|
|
|
|
Дата и час: Сря Яну 15, 2025 3:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Смяна задни накладки на Пунто 1.1
Автор |
Съобщение |
Stauffenberg
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Яну 15, 2005 10:52 pm Мнения: 35 Местоположение: Павликени
|
Смяна задни накладки на Пунто 1.1
Трябва да си сменя едната накладка на задното дясно колело на моят пунто 1.1 това което е капачката за бензин накладката на ръчната спирачка на това колело тази към двигателя нали те е станала 1 милиметър и това колело не държи.някой да ми обясни как става смяната на накладните трябва ли да махам главината на колелото за да откача пружините.Днес ги отварях и двете колела да видя износването само тази беше износена голям ръждилник са тези барабани.Колко струват комплект накладки задни.Ако някой може да ми прати картинка ще му бъда благодарен
|
Пет Авг 31, 2007 8:58 pm |
|
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Re: Смяна задни накладки на Пунто 1.1
Stauffenberg написа: Трябва да си сменя едната накладка на задното дясно колело на моят пунто 1.1 това което е капачката за бензин накладката на ръчната спирачка на това колело тази към двигателя нали те е станала 1 милиметър и това колело не държи.някой да ми обясни как става смяната на накладните трябва ли да махам главината на колелото за да откача пружините.Днес ги отварях и двете колела да видя износването само тази беше износена голям ръждилник са тези барабани.Колко струват комплект накладки задни.Ако някой може да ми прати картинка ще му бъда благодарен
АКо трябва да ги сменяш, трябва да го направиш и на двете колела - цената на накладките можеш да я видиш в сайта , долу до подписа ми !
Схемата на барабана, който се сваля след джантата е :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT-SPORT
|
Пет Авг 31, 2007 9:29 pm |
|
|
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Аз сменях наскоро и се оказа, че са 2 модела бях купил единия, но се оказа че не пасва и ги върнах и след това си взех от моя модел. Единия комплект струваше 24 лв., той е без щангата за ръчната слага се старата, а другия 35 лв. с щанга - моя е такъв. Така че като търсиш виж добре какъв ти е модела.
|
Пон Сеп 03, 2007 2:16 pm |
|
|
blue_g
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 12:41 pm Мнения: 151 Местоположение: София 13 Надежда
|
колегата горе е прав, виж точно от какви имаш нужда. Преди няколко месеца ги сменях моите, взех ги от магазин Нико, в жк Дружба, някакви италиянски за 33 лв с щангата за ръчната. Доволен съм от тях. Провери си и барабаните, може да се наложи да се пристъргват от износването...Успех.
_________________ Punto 1.2, ELX MPI
|
Чет Сеп 06, 2007 7:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|