Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
За ВАРНА!
На трета буна заведение"ФЕНЕРА" почти през вечер сме там със семейството
голяма наливна Болярка 1.5лв.
миди фенера 650гр. 6лв.
бекс 1.9лв.
цаца(трицона,копърка) 2.5лв.
Който иска и когато иска там на софра и море
ПЪК И ИМА КВО ДА СЕ ГЛЕДА
_________________ някой отиват в рая , някой в ада аз за риба,вече и ловец-абсолютен спец
Brava JTD105
Нед Юли 06, 2008 10:43 pm
CHILIEV
охааааа.... август ще ви навестя
Нед Юли 06, 2008 11:06 pm
Lord Mordor
Хайде да си направим една среща направо на варненската част от клуба. Досега съм ходил само на едно събиране на Морска гара и само видях abarth77 и толкова иначе беше фрашкано с приятелите от BMW и половин тон умрели голфове и ръждиви опели. В София хората се събират редовно тук никаква организация нямаме. Във Велико Търново на пролетната среща пак само аз от Варна. Предлагам да си направим една тема да си обявим среща и да се изсипем някъде. Срамота е във Варна има толкова много фиати, а всичките да играят контра.
Пет Юли 11, 2008 1:02 am
sok1
Lord Mordor написа:
Предлагам да си направим една тема да си обявим среща и да се изсипем някъде. Срамота е във Варна има толкова много фиати, а всичките да играят контра.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл