|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Среща в БЛАГОЕВГРАД. Покана за всички от региона.
Автор |
Съобщение |
Detron
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 12:18 am Мнения: 23 Местоположение: Благоевград
|
Paparac написа: Марио, номерата можеше да ги махнеш, душко Освен това знаем за алфите, алфист такъв с алфистите, не вземеш да си купиш една Мареа комби и да мирясаш 
Що, бе, от номерата не се срамуваме, но щом като трябва - заличих ги. А за Мареа комби знаеш, че отдавна си мисля, но нека още малко се порадвам на алфичката. А на теб ще пишем голямата черна точка, ако и следващия път те няма. 
_________________ Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97
|
Пет Юни 27, 2008 12:38 am |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 4:18 pm Мнения: 11 Местоположение: Благоевград
|
На Емо му слагам огромна червена точка за пропуска вчера!
П.С. На следващата среща да не забравиш, да ми кажеш, да я поправя, че да не станат две 
|
Пон Юни 30, 2008 11:31 am |
|
 |
Rokambol
|
wwweb написа: На Емо му слагам огромна червена точка за пропуска вчера!  П.С. На следващата среща да не забравиш, да ми кажеш, да я поправя, че да не станат две 
Не точка, а направо 
|
Пон Юни 30, 2008 11:54 am |
|
 |
wwweb
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 4:18 pm Мнения: 11 Местоположение: Благоевград
|
Rokambol написа: wwweb написа: На Емо му слагам огромна червена точка за пропуска вчера!  П.С. На следващата среща да не забравиш, да ми кажеш, да я поправя, че да не станат две  Не точка, а направо  Не го плаши, че хич няма да дойде 
|
Пон Юни 30, 2008 12:02 pm |
|
 |
Rokambol
|
Другия път аз няма да съм там, така че може и да се престраши 
|
Пон Юни 30, 2008 12:10 pm |
|
 |
Detron
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 12:18 am Мнения: 23 Местоположение: Благоевград
|
Последна промяна Detron на Съб Юли 05, 2008 10:02 pm, променена общо 1 път
|
Съб Юли 05, 2008 9:57 pm |
|
 |
Detron
Кара велосипед
|
wwweb написа: На Емо му слагам огромна червена точка за пропуска вчера! 
wwweb, червената точка я даваха за пример и добри резултати в детската градина. Емо заслужава огромна черна точка, защото и за двете срещи обеща да дойде, а не му видяхме очичките. Папарако, ....  ...
За тази неделя Rokambol няма да дойде, но поне си показа извинителната бележка - той е в Каварна за концерта на Manowar  и на снимката е пред голямата награда от томболата.
Пожелавам му да го спечели това черно Bravo! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Юли 05, 2008 9:59 pm |
|
|