|
|
|
|
Дата и час: Сря Яну 15, 2025 2:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
По-добри спирачки на Tipo 1.6 DOHC
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Mitko написа: pugsy написа: относно задните спирачки на типо с барабани много типото нямат грам спирачки отзад,спират само на предни при мен ги направих като махнах разпределителят Ох дай да стигна до махането на разпределителя Левия преден апарат много ме мъчи, а по моргите само ми казват няма. Може би бъркам, че ги питам по телефона, а не ходя на място
Кажи какво точно търсиш и се ангажирам да проверя в Кюстендил. Ще питам и за цена. Пък утре
ще идвам на София и направо мога да ти ги донеса.
|
Вто Окт 25, 2005 11:00 am |
|
|
Ferrari
|
kiro_of_the_day написа: Mitko написа: pugsy написа: относно задните спирачки на типо с барабани много типото нямат грам спирачки отзад,спират само на предни при мен ги направих като махнах разпределителят Ох дай да стигна до махането на разпределителя Левия преден апарат много ме мъчи, а по моргите само ми казват няма. Може би бъркам, че ги питам по телефона, а не ходя на място Кажи какво точно търсиш и се ангажирам да проверя в Кюстендил. Ще питам и за цена. Пък утре ще идвам на София и направо мога да ти ги донеса.
Преден ляв спирачен апарат от Типо 1.8 или Турбо Дизел.
|
Вто Окт 25, 2005 11:17 am |
|
|
pugsy
|
един приятел имаше 2-та апарата.Утре ще му се обадя ва провера дали са продадени
|
Вто Окт 25, 2005 4:26 pm |
|
|
kiro_of_the_day
|
И в двете морги няма за съжаление.
|
Вто Окт 25, 2005 5:26 pm |
|
|
pugsy
|
...
Последна промяна pugsy на Сря Ное 02, 2005 1:56 pm, променена общо 1 път
|
Сря Окт 26, 2005 7:30 pm |
|
|
Ferrari
|
На "Антим I" има една работилница за ремонт на спирачни апарати. Там ми ремон тираха апарата срещу 10лв и сега вече мога да се похваля, че имам истински спирачки.
|
Сря Ное 02, 2005 1:35 pm |
|
|