Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
накладки
изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!
Въпросът ми е следният: кои са най -най-най-хубавите(най умните :mrgreen: ) накладки (предни и задни) за нашите ФИЯТКИ .
нека не стане като реклама на определена марка ,наистина търся най -доброто !!!
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Яну 30, 2006 12:32 pm |
|
|
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Re: накладки
tomazo написа: изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!
Въпросът ми е следният: кои са най -най-най-хубавите(най умните :mrgreen: ) накладки (предни и задни) за нашите ФИЯТКИ .
Личен съвет-избирай си по меки накладки,щото има модели на Феродо които ти скапват направо дисковете...
Аз си сложих нови накладки отпреде защото майче старите ги подпалих при едно спиране от 180км/ч до 0 зарат едни полицай :evil: кат ги свалих се бяха напукали,а преди тва ми скърцаха и блокираха лесно :arrow: та си зех нови меки и хубави ама марката не я помна :roll: нещо с R беше ама :roll:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Яну 30, 2006 4:23 pm |
|
|
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
TEXTAR или АТЕ според мен обаче текстара е по добър лошото е че никъде не може да се намери за фиат, макар че сигурно в софия няма да е проблем де
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пон Яну 30, 2006 10:10 pm |
|
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Re: накладки
tomazo написа: изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!
Няма нищо по-подходящо от оригиналното, а такова се намира!
А, ето ти инфо за сьщо добро производство, прави си изводите сам...
www.simer.com
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Яну 30, 2006 10:57 pm |
|
|
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Аз карам SIMER вече 6-7мес. без никакви проблеми...
_________________ forza forever
|
Пон Яну 30, 2006 11:20 pm |
|
|
me_to_u
|
TRE GAZELE написа: Аз карам SIMER вече 6-7мес. без никакви проблеми...
Тези ли ми рекламира на сбирката? Аз като сменя сега дисковете да взема да ги сменя и накладките, та да спра да скърцам и вия като трамвай!
|
Пон Яну 30, 2006 11:53 pm |
|
|
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
аз на другите коли карам с textar или ate но не съм питал дали имат за фиат ??? в интерес на истината simer за първи път ги чувам !!! имат ли някъде фирмен магазин в София ??? мисля да ги пробвам ,щом ги препоръчвате за фиатките
|
Вто Яну 31, 2006 11:51 am |
|
|
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
от симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ на третия завой на някое спускане и вече свирят така че лично аз не бих ти ги препоръчал и то на браво петак което предразполага към по спортно каране спиране със симер и спиране със текстар също усещаш осезаема разлика на уното и в момента съм със симер, но то е 45 кс и то на газ кара се предимно в града от баща ми /бавно/ , на темпрата никога не бих сложил такава накладка -тва е лично мнение и не ангажирам никой с него
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Яну 31, 2006 12:00 pm |
|
|
tomazo
Фиат фанатик
|
имаше едни Racing na ferodo но май ги няма никъде .
|
Вто Яну 31, 2006 12:18 pm |
|
|
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
tomazo написа: имаше едни Racing na ferodo но май ги няма никъде .
Феродо са много твърди според мене :roll:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Вто Яну 31, 2006 1:15 pm |
|
|
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
racing накладките трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се ползва с подходящите racing, защото ако се използват с обикновенни, ще се окаже, че диска свършва преди накладките....
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Яну 31, 2006 2:59 pm |
|
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: от симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ
Доста лошо звучи!
За да не ги рекламирам и за да избегна всякакви субективни оценки и впечатления / понеже експлоатацията зависи от много фактори / пускам още ведньж линка.
Разгледайте го внимателно и преценете сами: При толкова сериозна техника за производство /поне аз в този производствен бранш, такова чудо на техниката не сьм срещал - а сьм виждал техниката на доста именити фирми/, смятате ли,че тази фирма не е заложила и на авангардни технологии и на всевьзможни изпитателни тестове за постигане на конкурентно качество?
www.simer.com
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Фев 02, 2006 11:13 pm |
|
|
bobo
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:01 pm Мнения: 58 Местоположение: София
|
hit-ko написа: Цитат: от симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ Доста лошо звучи! За да не ги рекламирам и за да избегна всякакви субективни оценки и впечатления / понеже експлоатацията зависи от много фактори / пускам още ведньж линка. Разгледайте го внимателно и преценете сами: При толкова сериозна техника за производство /поне аз в този производствен бранш, такова чудо на техниката не сьм срещал - а сьм виждал техниката на доста именити фирми/, смятате ли,че тази фирма не е заложила и на авангардни технологии и на всевьзможни изпитателни тестове за постигане на конкурентно качество? www.simer.com
Колега не разбирам от технологиите но определено от личен опит ти казвам че симер са от най-ефтините боклуци които се продават избягвай ги
|
Нед Фев 26, 2006 1:47 am |
|
|
Shefa
Кара балканче
Регистриран на: Съб Мар 19, 2005 12:50 pm Мнения: 48 Местоположение: София 04 Оборище
|
Текстар винаги са били най-добрите и все още са, но са и малко по-скъпи от другите.
_________________ Италианските коли са номер 1
|
Нед Фев 26, 2006 2:31 am |
|
|
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Какво мислите за Bendix? Не знам дали има обаче за Фиат Браво..Иначе от личен опит мога да кажа, че съм много доволен от тях..Като цена също са изгоден избор..
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Фев 26, 2006 5:16 am |
|
|