|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 5:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
galin-jtd
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 11:59 pm Мнения: 6 Местоположение: Търговище
|
fiat vs Vw
Момчета не съм на ти с дизелите и искам да попитам:С един мой приятел поставихме моeто Браво 1.9ТД(гт) и неговия голф 3 тди една до друга, моята много пропушва от какво може да е това,неговата освен че малко пуши ами като почне да я вкарва в критичните пуши бяло (което май не е добре за него :evil: )а моята като я запаля пропушва черно и като дам малко повече зор (знам че дизела трява да пропушва но понеже с него много се драчим на тема фиат и VW) да ви питам това при мене ли е само или просто така си пушим италианците???
|
Пет Ное 16, 2007 3:56 am |
|
|
Rokambol
|
Черното пушене е нещо нормално за стар дизел и качеството на нафтата в БГ. Естествено не става дума отзад да е като 30 годишен Икарус от градския транспорт. Бялото пушене при всички случаи не е на добре.
|
Пет Ное 16, 2007 12:57 pm |
|
|
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
aко питаш мене - WV е по-добър от fiat. Според мен няма по-добра кола от немската.
|
Пет Ное 16, 2007 1:11 pm |
|
|
LEVSKI
|
mitakkk написа: aко питаш мене - WV е по-добър от fiat. Според мен няма по-добра кола от немската.
Евала бате, няма, няма и да има, само дето великите бегачки на БМВ редовно ми гледат стоповете, а пък всички немски коли на дизайн са ненадминати, като видя спряло немско возило веднага включвам на задна и дим да ме няма...няма да ми смеят хората на грозната кола я!
|
Пет Ное 16, 2007 1:25 pm |
|
|
Rokambol
|
mitakkk написа: aко питаш мене - WV е по-добър от fiat. Според мен няма по-добра кола от немската.
Ако питаш мен - също! Особено ако е бяла':mrgreen:'
|
Пет Ное 16, 2007 1:30 pm |
|
|
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
пичове ама вие сериозно ли смятате, че фиатите са по-добри от немките коли?
|
Пет Ное 16, 2007 1:54 pm |
|
|
LEVSKI
|
mitakkk написа: пичове ама вие сериозно ли смятате, че фиатите са по-добри от немките коли?
Пич, давай една кола модел от 1993г., и почваме да правим сравнения с моята.
|
Пет Ное 16, 2007 2:04 pm |
|
|
mitakkk
Кара Фиатче 126
|
Audi S2 2.2/20vTURBO - 1993
|
Пет Ное 16, 2007 2:09 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Прекалено убедено се изказа. Точно при дизела нещата не са в полза на германеца.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 16, 2007 2:16 pm |
|
|
sick_fuck
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 11:51 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив Област
|
mitakkk написа: Audi S2 2.2/20vTURBO - 1993
Това вече е друго нещо, доидохме си на думата!!!
|
Пет Ное 16, 2007 7:49 pm |
|
|
LEVSKI
|
mitakkk написа: Audi S2 2.2/20vTURBO - 1993
Ако искаш и S8 предложи, или нещо не 10, а 15 пъти по скъпо. Тая S2-ка не мисля че може да се сравнява с Купе 20В турбо. Освен че е два пъти по-скъпа, и е произвеждана само 3 години(едвали заради големия успех на пазара).
|
Пет Ное 16, 2007 8:13 pm |
|
|
sick_fuck
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 11:51 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив Област
|
За мен лично S2 е с уникално здрав мотор,издържа на тунинг до ненормална мощност пример - на Божурище сливенското S2,а за това че се е произвеждало 3 години незнам ама това не е кола за всеки не само заради поддръжка и пари.
|
Пет Ное 16, 2007 9:12 pm |
|
|
Rokambol
|
Защо пак темата трябва да се извращава! Немските коли били по-добри, окей карайте си ги. Какъв ви е проблема? Може би трябва непрекъснато да чувате колко хубави и здрави коли имате! Ваши са си, никой не се интересува от тях. Това е форум за италиански автомобили, а ние тук сме обединени от една обща страст, но тя не е немска марка и никога няма да бъде. В края на краищата разбирам някой да каже "моята кола е S-класа, модел 2007г и е по хубава от вашите", ще се съглася, но да ми хвалите 10-15 годишни таралясници, било немски, било марсиански е несериозно. Всеки харесва колата, която има. Има хора като мен, които не купуват нищо, произведено в Германия, други, произведено в Италия, трети във Франция и т.н. Писна ми да си мерим "пишките", особено с хора, които имат бегли познания за автомобилите, да не говорим за инженерни....
|
Пет Ное 16, 2007 9:14 pm |
|
|
sok1
|
sick_fuck написа: За мен лично S2 е с уникално здрав мотор,издържа на тунинг до ненормална мощност пример - на Божурище сливенското S2,а за това че се е произвеждало 3 години незнам ама това не е кола за всеки не само заради поддръжка и пари.
Най-вероятно си прав. Ще ти изкара поне две купета. :mrgreen:
|
Пет Ное 16, 2007 9:18 pm |
|
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Много повече части се чупят по фалветата, опелите и фордовете- след 96- та тези коли са ги направили с брони все едно са от стъкло, какво и безброй джаджи, които да отказват- аз работя в тая сфера и ви казвам, че за части идват на 20 фалвета и опули- я има, я няма по някой Фиат.
VW, Opel i Ford след 96- та не си купувайте, първо защото возят като каруци, второ защото са боклуци и им ставате заложници за подръжката- по- добре си купете някой Москвич- той поне няма да му мислите за тъпите лайснички, моторчета по двигателя и скапани копчета и машинки в купето.
|
Пет Ное 16, 2007 9:23 pm |
|
|