Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:28 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Fiat Bravo 1.9 JTD 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
oduh написа:
Ако успееш да вземеш запазен JTD за под 8000лв не се колебай изобщо.

Под 8000 минава вече в границата на късмета. Ще трябва да се гледа и внимава много.

Покупката на кола на старо е дейност, винаги силно обвързана с късмета.
Когато взимах моето си Браво си мечтаех за JTD, и затова сега хвърлям по едно око на цените, когато имам път покрай някоя автопродавница. Искам само да кажа, че има и под 8000лв, при това доста (не са 2001 година обаче). Следователно познат джамбазин би трябвало да може да докара свястна такава за под 8000лв.

На автора успех - ще завиждам благородно ако се решиш :)

Сря Авг 16, 2006 6:23 pm
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Мерси много на помогналите,вече съм твърдо решен да си взема фиат-чето,сега остана само да реша дали то Италия да си го внеса или от тук да си го взема

Сря Авг 16, 2006 11:27 pm
Профил
UNREAD_POST 
Doky написа:
Мерси много на помогналите,вече съм твърдо решен да си взема фиат-чето,сега остана само да реша дали то Италия да си го внеса или от тук да си го взема

Много голям плюс е колата да не е карана в България ;)

Чет Авг 17, 2006 12:28 am
UNREAD_POST 
Ако те интересува мнението ми - търси си колата тук, евентуално нов внос.
Това да я поръчаш и да ти я докарат крие безброймного рискове - може да не е читава като мотор, да и е лош салона, да е на много километри или просто да не те кефи като я видиш.... но трябва да я вземеш - поръчал си я!
Така че почвай да четеш вестници, списания , да ходиш по автокъщи - и не бързай, избирай внимателно. Задължително палиш дизелака студен и му даваш ряз още при запалването - колкото по-малко изпушва - толкова по-добре за мотора.
Търси кола със запазен салон ( не просто изпран - а пазен), това обикновено говори че предишните собственици са били нормални хора, а не паласпури - обикновено тогава колата е и добре поддържана.

Ако я харесаш в автокъща или при някой джамбазин, не забравяй - на такава кола горницата му е минимум 1000-1500 лв, което ще рече че може да му свалиш минимум 500-800лв от цената. Казваш му имам толкова и толкова - плащам веднага и вземам колата - вземе ли да върти за нещо друго освен за цената (сега не можело, нямал документите и т.н.) или се махай от там или стой плътно до колата - възможно е да искат да свалят нещо преди да ти я продадат или да има някакъв не много добре 'скрит' дефект - това вече трябва ти да го прецениш.

И най-вече, търси докато срещнеш кола, която да ти 'легне' на сърцето - като я видиш, да трепваш... като жена...

От мен толкова, УСПЕХ!

Чет Авг 17, 2006 9:18 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Мерси Yavor :) Само че вече се насочих за Fiat Stilo 1.9 JTD,това остана последно и нямам намерение да търся друга кола,просто ме грабна веднага тази кола с дизайн,хаатктеристики абе всичко общо взето.

Чет Авг 17, 2006 9:32 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Стилото да не е това:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

:shock: :mrgreen:

Щото няма да ти казвам кокло е реална тая обява!! А Иначе не знам на какво стило си се спрял до 10000лв. Но за Бравото JTD мога да ти кажа само че няма да съжаляваш и за миг ако си вземеш !!!! Колата е страхотна, стига да е добре запазена! Аз извадих може би щур късмет щото беше от собственик тук в БГ които си я беше внесъл от Германия, била е тунингована там и и бяха оставили доста екстри по нея преди да я продадат! Автокъщите и поръчките от Италия за мен не е добър начин да се пазарува кола! Успех със Стилото!

Чет Авг 17, 2006 11:20 am
Профил WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
rustson написа:
Стилото да не е това:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

:shock: :mrgreen:

Щото няма да ти казвам кокло е реална тая обява!! А Иначе не знам на какво стило си се спрял до 10000лв. Но за Бравото JTD мога да ти кажа само че няма да съжаляваш и за миг ако си вземеш !!!! Колата е страхотна, стига да е добре запазена! Аз извадих може би щур късмет щото беше от собственик тук в БГ които си я беше внесъл от Германия, била е тунингована там и и бяха оставили доста екстри по нея преди да я продадат! Автокъщите и поръчките от Италия за мен не е добър начин да се пазарува кола! Успех със Стилото!

Ами насочих се към стило-то защото по ми хареса,знам,че е по скъпичко,затова и ще отпусна още пари за тази количка.И нямам никакво намерение да поръчвам от някого,а направо ще си я взема от италия,защото си имам познати в тази област там,затова се насочих към тази кола.

Чет Авг 17, 2006 11:36 am
Профил
UNREAD_POST 
брато браво на теб, и на мен ми се струва по добър вариант Стило, освен това лично на мен по ми харесва и като дизайн, а е и по комфортно вътре, иначе то много зависи на каква кола ще попаднеш, нашата Темпра си е старичка 94г. ама не сме имали ядове с нея, само един път алтернатора и скоростомера правиха магарии, но като цяло колкото сме навъртяли с тази кола, всичко си е било винаги супер и сме си супер доволни, дано и ти да случиш на кола.
пожелавам ти много късмет при покупката и да си отваряш очите н 100, че то не винаги късмета е на работа :)

Чет Авг 17, 2006 12:37 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Мерси много братлета,всички сте много пекани тук.Последно остана Стило-то и живот и здраве скоро ще се похваля с покупката си :)

Чет Авг 17, 2006 1:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
Doky написа:
Мерси Yavor :) Само че вече се насочих за Fiat Stilo 1.9 JTD,това остана последно и нямам намерение да търся друга кола,просто ме грабна веднага тази кола с дизайн,хаатктеристики абе всичко общо взето.

Изброените от мен неща важат при покупката на която и да е кола...

И не забравяй - понякога разума може да говори, ама когато сърцето ти подскача - там е истината - дори и после да имаш някакви проблеми...

То и с жените е така - сърцето подскача, а жената на главата се качва, ама не се отказваш :)

Чет Авг 17, 2006 5:20 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2