|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 09, 2025 3:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
За движението в големите градове и извън тях.
Автор |
Съобщение |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
 За движението в големите градове и извън тях.
Здравейте
Завиждам на хората каращи в голям град с много трафик и задръствания. И аз съм станал шофьор в София, но сега карам предимно в Ихтиман колата. Казвам ви не ме е страх толкова да карам в София колкото в това малко градче. Общо взето мога да разделя шофьорите на 2 групи. Такива, които от на дядо жигулата са седнали на голф и се мислят за безсъртни и на пенсионери, които изкарават колите си за да отидат в събота на пазара. И от двата вида изпитвам панически страх. Как за 20 метра може да се натисне педала на 20 годишно БМВ до ламаринката, а на края на тази уличка на топка играят малки деца? Знаците стоп където не са краднати от мангалите седят за украса. Това нещо като "аз съм с предимство" го няма тук. С предимство е този който пръв мине. И ако направиш забележка на някого той то скача на бой. Страх ме е в Ихтиман.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Пет Авг 29, 2008 1:00 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не рядко срещано е и явлението пиян шофьор, но не просто почерпен. Той още малко ще заспи гушнал волана обаче си се вози.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Авг 29, 2008 1:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|