|
|
Дата и час: Сря Мар 12, 2025 11:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Кой ще ходи на формула 1 в Истанбул?
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Кой ще ходи на формула 1 в Истанбул?
Колеги, утре сутринта потегляме за Формула 1 в Истанбул , с трима приятели и ако има някой който е решил да си направи удоволствието да присъства - може да го сподели! Ще направим една чудесна БГ агитка! Тел. ми е 0888515974
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Авг 23, 2007 8:27 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Христо, сподели малко впечатления. Колко пари ти излезе всичко - път, билети, хотел ?
А иначе много се радвам за победата на "Ферари", но след като Шумахер се отказа, моят любимец е Алонсо. Ще се радвам, ако догодина се озове във "Ферари". Кими Райконен не е за "Ферари", добър пилот е, но мисля, че не притежава необходимия манталитет и темперамент.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Авг 31, 2007 9:56 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
snake написа: Христо, сподели малко впечатления. Колко пари ти излезе всичко - път, билети, хотел ?
А иначе много се радвам за победата на "Ферари", но след като Шумахер се отказа, моят любимец е Алонсо. Ще се радвам, ако догодина се озове във "Ферари". Кими Райконен не е за "Ферари", добър пилот е, но мисля, че не притежава необходимия манталитет и темперамент.
Ще пиша по-подробно, но имам едни големи снимки които трябва да обработя, а загубих една много добра програма, бяха я препоръчали от форума и сега не я откривам....
|
Съб Сеп 01, 2007 2:05 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
hit-ko написа: Ще пиша по-подробно, но имам едни големи снимки които трябва да обработя, а загубих една много добра програма, бяха я препоръчали от форума и сега не я откривам....
Христо виж :arrow: тук четвъртото мнение на "pinko168", мисля че тази програма ще ти свърши идеална работа.
|
Нед Сеп 02, 2007 7:41 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Fire 999 написа: hit-ko написа: Ще пиша по-подробно, но имам едни големи снимки които трябва да обработя, а загубих една много добра програма, бяха я препоръчали от форума и сега не я откривам....
Христо виж :arrow: тук четвъртото мнение на "pinko168", мисля че тази програма ще ти свърши идеална работа.
Благодаря ти , ще я пробвам, но май нещо не е активно!
|
Пон Сеп 03, 2007 4:19 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Може да ми ги пуснеш на пощата и аз да намаля размера им.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 03, 2007 4:23 pm |
|
 |
Paparac
|
Ама вие сериозно ли си говорите или се бъзикате нещо
Христо, ето ти я програмата, в атача е.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Сеп 03, 2007 10:52 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Изтеглих я вече, блгодаря, днес ще пусна и снимките!
|
Вто Сеп 04, 2007 8:05 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|