Браво td100 проблем с помпата
Колеги имах проблем, течеше ми помпата и отидох в сервиза на бош във Варна не намерих друго място кадето да ги правят помпите. След като ми я оплатниха качих се в колата но нямаше никаква мощност после трябвало някаква пластинка да сменят, смениха я до тука 300лв. но никаква разлика увеличаваха изкуствено горивото но никаква разлика. След като продължих да ходя всеки ден решиха да ми сменят помпата с друга за тяхна сметка сложиха ми я и пак не върви колата, а като им я оставих отначало си вървеше много добре. В момента върви доста странно, за да се движа на равно с останалите в движението ако хода на педала на газта е 10см трябва да я натискам така че да остава 1см до края доло горе. Преди ремонта ако я натисна повече от колкото трябваше и колата заглъхваше и като върна след това тръгва, в момента няма нищо такова, единствено в последния сантиметар най-доло на педала на газта започва да се наема малко плюс това вчера и днес е малко по студено във Варна около 0 градуса и пали много трудно колата а миналата година си палеше на -15 на четвърт оборот както се казва.
Моля дайте някоя идея от какво може да е или адрес на някой сервиз във Варна или в София където биха могли да ми помогнат, благодаря ви предварително