Дата и час: Пет Ное 01, 2024 5:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
fiat vs Vw 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST fiat vs Vw
Момчета не съм на ти с дизелите и искам да попитам:С един мой приятел поставихме моeто Браво 1.9ТД(гт) и неговия голф 3 тди една до друга, моята много пропушва от какво може да е това,неговата освен че малко пуши ами като почне да я вкарва в критичните пуши бяло (което май не е добре за него :evil: )а моята като я запаля пропушва черно и като дам малко повече зор (знам че дизела трява да пропушва но понеже с него много се драчим на тема фиат и VW) да ви питам това при мене ли е само или просто така си пушим италианците???

Пет Ное 16, 2007 3:56 am
Профил
UNREAD_POST 
Черното пушене е нещо нормално за стар дизел и качеството на нафтата в БГ. Естествено не става дума отзад да е като 30 годишен Икарус от градския транспорт. Бялото пушене при всички случаи не е на добре.

Пет Ное 16, 2007 12:57 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
aко питаш мене - WV е по-добър от fiat. Според мен няма по-добра кола от немската.

Пет Ное 16, 2007 1:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
mitakkk написа:
aко питаш мене - WV е по-добър от fiat. Според мен няма по-добра кола от немската.

Евала бате, няма, няма и да има, само дето великите бегачки на БМВ редовно ми гледат стоповете, а пък всички немски коли на дизайн са ненадминати, като видя спряло немско возило веднага включвам на задна и дим да ме няма...няма да ми смеят хората на грозната кола я!

Пет Ное 16, 2007 1:25 pm
UNREAD_POST 
mitakkk написа:

Ако питаш мен - също! Особено ако е бяла':mrgreen:'

Пет Ное 16, 2007 1:30 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
пичове ама вие сериозно ли смятате, че фиатите са по-добри от немките коли?

Пет Ное 16, 2007 1:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
mitakkk написа:
пичове ама вие сериозно ли смятате, че фиатите са по-добри от немките коли?

Пич, давай една кола модел от 1993г., и почваме да правим сравнения с моята.

Пет Ное 16, 2007 2:04 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Audi S2 2.2/20vTURBO - 1993

Пет Ное 16, 2007 2:09 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
mitakkk написа:

Прекалено убедено се изказа. Точно при дизела нещата не са в полза на германеца.

Пет Ное 16, 2007 2:16 pm
Профил ICQ YIM
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
mitakkk написа:

Това вече е друго нещо, доидохме си на думата!!! :D :D :D

Пет Ное 16, 2007 7:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
mitakkk написа:

Ако искаш и S8 предложи, или нещо не 10, а 15 пъти по скъпо. Тая S2-ка не мисля че може да се сравнява с Купе 20В турбо. Освен че е два пъти по-скъпа, и е произвеждана само 3 години(едвали заради големия успех на пазара).

Пет Ное 16, 2007 8:13 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
За мен лично S2 е с уникално здрав мотор,издържа на тунинг до ненормална мощност пример - на Божурище сливенското S2,а за това че се е произвеждало 3 години незнам ама това не е кола за всеки не само заради поддръжка и пари.

Пет Ное 16, 2007 9:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
Защо пак темата трябва да се извращава! Немските коли били по-добри, окей карайте си ги. Какъв ви е проблема? Може би трябва непрекъснато да чувате колко хубави и здрави коли имате! Ваши са си, никой не се интересува от тях. Това е форум за италиански автомобили, а ние тук сме обединени от една обща страст, но тя не е немска марка и никога няма да бъде. В края на краищата разбирам някой да каже "моята кола е S-класа, модел 2007г и е по хубава от вашите", ще се съглася, но да ми хвалите 10-15 годишни таралясници, било немски, било марсиански е несериозно. Всеки харесва колата, която има. Има хора като мен, които не купуват нищо, произведено в Германия, други, произведено в Италия, трети във Франция и т.н. Писна ми да си мерим "пишките", особено с хора, които имат бегли познания за автомобилите, да не говорим за инженерни....

Пет Ное 16, 2007 9:14 pm
UNREAD_POST 
sick_fuck написа:
За мен лично S2 е с уникално здрав мотор,издържа на тунинг до ненормална мощност пример - на Божурище сливенското S2,а за това че се е произвеждало 3 години незнам ама това не е кола за всеки не само заради поддръжка и пари.

Най-вероятно си прав. Ще ти изкара поне две купета. :mrgreen:

Пет Ное 16, 2007 9:18 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Много повече части се чупят по фалветата, опелите и фордовете- след 96- та тези коли са ги направили с брони все едно са от стъкло, какво и безброй джаджи, които да отказват- аз работя в тая сфера и ви казвам, че за части идват на 20 фалвета и опули- я има, я няма по някой Фиат.

VW, Opel i Ford след 96- та не си купувайте, първо защото возят като каруци, второ защото са боклуци и им ставате заложници за подръжката- по- добре си купете някой Москвич- той поне няма да му мислите за тъпите лайснички, моторчета по двигателя и скапани копчета и машинки в купето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Ное 16, 2007 9:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща