Дата и час: Нед Юли 13, 2025 11:23 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
здравейте фиат-маниаци 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST здравейте фиат-маниаци
решил съм да се присъединя към вас (тоест харесах си 1 2 фиатчета)обаче едното е от вън и пи6е 4е е kW/PS 140/190 което доста ме притесни като пуснах запитване за евентулни разходи при вкарване(може да ми е неточна информацията 1-към 4200 и 2-към 9500 това са предполагаеми само мита+акцизи+ддс може ли да има не6то такова,ина4е тука в българия това което съм си харесал е към 7600,това което е от вън струва окло 1100 евро,така че ми е доста важно да знам колко точно 6те са ми разходите,много ще се радвам ако някой ми помогне,благодаря ви и не карайте по бързо от колкото могат да летят вашите ангели хрантели

Нед Фев 19, 2006 3:29 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Готин ай какажи кав е тоя фиат 190коня да не е купе турбо
Иначе и аз бях навит за купе от Германия даже го бях намерил обаче при една груба сметка вкарването на колата регистрация днаци акцизи и с всички глупости ставаше колкото себестойноста на колата около3500евро
Аз нямах такива финанси но ако ти имаш -давай няма да сбъркаш :36_2_25:

Нед Фев 19, 2006 10:33 am
Профил
UNREAD_POST Re: здравейте фиат-маниаци
Gancho_ написа:
решил съм да се присъединя към вас (тоест харесах си 1 2 фиатчета)обаче едното е от вън и пи6е 4е е kW/PS 140/190 което доста ме притесни като пуснах запитване за евентулни разходи при вкарване(може да ми е неточна информацията 1-към 4200 и 2-към 9500 това са предполагаеми само мита+акцизи+ддс може ли да има не6то такова,ина4е тука в българия това което съм си харесал е към 7600,това което е от вън струва окло 1100 евро,така че ми е доста важно да знам колко точно 6те са ми разходите,много ще се радвам ако някой ми помогне,благодаря ви и не карайте по бързо от колкото могат да летят вашите ангели хрантели

В www.mobile.bg раздел "Полезни" има митнически калкулатор. Дори да не е супер точен, ще ти даде представа за това какво ще платиш. За 140 КВ ще има ДДС и мито. Втората цифра е по-реална. 4200 е много малко.

Нед Фев 19, 2006 12:17 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
май няма да ставам член на вашето общество:-)не 4е някои ме покани ама ми се струвате готини:-)днес ме от4аяха 10500 такси ддс и други и колата е моя:-)няма ли някакъв начин да се позаобиколят тези такси4ки бе:-)))) поне да отиваха там където требва

Нед Фев 19, 2006 7:45 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Gancho_ написа:
май няма да ставам член на вашето общество:-)не 4е някои ме покани ама ми се струвате готини:-)днес ме от4аяха 10500 такси ддс и други и колата е моя:-)няма ли някакъв начин да се позаобиколят тези такси4ки бе:-)))) поне да отиваха там където требва

Gancho стига с четворките :wink: Оправяне има, ам връзки и кеш трябват.

Нед Фев 19, 2006 8:24 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
продължавам да дерзая:-)

Нед Фев 19, 2006 8:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]