Дата и час: Сря Юли 16, 2025 11:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 

Трябваше ли темата да се заключва?
ДА 14%  14%  [ 6 ]
НЕ 74%  74%  [ 32 ]
нямам мнение 12%  12%  [ 5 ]
Общо гласове : 43

"Клуб ФИАТ България" - първи стъпки - отново !!!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
От снощи ми се върти една идея в главата...
по скоро след като Митко затвори темата...
Исками се да предложа на целия форум едно такова чудо - Форум специален... да го наречем с работно име - Хайдпарк..
и там да се местат всички тема по който има недоволни.. недоизяснили се.. и т.н.
Та да може всеки да "говори" без да се шашка че някой ще го трие, затваря или нещо подобно.
Въпреки че ще е отворен форум това не значи да се псуваме или подобни..
Та това ми е идеята в общи линии.
Пак да повтора .. отворен форум за всички и за всякакви мнения... като задължително се спазва добрия тон и колегиалното отношение... и ако някоя тема по другите форуми се "изметне" в една определена посока - директно заминава в този форум да си се изяснвяват тези които имат за какво.
Започнахме да обръщаме форума на "говорилня" и темите напоследак се превръщат в .. мани...мани..
Митко си е взел бележка и както виждате има развитие и свободата на мненията се спазва.
Нека "отговорните " фактори рещат как да се направи този пост достояние на свички и да приклучим с крамолите то сериозните и важни теми.
БЛАГОДАРЯ предварително!!!!
надвявам се да споделите идеята ми.

Пет Ное 04, 2005 1:39 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Mitko написа:
johnfound написа:
Запазвайки добрият тон, задавам въпрос:
В тази тема имах пост, в който задавах няколко "неудобни" въпроса. Този пост нещо изчезна, камо ли пък да получа отговор. Въпросът ми е: Това постоянна политика ли е да се трият неудобните въпроси, макар и зададени културно и в добър тон?

Тази тема беше отишла вече в коша. Пожелахте да я върна, но вече се беше появила нова тема със същото име където беше и твоя пост. Нямаше как да върна тази тема при положение, че вече има такава.

ОК, разбираемо. Тогава пак да поставя въпроса: Какво е демократичното в управлението на клуб Фиат и този форум? Има ли избор на ръководство, администратори, модератори? Гласуване на промени в устава, общо събрание? - такива работи

Пет Ное 04, 2005 2:04 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
x 1/9

ми ти хуу си са регистрирал ама там разликата е че форума Е замислен ВИП :)
тай че въобще по тая линия по която ги сравни двата форума не можеш да си вадиш изводи.
да не говорим че 100% не си наясно съвсем с графилла за кво иде реч. но тва е съвсем друга тема.

тука не е ВИП (като гледам за момента поне така се пледира) и аз ако требе да съм честен също ми стана странно що изведнъж се затри темата. тва е прекалено показен КОМПЛЕКС. жалко за което.
спорове винаги ще има .... заяждания и подмятания... караници. тука всеки говори за некви "да продължаваме напред" "да градим" ... абе пичове тая хава с добрия тон и прикриване на проблемите и постсоциалистическо мислене слепи ли сте че не провървя ами и накрая резултата за цели нации го видяхме къв е. малко ми се струва че някои хора маи са направили форум и после клуб и някак си едва ли не са изградили корпоративна ниша на Фиат притежателите ... ми ако някой го изживява направо да му кажа - винаги ще има недоволни и щом исате да има юзъри ще има и недоволни все за нещо сред тях и трябва да се примирите че безвъзмездно сте го направили и няма да търсите сметка на някой за тва ... жалко но тва е ... :D
айде моля ви се Ленин умря отдавна. тука 100% ще настане такъв дебилен идиотизъм ако някой се опита да петилетничи като едноличен шеф че накрая сам ще си пише и ще си ходи на сбирките сам - евентуално с с вдовиците бабички на които съпрузите са им оставили по един фиат 45 година производство.
ако на някой му звучи като майтап и си мисли че бил модератор - модухатор - Хадминистратор и незнам си още къв велик клубар да го кажа направо - не е някой който ще решава дали да го бъде или да не го бъде "казуса" - тва ще го решат юзърите без да им се налагат някакви крайни правила. той е просто един инспектатор да не земат да се сбият съвсем "съклубарите". той не е диктатор ... просто така трябва да е при едно ОТВОРЕНО и-нет общество ... ако не е това замисъла вече е ДРУГ филм тва ...
АКО тия правила дето сте ги написали там от които половината са абсурдни за нашето съвременно общество... та ако искате да важат - правите форума ВИП - пускате система за допускане на нови юзъри някаква ... с която да влизат само отбрани такива. и ще видите колко бързо няма да има нужда да има и домайн даже. да не мислите че някой ще се засили да ви доказва колко е добър слушател и извисена и радостна душа пръскаща светли лъчи наоколо зареждайки всички останали с позитивна енергия ... МИ НЕ - няма :)
просто ше отиде и ше пие едно кафе сутрин с френдове навместо да му трият темите и да му се стягат за дебилни глупости :)
да ви кажа честно незнам що стана тва тая караница - аз си излагам мнението на базата на краткия ми престой тука ...
се ми е тая кой ше е модератор и кой ше се провъзгласява за шев на шайката, просто съм си тесла и не ми дреме особенно от детински изцепки :D
само да не настане едно диво затваряне на теми за детски подмятания или за тва че някой си някъде бил пуснал две мнения дето "не смятаме че им е там мястото", щото ше е жалко ... открих и земляци тука ... хора които помогнаха ама гледам че май нещо куца работата :)

поздрави
:D

Пет Ное 04, 2005 2:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
доста тъпо ВИП форум
и кво в този форумот малък кръг потребители които решават "важни неща"
малко или много този форум се дели с тея ГЛУПОСТИ,какъв ще е проблема да няма скрити теми и да се следи за развитието на регистриране на клуба

Пет Ное 04, 2005 2:49 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST въпрос
blondy_driver написа:
Иво, ......
Аз лично ти обещавам в най-най скоро време да пусна устава и някой допълнителни неща около регистрацията :!:

Колко време е нужно за операцията Copy - Paste /Ctrl+C - Ctrl+V/ ? :wink:

п.п. Не се заяждам, а само питам?

Пет Ное 04, 2005 3:01 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Snaker... прав си .. за графилата. Че си е ВИП така си е.
сравнението беше тъпо...
и за другото си прафф майна !!!
и сега ? какво праим тогава?
само ще те замоля да не ме нападаш лично, щото нямам нищо общо нито с правилата нито с модеритането и .т.н
ти не гледай какъв цвят ми е ника.. нито сам го искал нито го ползвам !
айде пък живот и здраве.. ще пием по бира !!! некога :beer:

Пет Ное 04, 2005 3:02 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
x 1/9 написа:

:offtopic: Да така е - относно - Модераторите - те са тези чиито никове стоят под отделните форуми в главната странида - с малки букви
Цитат:
Модератор 'еди кой си'

До колкото за Администраторите - те са си администратори ..... :wink:

Пет Ное 04, 2005 3:07 pm
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST връзка - хора на снимката - имена ....
Мите, постни една снимка от рождения ден/събранието - и пиши кой кой е ..... ако всички на снимката са съгласни с това ......

Пет Ное 04, 2005 4:03 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
x 1/9 написа:
Snaker... прав си .. за графилата. Че си е ВИП така си е.
сравнението беше тъпо...
и за другото си прафф майна !!!
и сега ? какво праим тогава?
само ще те замоля да не ме нападаш лично, щото нямам нищо общо нито с правилата нито с модеритането и .т.н
айде пък живот и здраве.. ще пием по бира !!! некога :beer:

хъх !!!
ко ти стана ве младеж ? :D
кой та е нападнал бре ? :D

ми аз май установявам един от проблемите :D
то дума да не каеш че всичките са като ощипани госпожици :D

ае поздрави :D
днеска видех ено черно хгт от кръговото към петте къошета ... кой беше да си признаа !!! :D

Пет Ное 04, 2005 7:36 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
pugsy написа:
доста тъпо ВИП форум
и кво в този форумот малък кръг потребители които решават "важни неща"
малко или много този форум се дели с тея ГЛУПОСТИ,какъв ще е проблема да няма скрити теми и да се следи за развитието на регистриране на клуба

аааа незнам ! :)
други хора ше казват ...
аз само нафърлях идеи и малко боб за тва онова :D

Пет Ное 04, 2005 7:45 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Здравейте колеги!

Като чета всичко изписано до тук, започвам да се замислям, що за хора сме ние, уж обединени от една обща страст, а излиза , че по-скоро сме разединени!
Имаме толкова сериозни теми за дискусии, технически , нравственни, поучителни и т.н. и когато в подобни теми се включат много потребители - става приятно, и да четеш и да пишеш!
Но когато скандални теми вземат приоритет и се раздухват безотговорно, изместват предназначението на форума! Тогава виждам, че се намесват най-активно хора, които като, че ли само това са чакали и за тях това е наи-важната тема, но те просто са сбьркали мястото! Форума трябва да се пази чист, авторитетен, полезен и с добьр тон! Приканвам всички, админи, модератори, потребители да дадат своя принос за това! Не усещате ли, че той вече е заел място у всеки един от нас и трудно минава деня без него!
На останалите,които с нетьрпение очакват скандалните теми, искам да кажа, че тук кьдето чете цяля Бьлгария е мястото кьдето можеш да се изложиш както трябва и то качественно!
А сега на болната тема:
Когато Митко е сьздал този форум, защо никой не му потьрси отговорност, че го е сьздал,че не е питал никого, че не го е направил както трябва и колко се е облажил от цялата работа, ами са се сьбрали група ентусиасти, водени единственно от идеята да сьздадат нещо полезно за такива като нас, форум от който сега всички се вьзползваме!!!
Ами ще ви кажа защо: Защото, ако беше тьрсил единно мнение от всички нас, май още щеше да го сьздава! И естественно, човека не тьрси благодарност за това, но ако можем да го наврем в миша дупка, няма да се замислим!
Та така става сега и с клуба! Желязото се бие докато е горещо!
Много се умуваше, кьде, кога и как и доколкото знам, бяха поканени доста потребители и сигурно има и пропуснати!
Но то и за годишнината на форума всички знаеха, но колко дойдоха!? А бе за банкет не можем да се сьберем, камо ли за работа!!!
Аз лично много исках да присьстват представители от различни региони на страната, но за едни се оказа голямо разстоянието, за други парите за трети липса на време и най-накрая на който идеята се оказа най- важна от всичко- присьства! Така,че на тези хора трябва да им се благодари, а не да се хокат, иначе и за клуб още щяхме да умуваме и мечтаем!
Благодаря на Митко и на всички останали, които пожертваха време и средства за реализиране на изключително полезната за всички нас идея!
Клуба, предполагам, скоро ще е факт! И какво толкова кои са го учредили и кои ще се нагьрбят с не леката задача в самото начало да го рьководят и то за известно време!?
Сигурно има допуснати много пропуски и грешки, но така е с всяко начало, всичко ще се изглажда с общи усилия и с усилията на тези на които клуба и форума бьдат част от живота им!
Само след няколко месеца, когато се оформи членска маса, ще се свика общо сьбрание и всички членове на клуба ще могат да си изкажат мнението и критиките, ще могат да избират, да бьдат номинирани и избирани и ще се удовлетворят желанията на недоволните!
А, до тогава ,приканвам, само с полезни идеи и добри чувства кьм сьбитието!
Ами, това е пьрвата тухла положена в основите на нещо много полезно и значимо! Нека не я ритаме, а всеки да слага по една от себе си и да се гордеем след време от сьтвореното!!!

А, по отношение прозрачноста на мероприятието, важно е да се хвьрли светлина, иначе се пораждат сьмнения, а то няма и какво да се крие и най-вече оповестяването на устава на клуба! Нека всеки чете и преценява има ли място там, отговаря ли на критериите и може ли да бьде полезен!!!

Съб Ное 05, 2005 12:48 am
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, прочетох по диагонал темата, няма да казвам мнението си по въпроса, но вие предполагам, всички го знаете - горното мнение със сигурност изразява част от него....

Съб Ное 05, 2005 3:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Имайте търпението да видите, какво ще стане... :roll:

Нед Ное 06, 2005 12:36 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Аве има един стар - лаф - ЕДНО Е ДА ИСКАШ ,ДРУГО Е ДА МОЖЕШ , А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО - ДА ГО НАПРАВИШ.
Половината от нас във форума - били искали незнам кво си, другата били можели нещо си ама не им се занимавало.
И накрая когато се намериха шепа хора - не само да искат и да могат ами и да Го направят. И кво -ЕКШЪН. Дай да им обадим ние като как се прай клуб и кое как е у назе си.
Верно - начина НЕ беше този . VIP-аджийство , Конфиденциалности некакви. Ще рече че се прави неква "Велчова Завера" , а не открит "всенароден" (да използвувам един лаф от недалечното минало) ....и клуб и форум.
Обаче и друго е верно - а да си говорим откровенно - колко от нас биха отишли дори и с покана - лична . На всеки 10 я отидат 2ма я не. Щото да не свършиш нещо - винаги ще се намерят причини.
Добре де - да кажем че темата за учредителното събрание беше пусната - официално. Ами сигурен съм че още щяхме да разискваме - ама къде да е ,ама кога да е ,ама как да е. И надали тази година щеше да има клуб. Не може да се угоди на всички ни - все ще остане някой не доволен. Ами той YAVOR го каза най добре - всички бяхме големи юнаци - за стикерите - ама като работата стигна до поръчки..... - нема никой.
Та така айде стига с тези тапотии -кой как бил направил клуба. ВАЖНОТО е че вече има клуб FIAT BG .
Въпроса е - " А сега на къде ? " От тук на татък кво правим (или не правим).
Устав , Членство , Членски внос , ФОРУМА, Прозрачност - ей за тва иде реч. Все ВАЖНИ теми.

ФОРУМА - ............ Ей за него ми е най вътрешно. Заключват се теми ,свалят се и т.н. Тона на еди кой си бил обиден ,вулгарен и не знам кво си. ЧЕСНО не съм видял -все още - някой колега да е обидил някой или пък да е напсувал някого. Разбира се че не сме тук да се псуваме , да си мерим...красноречието и т.н.
Обаче и КАТЕГОРИЧНО не съм съгласен Форума да се превръща в некво напудрено ,розово недоразумение. Да се замерваме с рози,маргаритки и други представители на флората.
Искам този Форум да е ИСТИНСКИ.
И като си говорим за това или онова - .... ами да си е каквото си е . А не -"чакай сега ако напиша еди кво си - кво ще направи Админа или Модератора или не знам кой си.Ще ми дропне ли темата или поста или не." Тези методи - командно -административните - самия Живот ги отхвърли - и се надявам завинаги.
Така че аз сам ТВЪРДО за свободата на словото и ще го отстоявам всякак.
Щото в края на краищата всички които сме тук сме обединени от една Идея, Идеята FIAT
Различни хора сме , на различни години - но всички сме обединени ( поне аз така си мисля и продължавам да го мисля ) от тази Идея.
Верно е че има и такива като ....колегата...не му помня Ника - дето чака да види какъв ще е "келепира " от клуба че тогава да се запише. Но вярвам че такива като мен които не чакат келепирец некав - сме по-вече.
Иначе ...кво.... кво правим въобще тука.

Пон Ное 07, 2005 10:21 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Fire_Wire написа:
Аве има един стар - лаф - ЕДНО Е ДА ИСКАШ ,ДРУГО Е ДА МОЖЕШ , А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО - ДА ГО НАПРАВИШ.
Половината от нас във форума - били искали незнам кво си, другата били можели нещо си ама не им се занимавало.
И накрая когато се намериха шепа хора - не само да искат и да могат ами и да Го направят. И кво -ЕКШЪН. Дай да им обадим ние като как се прай клуб и кое как е у назе си.
Верно - начина НЕ беше този . VIP-аджийство , Конфиденциалности некакви. Ще рече че се прави неква "Велчова Завера" , а не открит "всенароден" (да използвувам един лаф от недалечното минало) ....и клуб и форум.
Обаче и друго е верно - а да си говорим откровенно - колко от нас биха отишли дори и с покана - лична . На всеки 10 я отидат 2ма я не. Щото да не свършиш нещо - винаги ще се намерят причини.
Добре де - да кажем че темата за учредителното събрание беше пусната - официално. Ами сигурен съм че още щяхме да разискваме - ама къде да е ,ама кога да е ,ама как да е. И надали тази година щеше да има клуб. Не може да се угоди на всички ни - все ще остане някой не доволен. Ами той YAVOR го каза най добре - всички бяхме големи юнаци - за стикерите - ама като работата стигна до поръчки..... - нема никой.
Та така айде стига с тези тапотии -кой как бил направил клуба. ВАЖНОТО е че вече има клуб FIAT BG .
Въпроса е - " А сега на къде ? " От тук на татък кво правим (или не правим).
Устав , Членство , Членски внос , ФОРУМА, Прозрачност - ей за тва иде реч. Все ВАЖНИ теми.

ФОРУМА - ............ Ей за него ми е най вътрешно. Заключват се теми ,свалят се и т.н. Тона на еди кой си бил обиден ,вулгарен и не знам кво си. ЧЕСНО не съм видял -все още - някой колега да е обидил някой или пък да е напсувал някого. Разбира се че не сме тук да се псуваме , да си мерим...красноречието и т.н.
Обаче и КАТЕГОРИЧНО не съм съгласен Форума да се превръща в некво напудрено ,розово недоразумение. Да се замерваме с рози,маргаритки и други представители на флората.
Искам този Форум да е ИСТИНСКИ.
И като си говорим за това или онова - .... ами да си е каквото си е . А не -"чакай сега ако напиша еди кво си - кво ще направи Админа или Модератора или не знам кой си.Ще ми дропне ли темата или поста или не." Тези методи - командно -административните - самия Живот ги отхвърли - и се надявам завинаги.
Така че аз сам ТВЪРДО за свободата на словото и ще го отстоявам всякак.
Щото в края на краищата всички които сме тук сме обединени от една Идея, Идеята FIAT
Различни хора сме , на различни години - но всички сме обединени ( поне аз така си мисля и продължавам да го мисля ) от тази Идея.
Верно е че има и такива като ....колегата...не му помня Ника - дето чака да види какъв ще е "келепира " от клуба че тогава да се запише. Но вярвам че такива като мен които не чакат келепирец некав - сме по-вече.
Иначе ...кво.... кво правим въобще тука.

мале колко ти написах и го изтрих :D
с две приказки - много си заблуден за "келепира" :D
и ти го казвам от позиция която е на човек на който живота му е да гради нещо електронно като и-нет визията и имам много зад гърба си на тема и-нет общества ...
много си заблуден.
за другото си прав ама то е логично така че не прави впечатление.
абе както и да е ! давай гради и разрушавай преградите напред по пътя към ФИАТ и идеологията :D
мисля че се изчерпахме тука :D

Вто Ное 08, 2005 2:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4