Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:34 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Среща в БЛАГОЕВГРАД. Покана за всички от региона. 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST Среща в БЛАГОЕВГРАД. Покана за всички от региона.
Хора, крайно време е да се съберем в нашия град. Който е заинтересован да сподели идеите си! Благодаря предварително на всички!

Чет Юни 19, 2008 10:35 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Стига да посочиш подходящо място, че в нашия град май такова няма.
Сега се сещам за стария автопазар - място, колкото искаш, заведения на близо също. Други идеи?

Последна промяна Rokambol на Пет Юни 20, 2008 1:27 am, променена общо 1 път

Пет Юни 20, 2008 12:48 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Стига да посочиш подходящо място, че в нашия град май такова няма.
Сега се сещам за стария автопазар - място, колкото искаш, заведения на близо също. Други идеи?

Старото ни място го събориха и сега там строят кооперация Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Двамцата с колегата Детрон знаете за кое място говоря. Паркингът на "ВОДЕНИЦАТА" не е малък, мястото е прохладно, приятно и аз предлагам там да направим една срещичка. :cool:

Пет Юни 20, 2008 1:36 am
UNREAD_POST 
На "Воденицата" става, но в събота и неделя е лудница. Ще трябва да е през седмицата, а дали няма да е неудобно за колегите?

Пет Юни 20, 2008 2:00 am
UNREAD_POST 
В понеделник или Вторник(още не съм решил кога точно), ще пътувам до Банско с колегата. Бихме могли на връщане да посетим сбирката за по едно кафе. :P

Пет Юни 20, 2008 10:27 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
В понеделник или Вторник(още не съм решил кога точно), ще пътувам до Банско с колегата. Бихме могли на връщане да посетим сбирката за по едно кафе. :P

Aма как така БИХМЕ МОГЛИ, ВИЕ ИМАЙТЕ КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОБАДИТЕ!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Юни 20, 2008 11:12 am
UNREAD_POST 
Аз незнам как ще свършим в Банско, и ме притеснява да не стане твърде късно(демек ракийно време). Но ако се навие колегата ми да кара навръщане, с удоволствие ще опукаме някое друго шише с ракия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

ЕДИТ: Сега разбирам че командировката ще е поне два дни. Което най вероятно ще рече Вторник и Сряда. Ако колегата ми го пуснат с преспиване в Банско, ще измислим да се видим едната вечер.

Пет Юни 20, 2008 1:19 pm
UNREAD_POST 
Пилотната среща ще е в неделя (22.06.08 ), в 20:30ч на новата бензиностанция OMV, намираща се по пътя за София, непосредствено преди отбивката за с. Рилци. Оправдание за неприсъствие не се приемат :cool:

Нед Юни 22, 2008 12:31 am
UNREAD_POST 
Колеги какво стана, имаше ли среща? Нещо документирано? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Юни 23, 2008 5:15 pm
UNREAD_POST 
Стана добра среща. Събрахме се около десетина души, но като за първа е добре. Получи се едно разминаване и в крайна сметка се оказа, че 3-4 момчета са седяли на друга маса и накрая са си тръгнали, а ние се чудехме черното купе на кой е.Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Документирано е, но не съм свалил още снимките. :cool:

Следващата среща е идната неделя, по същото време - 20:30ч на новата бензиностанция OMV. (по пътя за София)

Пон Юни 23, 2008 5:55 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Предлагам, за да няма разминаване като това, следващия път пак да се "наредим" на паркоместата зад бензиностанцията и поне за снимка да се съберем около една от масите отвън.

Пон Юни 23, 2008 11:39 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Detron написа:
Предлагам, за да няма разминаване като това, следващия път пак да се "наредим" на паркоместата зад бензиностанцията и поне за снимка да се съберем около една от масите отвън.

Точно така. :cool:

Вто Юни 24, 2008 2:56 pm
UNREAD_POST 
Малко фотоси и да знаете, че снимки през ноща със "Смяна 8", без светкавица, не се правят Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Има още доста, но възможностите на Corel Photo са до тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Юни 24, 2008 3:14 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Ето и от мен някоя снимчица от GSM-а. Извинявайте, че алфите са с предимство ;-)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна Detron на Пет Юни 27, 2008 12:35 am, променена общо 1 път

Чет Юни 26, 2008 10:52 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Марио, номерата можеше да ги махнеш, душко Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Освен това знаем за алфите, алфист такъв с алфистите, не вземеш да си купиш една Мареа комби и да мирясаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Юни 26, 2008 11:03 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща