бил поканен, но въпреки този факт той направи циганиите първи :!: След като е канен, сега какво се прави че незнае, т.е. не той знае и иска това което му изнася :!: Как така преди итал феста той изтриваше цели постове с мнението че Х човек ще отиде, а сега понеже пак не му изнася и направи дразга за една заключена тема :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Чет Ное 03, 2005 11:23 am
UNREAD_POST 
Когато се регистрирах бях безкрайно изненадан, но и безкрайно доволен от добрият и шеговит тон, който царуваше
тук. Умолявам Ви колеги и приятели (защото Ви считам за такива дори без да Ви познавам) в името на общата
идея нека признаем заслуженото на всеки (нарочно не цитирам имена или никове), който е направил нещо реално
за форума и клуба. Да благодарим на хората, които са направили, регистрирали и поддържат форума, като давам
предложение те да бъдат пожизнени почетни членове на клуб "ФИАТ".
Нека забравим обидата - към тъмната страна води Тя (между другото и аз бях изненадан и малко кофти ми стана,
че поне не е огласено за това учредително събрание) и си останем добри приятели, като работим за в бъдеще
за благото на форума и клуба.
За тази цел предлагам за да спрат всякакви спекулации, и за да няма повече гняв - и Той към тъмната страна води -
нека бъде публикуван Устава на клуба във Форума. Така мисля, че отново ще се почустваме равнопоставени и
дано всичко бъде наред. Нека бъдем разумни и да не ставаме като БЗНС - тата и СДС -тата. МОЛЯ ВИ!!!
Аз кахах, ХАУ.

Чет Ное 03, 2005 11:30 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Когато се регистрирах бях безкрайно изненадан, но и безкрайно доволен от добрият и шеговит тон, който царуваше
тук. Умолявам Ви колеги и приятели (защото Ви считам за такива дори без да Ви познавам) в името на общата
идея нека признаем заслуженото на всеки (нарочно не цитирам имена или никове), който е направил нещо реално
за форума и клуба. Да благодарим на хората, които са направили, регистрирали и поддържат форума, като давам
Нека забравим обидата - към тъмната страна води Тя (между другото и аз бях изненадан и малко кофти ми стана,
че поне не е огласено за това учредително събрание) и си останем добри приятели, като работим за в бъдеще
За тази цел предлагам за да спрат всякакви спекулации, и за да няма повече гняв - и Той към тъмната страна води -
нека бъде публикуван Устава на клуба във Форума. Така мисля, че отново ще се почустваме равнопоставени и
дано всичко бъде наред. Нека бъдем разумни и да не ставаме като БЗНС - тата и СДС -тата. МОЛЯ ВИ!!!
Аз кахах, ХАУ.

напълно подкрепям колегата

Чет Ное 03, 2005 12:33 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
stef написа:
kiro_of_the_day написа:
Аз кахах, ХАУ.

подкрепям тоже :-)

Чет Ное 03, 2005 12:39 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И аз. Силата ни е в това, че се подкрепяме и цари разбирателство. Знаете ли колко е хубаво като видя на улицата друг ФИАТ със стикер и му махна и се поздравим. А ако е някои закъсал да спра и да помогна ако мога. Ето това за мен е клуба. Всеки да помага на всеки със споделен опит.

Поздрави на всички.

Чет Ное 03, 2005 12:55 pm
Профил
UNREAD_POST Re: аааа и още нещо
blondy_driver написа:
Колега 1115 - Иван ,нищо лично ,но само да те уведомя имаше учредително събрание преди купона на Витоша, което събрание продъжи повече от два часа и на него се свърши доста полезна работа :!:

Така, че недейте да скачате напразно :!:

PS. Най - добре за въпросното събрание знаеше колегата Ivo , който както разбрах е бил поканен, но въпреки този факт той направи циганиите първи :!: След като е канен, сега какво се прави че незнае, т.е. не той знае и иска това което му изнася :!: Как така преди итал феста той изтриваше цели постове с мнението че Х човек ще отиде, а сега понеже пак не му изнася и направи дразга за една заключена тема :!: :?: :!: :?: :!: :?:

на учредителното събрание май сте си поканили хора по ваш вкус или по скоро с тези който се познавате,защо не поканихте "случайни"потребители на форум

ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ИЗЛИШНИ ЛИ

Чет Ное 03, 2005 12:55 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ivogul написа:
stef написа:
kiro_of_the_day написа:
Когато се регистрирах бях безкрайно изненадан...

подкрепям тоже :-)

И аз подкрепям тези мнения, искам обаче да подчертая, че устава е едно от нещата с особено значение и смятам, че той трябваше да бъде публикуван и обсъден във форума преди да бъде регистриран клуба... Също така не ми е ясна идеята защо трябваше да е такава тайна от неговите бъдещи членове регистрацията на клуба ??!?!?

Чет Ное 03, 2005 1:00 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: аааа и още нещо
blondy_driver написа:
PS. Най - добре за въпросното събрание знаеше колегата Ivo , който както разбрах е бил поканен, но въпреки този факт той направи циганиите първи :!: След като е канен, сега какво се прави че незнае, т.е. не той знае и иска това което му изнася :!:

Та за поканата: ето я от kilar пратена в лично съобщение: /ясно защо .../

Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:17 am
Колега,моля за вашето внимание!!!Във връзка с учредяване на клуб Фиат България ви каним на събрание,на което ще се избере управителен съвет и ще се приеме устав на клуба.Идеята е събранието да се проведе на 29.10.2005 година в град София.Мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.Молим за вашето съдействие.
Поканата е съгласувана с администраторите на форума.

Информацията е конфиденциална и молим за вашата дискретност.Благодарим предварително.

на което имаше отговор:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 9:03 am
Искам да знам кои са поканените?

На което ми се отговори:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:31 pm
Поканени са админите и модераторите,а също и хора които преценихме,че могат да допринесат за развитието на клуба.
Надявам се , че ще запазите конфиденциалността на информацията!!!

Което за мен не беше отговор и попитах:
Цитат:
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:53 pm
имена ....

И това е отговора:
Цитат:

т.е. няма такъв - е добре с кого ще се срешам къде и кога? Ясно е че нямам финансовата възможност да дам точно сега 150-200 лв. за да дойда до софия и да присъствам на събранието ...../ ще кажете - щом имаш желание парите не са пречка ... така е/, а и мислех че ако определени хора присъстваха можеше да делигирам права на тях и те щяха да гласуват от мое име - ако трябваше щях да им се обадя и ги чуя какво ще се гласува и да кажа мнението си ... но уви .... трябва тук сега и пред всички членове да водим този безсмислен спор за нещо което е вече минало и няма никакво значение ... Та нека клуба се регистрига и има развитие !!!!!

А доколкото рабрах - пак в личен разговор - а не обявено тук - клуба ще има централна структура с регионални звена или нещо от сорта ... което предполагам няма да е пречка да си се организираме дузината ентусиасти от Русе и да направим нещо на местно ниво - снощи на срещата ни се предложиха много неща - които умишлено не искам да споделям тук и сега ...

Така че мисля това да е последното написано от мен по темата ...

Така че blondy_driver - ако искаш заключвай я ... но преди това вземи погледни резултата от анкетата ... не че казвам нещо против точки 1.2 и 1.10 от правилата на форума ... :wink:

blondy_driver написа:
Как така преди итал феста той изтриваше цели постове с мнението че Х човек ще отиде, а сега понеже пак не му изнася и направи дразга за една заключена тема :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Дай да не говорим за тази тема .. защото бях първия който подкрепи Митко след решението на Алфа клуба за мястото на феста .... за което си докарах леката омраза на клуба им .... а за изтритите постове - като незнаеш какво точно стана - не говори - а питай първо Митко - изместих мненията които не бяха по пуснатата от hit-ko тема: и по-точно по уточнението на Zaphod
Цитат:
Моля, когато е възможно, да аргументирате отказа си от присъствие, за да се опитаме да минимизираме неудобствата за вас при следващият Фест.
- така че това е истината - а другата, че след това бях махнат от модераторите и добавен в групата VIP - която може да отваря една скрита тема : Клуб FIAT - която другите потребители на могат да виждат .... а това че никами излиза оранжево оцветен - е заради това - а не че съм модератор във форума ... capisci (капиши) - разбираш ли /за незнаещите италиански ..../

И вземете наистина постнете устава /без оправдание - че няма - недовършен или подобни - защото би трябвало да сте го дали в съда ... за регистрацията ........../

п.п. НЕКА СПРЕМ С КАРАНИЦИТЕ .... И ЗАДВИЖИМ КЛУБА !!!!!!!!!!!

Чет Ное 03, 2005 1:00 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Иво, знам всичко знам......нали и аз бях навсякъде с двата крака.....
Нямаш оправдание за нищо и на мен ми пратиха точно такива ЛС и sms-i ,но аз се поинтиресувах и разбрах бях там гласувах за-против, гласуваха за мен и против мен и така...но ме зарежи мен не сам важна...

Аз лично ти обещавам в най-най скоро време да пусна устава и някой допълнителни неща около регистрацията :!:

Засега се надявам да спрем да се джафкаме :!:

Чет Ное 03, 2005 1:26 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
пичове кво значение има кой е регистрирал клуба и т.н. ? :D
аз не мога да разбера .... някой пари ли ше изкара ... слава и просперитет ? :D
и още не виждам някой да е разяснил като искаш да си "клубар" и да клубваш с съклубарите ... кво аджеба следва ? разбрах че пари се давали ... хуу пари за КАКВО ? :D

ми на мен ше дам за пример защо ми е все тая дали тошо или гошо е регистрирал клуба и дали аз ще членувам или не в него, и има ли такъв клуб или няма.
първо докато не видя какви са ползите от такова нещо в БГ хич няма и да се занимавам с това да видя за какво иде реч. квото мога тука на някой АКО мога естествено ше помогна ама тва да ме убеди някой че тройна чета воеводи регнали клуб и са трее сме вътре за нещо си и ако не сме 100% като истински българчета ше има тука негативно отношение аз залагам 5 лева. его ако не стане бравото ми е червено 9911 номер ... нема как да ме сбъркате - ако загубя баса (а то ше си проличи с времето тука) искам на пътя да спре някой който е от клуба и да каже ти загуби ... дай мангите - ше му дам 10лв :)
второ в БГ на отстъпки няма да повярвам за каквито и да е магазини и сервизи и т.н. защото тука бугаристан майстора си остава бугаристан майстор. като види че идваш с отстъпка си оставя ръцете щото ти тай или инак според неговата теория ако дойдеш после пак - пак си с отстъпка и се си на далавера ... въобще тва са толкоз относителни неща.
за срещите - могат да стават и без клуб да ви светна щото пиячката и кльопачаката клуб не им требе :)
другото е че аз се занимавам с дизайн професионално от 7 години ... примерно ше си направа сам стикер за колата ама ше е с малко по агресивна визия. въпреки че има некакъв стикер на клуба който откровено е скапан аз ше пусна тука векторен файл, пък после който иска да си го дръпне и да си го печата ... въобще няма да ме интересува дали официалния стикер ше отича некъв нов и т.н. ... и на моя ше пише фиат-бг ... тва е само примерно как се отнасям аз малко към тия удържавявания на и-нет общности :)
истината колеги ще си остане ТУК в форума ... количеството инфо което ще погълнеш от останалите колеги ... помощтта която ще получиш или дадеш ... и т.н. ... майтапите дето си разменяме ... заяждания ... все неща от дневния ред на една и-нет общност :D
и къв е тоя устав бе пичове - аз тая дума я забравих от как изкарах казарма ... тва са почти 9 години !!! :D

и съветче само скромно към модераторите ... нищо кой знае какво ...
бях модератор в graphilla.com на много повече народ ... доста повече ... и искам да ви кажа да не се спичате чак толкоз на разни постове и да не се изживявате на моменти като сталинисти ... просто до нищо добро не води ... демек - винаги има препирни в един форум ... съвсем нормални неща. иначе ви давам гаранция - ако няма шоу няма и посещаемост ... друг е въпроса ако целите вип. фоае тука. то ше означава че сте бита кауза. потребителите движат форумите. не админите не модераторите.

поздрави
:D

Чет Ное 03, 2005 1:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ясно е, че работата БГ си се кара по българската. Имайте търпение. Дочечера ще има устава. Колкото за даване на пари и дума не е ставало. Пари ще се дават когато почне регистрирането на членовете. Ще е ясно къде и за какво отиват тези пари. А изваждането на въпросната "чета воеводи" е яко. Аз за миналата седмица съм дал към 200лв. за въпроси свързани с този клуб и форума. Тук отговарям и на Petrov, който казва че подържането на домайн е нищо работа.

Чет Ное 03, 2005 1:38 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
но ме зарежи мен не сам важна...

Нямам нищо лично към теб като човек ... а към създадената ситуация ....

Snaker написа:
... и искам да ви кажа да не се спичате чак толкоз на разни постове и да не се изживявате на моменти като сталинисти ... просто до нищо добро не води ... демек - винаги има препирни в един форум ... съвсем нормални неща. иначе ви давам гаранция - ако няма шоу няма и посещаемост ... друг е въпроса ако целите вип. фоае тука. то ше означава че сте бита кауза.

Просто отговорих на написаното по-горе ... и това е ...

Snaker написа:
потребителите движат форумите. не админите не модераторите.

НАПЪЛНО съгласен ... но разбират ли го всички? :wink:

Чет Ное 03, 2005 1:38 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща