Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:08 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща
Футболен отбор на Фиат - всеки Четвъртък 18.30 - на НСА 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
k79 написа:
harifg написа:
Crusible написа:
harifg написа:
Ще се съберем ли 6 човека или напротив.....?
Нещо ми се струва че ентусиастите са малко......
Ако евентуално нещо има разминавания, оставам си мобилния - 0888007161, Филип

Ееее та 6 човека ли няма да се съберем? :shock: Можем да отидем и да си направим мачле с по-малко хора!? Какво ще кажеш? Пък и може от другия клуб да дойдат повече.

Моя мобилен: 0887 443 343 Митко

Аз съм ЗА!!!
Дано стане работата, само k79 да каже дали всичко ще е ок....

Колеги,
промяна няма - за днес мероприятието остава така както е в анонса!
Имаме и фотограф за срещата, за който също няма да се плаща.
Организацията за първият мач върви перфектно, дори и да не стане кой знае какъв футбул, поне ще се съберем и ще сме първите поставили началото на един , определено амбициозен проект :cool:
Аз ще съм на Арката по-рано за да посрещам!

п.с. понеже повечко се познавате, обадете се на двамата колеги Филип и Митко, да знаят, че няма промяна ;-)
Желателно е да си носите аспирин, бира там има Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Там съм :cool: Тва с биратам мен много ми допада :) И аз ще си взема фото да кача снимки от мача!

Сря Юни 25, 2008 4:36 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

Мнение Хиляди извинения....
Колеги съжелявам че предадох отбора днес, но един приятел беше закъсал и бях пътна помощ...
Иначе се бях подготвил, даже екипа беше в колата, но уви - приятел в нужда се познава.....
Дано не ме изгоните другия път....

Сря Юни 25, 2008 8:47 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Re: Хиляди извинения....
harifg написа:
Колеги съжелявам че предадох отбора днес, но един приятел беше закъсал и бях пътна помощ...
Иначе се бях подготвил, даже екипа беше в колата, но уви - приятел в нужда се познава.....

Еее ти па! Нема страшно, следващият път ела. :cool: Аз ти звънях впрочем, ама нещо не дигна.

Мачлето беше добро. Колегите от Мерц форума се оказаха голями симпатяги и беше много весело. Събрахме се, 6-7 човека и заедно се изправихме срещу други младежи в НСА. В началото с майсторски голове поведохме с два гола, като впоследтсвие ни изравниха 2:2. След като и последния играч от нашия отбор изплези език, решихме да играем до гол, ама нещо загубихме :D 3:2!!!

Готино се получи и дано следщия път бъдем повече, за да бъде фън-а още по-голям.

П.С. Предполагам, че К79 малко по-късно ще сложи и снимки от събитието.

Сря Юни 25, 2008 9:54 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

Crusible написа:
harifg написа:

Еее ти па! Нема страшно, следващият път ела. :cool: Аз ти звънях впрочем, ама нещо не дигна.

Мачлето беше добро. Колегите от Мерц форума се оказаха голями симпатяги и беше много весело. Събрахме се, 6-7 човека и заедно се изправихме срещу други младежи в НСА. В началото с майсторски голове поведохме с два гола, като впоследтсвие ни изравниха 2:2. След като и последния играч от нашия отбор изплези език, решихме да играем до гол, ама нещо загубихме :D 3:2!!!

Готино се получи и дано следщия път бъдем повече, за да бъде фън-а още по-голям.

Радвам се че е било весело - другия път и аз ще съм там...
P.S. - Видях че има пропуснати повиквания ама беше късно.....

Сря Юни 25, 2008 11:52 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

Crusible написа:

Здрасти Митак,
искам да изкажа благодарностите си към теб, като единствен представител на Фиат - Клуба за вчера, затова, че подкрепи идеята и игра с нас :cool:
Разбира се , благодаря и на тези които се записаха, но не успяха да дойдат по една или друга причина - ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ ;-)

Митко, ако беше останал да пиеш бира с нас (да, Митко дойде на срещата на Клуба ни в Комитите, за малко), щеше да разбереш една малка подробност - тези момчета, срещу които играхме са от НСА, и явно сме се представили доста добре при положение, че поведохме с 2:0 :cool:
Определено умората след 30-тата минута доведе до този последен гол за тях , но наистина езика ми вече беше стигнал до глезените, а честотата на поемане на въздух можеше да се сравнява с бързооборотен компресор!

Както и да е, всяко начало е трудно, но когато има съмишленици, нещата се случват.
Определено има много и интересни снимки, които ще кача днес по-късно, тъй като Фотото има изпит сега ;-)

п.с. Митко,
ти дойде с големи предубеждения към Нас, но се надявам да си останал наистина доволен от играта ;-)

АНОНС:(колегите модератори нека ме извинят за главните, но искам да се отличи от другата част на поста ми! - казвам колеги, защото аз самият съм модератор, и знам какво е някой като се изцепи с включен КАПСЛОК )
НА 02.07.2008Г. ОТ 18:30ч. , ПАК НА АРКАТА НА НСА, ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВТОРАТА СРЕЩА !!!
ЧАСЪТ ОПРЕДЕЛЕН ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРКИНГА Е ОТ 18:00 ДО 18:30ч. :cool:
НЕКА ЗАПОВЯДА ВСЕКИ ИМАЩ ЖЕЛАНИЕ, ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И РАЗДВИЖВАНЕ НА КРАЙНИЦИТЕ ;-)

Пускайте заявките си тук, в тази тема, зада не оспамваме иначе добре подреденият Форум :cool:

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Чет Юни 26, 2008 9:46 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

k79 написа:
Crusible написа:

Здрасти Митак,
искам да изкажа благодарностите си към теб, като единствен представител на Фиат - Клуба за вчера, затова, че подкрепи идеята и игра с нас :cool:
Разбира се , благодаря и на тези които се записаха, но не успяха да дойдат по една или друга причина - ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ ;-)

Митко, ако беше останал да пиеш бира с нас (да, Митко дойде на срещата на Клуба ни в Комитите, за малко), щеше да разбереш една малка подробност - тези момчета, срещу които играхме са от НСА, и явно сме се представили доста добре при положение, че поведохме с 2:0 :cool:
Определено умората след 30-тата минута доведе до този последен гол за тях , но наистина езика ми вече беше стигнал до глезените, а честотата на поемане на въздух можеше да се сравнява с бързооборотен компресор!

Както и да е, всяко начало е трудно, но когато има съмишленици, нещата се случват.
Определено има много и интересни снимки, които ще кача днес по-късно, тъй като Фотото има изпит сега ;-)

п.с. Митко,
ти дойде с големи предубеждения към Нас, но се надявам да си останал наистина доволен от играта ;-)

АНОНС:(колегите модератори нека ме извинят за главните, но искам да се отличи от другата част на поста ми! - казвам колеги, защото аз самият съм модератор, и знам какво е някой като се изцепи с включен КАПСЛОК )
НА 02.07.2008Г. ОТ 18:30ч. , ПАК НА АРКАТА НА НСА, ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВТОРАТА СРЕЩА !!!
ЧАСЪТ ОПРЕДЕЛЕН ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРКИНГА Е ОТ 18:00 ДО 18:30ч. :cool:
НЕКА ЗАПОВЯДА ВСЕКИ ИМАЩ ЖЕЛАНИЕ, ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И РАЗДВИЖВАНЕ НА КРАЙНИЦИТЕ ;-)

Пускайте заявките си тук, в тази тема, зада не оспамваме иначе добре подреденият Форум :cool:

Круме, за мен беше удоволствие, брат :)

Абе как да остана да пия бира с вас, като се бях изпотил като КОН! Даже и на вас ви се чудя, то да беше на открито и проветриво, ОК, ама в онзи ресторант сигурно сте им изгонили другата клиентела :-D Като се прибрах колко сладка ми беше бирата, малееее :)

Следващият път пак на игрището. Отсега се записвам, като другата седмица в понеделник ще потвърдя окончателно.

П.С. Не съм имал предубеждения към вас никакви, може да си сигурен :cool:

Чет Юни 26, 2008 12:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Ами да се запиша и аз!

Чет Юни 26, 2008 1:02 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
maran написа:
Ами да се запиша и аз!

Ееее, Тони, добре дошъл при "ПРО-тата" :D

Чет Юни 26, 2008 2:35 pm
Профил
Мнение 
Хммм, започвам и аз да се замислям... Нищо чудно да цъфна (без да завързвам) на паркинга... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Юни 26, 2008 5:47 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Crusible написа:

Абе как да остана да пия бира с вас, като се бях изпотил като КОН! Даже и на вас ви се чудя, то да беше на открито и проветриво, ОК, ама в онзи ресторант сигурно сте им изгонили другата клиентела :-D Като се прибрах колко сладка ми беше бирата, малееее :)

Следващият път пак на игрището. Отсега се записвам, като другата седмица в понеделник ще потвърдя окончателно.

Абе ние отвън се бяхме събрали бе, не пречихме на никой, а всъщност вътре бяха "Клуба на 07-мо РПУ" :cool:
После и много снимки се направиха от срещата, но за съжаление чак днес евентуално ще има сними :-(

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Пет Юни 27, 2008 9:29 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

k79 написа:
Crusible написа:

Абе ние отвън се бяхме събрали бе, не пречихме на никой, а всъщност вътре бяха "Клуба на 07-мо РПУ" :cool:
После и много снимки се направиха от срещата, но за съжаление чак днес евентуално ще има сними :-(

Е, нищо следващия път ще си направим отново потно парти :-D

Сок1, хич недей да се чудиш, давай да спортуваме :cool:

Пет Юни 27, 2008 3:22 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Crusible написа:
Е, нищо следващия път ще си направим отново потно парти :-D

Сок1, хич недей да се чудиш, давай да спортуваме :cool:

Баце,
ти на това спорт ли му викаш бе, още хвърлям сажди през всмукателния колектор Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

А сега по сериозано,
имам все още малко мускулна среща, но определено се чувствам по добре ;-)
За другият четвъртък, така като гледам, май ще успеем да си играем само ние, че онези пичове от НСА-то , честно казано малко се бутаха, па и бързички на всичкото отгоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Пет Юни 27, 2008 3:40 pm
Профил
k79 написа:
...За другият четвъртък, ...

Нали на 02.06 беше следващата среща, а това е сряда. Или аз нещо бъркам?

Пет Юни 27, 2008 5:36 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

sok1 написа:
k79 написа:
...За другият четвъртък, ...

Нали на 02.06 беше следващата среща, а това е сряда. Или аз нещо бъркам?

Ами, ..... как да ти кажа, организатора, аз обърках май датите :shock:
Та с две думи, срещата ще бъде в четвъртък, съжелявам за причиненото неудобство и разсеяността от моя страна :-(
Причината да промяната да не е в сряда а да бъде в четвъртък е молба от страна на НСА!

Благодаря за бързата намеса и зоркият поглед - часът и мястото не съм объркал обаче ;-)

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Пет Юни 27, 2008 6:20 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Ето , малко позакъснялите снимки от мача в миналата сряда - http://www.daimler.snimka.bg/album.php?album_id=258464

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Съб Юни 28, 2008 5:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща