|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Среща в Бургас - проведена
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 Среща в Бургас - проведена
grigor_j написа: Хубаво момче си ама много вода пиеш на сутринта.... и главата те боли 
.. абе вечерта май се опита да ме отровиш с онази течност от страното шише ама айде...
и никак не беше зле...

|
Вто Авг 12, 2008 4:08 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
оплаквай се бе.... не ми пречиш. Бирата ти е виновна на тебе а не шишето. И къде са малкото снимки?
П.С. срещата беше много яка и страшно много народ.....  Как можа да пуснеш тема? баси ся тряа слагаш снимки.
П.П.С Тези дни ще се видя с Ферари и ще сложа тука снимките така че..... все пак браво. А и Митето е в Несебър.
Баси БУРГАС - Център на Света 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Авг 12, 2008 4:13 pm |
|
 |
CHILIEV
|
малко снимки 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Авг 12, 2008 4:30 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: оплаквай се бе.... не ми пречиш. Бирата ти е виновна на тебе а не шишето.  кой се оплаква бре.. вие омотвайте още малко да не ни идвате на гости и ние ще дойдем пак .. какво си мислиш... grigor_j написа: И къде са малкото снимки?  ей ги на ... малко по горе... grigor_j написа: П.С. срещата беше много яка чудна работа направо... grigor_j написа: Как можа да пуснеш тема? значи.. като влезеш в "Снимки и клипове" отгоре има едно копче "нова тема".... grigor_j написа: баси ся тряа слагаш снимки. свърши то... grigor_j написа: ..... все пак браво. браво, брава... grigor_j написа: Баси БУРГАС - Център на Света 

|
Вто Авг 12, 2008 4:36 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
и колко време ти отне да пишеш? луд! че елате бре таман се стопли времето.... на връщане от Варна за по напряко.... ще се видим с Ферари, м1т3т0 кво... 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Сря Авг 13, 2008 10:12 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: и колко време ти отне да пишеш? луд! ми че 2-3-5 мин.... нали си ме знаеш че съм мързел .. copy - paste grigor_j написа: .... ще се видим с Ферари, м1т3т0 кво... 
мдаааа.. и със sok1 днеска се чухме с него ..
той щеше да е към шумен ама се оказа че е на черноморец...

|
Чет Авг 14, 2008 4:32 pm |
|
 |
grigor_j
|
и не се е обадил..... в събота ГЛОБА.... аз ще го оправя него. Днес се чух с м1т3т0. Утре сме на бар в несебър. ти къде си бре "габровецо"?
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Чет Авг 14, 2008 5:28 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: .... ти къде си бре "габровецо"?
вече в габрово.. утре пак на бач...
|
Пон Авг 18, 2008 10:18 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Браво, бе! Никой не се сети да врътне един телефон 
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Авг 19, 2008 9:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|