|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Мераклии за среща в студентски град?
Автор |
Съобщение |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
 Мераклии за среща в студентски град?
Здравейте, колеги и колежки,
По моите скромни наблюдения има доста фиатки из района на студентски. Поради факта, че седмичните срещи се провеждат в Люлин, който си е на другия край на София и на нас "ученолюбивите" студенти ни е малко далечко, какво ще кажете да си организираме една срещичка по-наблизо. И тук си имаме О'Шипка, и тук има биричка. Естествено добре дошли са и всички останали колеги от всички краища на България  да си припомнят за младините и да "поизплакнат окото"  .
Знам, че е леко сесийно вече, ама пък за някой друг час няма да преучим  .
Дата няма смисъл да определяме отсега, да видим първо ще има ли кандидати.
Темата е отворена за всякакви коментари и забележки, а най-вече за потвърждения, че ще присъствате 
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Съб Юни 07, 2008 4:34 pm |
|
 |
cybertrone
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 15, 2008 7:19 pm Мнения: 63 Местоположение: София 16 Студентски
|
Твърдо съм ЗА! 
_________________ http://kolatami.com - покажи своята кола http://lubimi.com - открий, запази и сподели http://kontakt7.com - обяви от ново поколение
FIAT Bravo '97 1.8GT (113 к.с.)
|
Нед Юни 08, 2008 1:44 am |
|
 |
Trojaneca
|
Колеги, срещите си се правят в "О'Шипка" - Люлин, който има желание да присъства, ще намери и начин!
ПП: Утре ще предложа идеята за организирането на още една среща през седмицата.
|
Нед Юни 08, 2008 1:53 am |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Аз съм ЗА!
С удоволствие ще дойда на среща в Ст. град...
Хем ще се запознаем с колегите от района...
Най-добре да е през седмицата вечер, за да не се доблира със срещата в Люлин!
Поздрави.

_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Нед Юни 08, 2008 10:45 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
И аз сигурно бих дошла-живея близо, работя близо... през седмицата, вечер би било добре. 
|
Нед Юни 08, 2008 11:46 am |
|
 |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
Разбира се, идеята не е да се цепим от останалите, които се събират в Люлин и да си правим наши си срещи по същото време, по скоро е един вид алтернатива за тези, които по една или друга причина не могат да отидат до Люлин. А и малко разнообразие за тези, които ходят редовно по срещите. Идеята за провеждане през седмицата вечер е екстра
Чакаме още мераклии
Trojaneca написа: ПП: Утре ще предложа идеята за организирането на още една среща през седмицата.
П.П. - @ Trojaneca - Как приеха идеята? 
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Нед Юни 08, 2008 4:23 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Направо да да предлагаме ден и час. Според мен ще е най добре да е в средата на седмицата, сряда например и някакъв час след 18-19ч, за да може всички да са приключили работа. 
|
Нед Юни 08, 2008 6:03 pm |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Направо да да предлагаме ден и час. Според мен ще е най добре да е в средата на седмицата, сряда например и някакъв час след 18-19ч, за да може всички да са приключили работа. 
Точно така ще стане идеално. Кофти ще бъде ако се реши да се прави алтернативна среща в същия ден, но на друго място различно от О"Шипка. В сряда е екстра.
|
Нед Юни 08, 2008 9:25 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Малко тъпичко ще се получи да се дублират в един ден срещите, но автора на темата си го е казал, че не това е целта. Като гледам наистина сряда е добра алтернатива. 
|
Нед Юни 08, 2008 10:35 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Предлагам за летния сезон срещата да е около 20.00 ч.
С цел да се избегне трафика и задръстванията...
Пък и съм до 19.00 ч. на работа...
Но нещо не ме кефи идеята да е в О!шипка...
Мноко е кофти там...
Предлагам срещата да е около колите, а не на маса!
Мисля, че при Купе-срещите добре се получава!
Нека да е на обръщача на 280 до НСА...
_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Пон Юни 09, 2008 12:22 am |
|
 |
Tuzarka
|
Друго си е да се седне на маса...пък дори и за едно кафенце или едно сокче 
|
Пон Юни 09, 2008 12:26 am |
|
 |
sok1
|
Ново предложение: срещите да си останат само в неделя, но да ги редуваме - една неделя в Люлин, една неделя в Студентски град.
Според мен това е идеалния вариант.
|
Пон Юни 09, 2008 12:44 am |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Ново предложение: срещите да си останат само в неделя, но да ги редуваме - една неделя в Люлин, една неделя в Студентски град. Според мен това е идеалния вариант.
Тц, аз не съм на това мнение. Срещите в неделя трябва да си останат в неделя в О'Шипка, в сряда например в Студентски град.
Съгласен? 
|
Пон Юни 09, 2008 12:49 am |
|
 |
Tuzarka
|
sok1 написа: Ново предложение: срещите да си останат само в неделя, но да ги редуваме - една неделя в Люлин, една неделя в Студентски град.
Номинирам те за Нобелова награда за мир
Само че да не стане така, че в Ст.град да идват само местните щото им е под носа, а на Люлин и Надежда им идва далече.И обратното 
|
Пон Юни 09, 2008 12:50 am |
|
 |
sok1
|
Tuzarka написа: sok1 написа: Ново предложение: срещите да си останат само в неделя, но да ги редуваме - една неделя в Люлин, една неделя в Студентски град. Номинирам те за Нобелова награда за мир Само че да не стане така, че в Ст.град да идват само местните щото им е под носа, а на Люлин и Надежда им идва далече.И обратното 
Това беше само предложение. Няма да защитавам нито едната идея (за две срещи на седмица), нито моята. Като се замисля обаче, като че ли на този етап нещата трябва да си останат каквито са си.
|
Пон Юни 09, 2008 1:20 am |
|
|