|
|
|
|
Дата и час: Сря Дек 11, 2024 5:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
дистанционно за централното на мареа
Автор |
Съобщение |
valiouzana
Кара детска количка
|
дистанционно за централното на мареа
Здравейте колеги! Мареата ми няма нито аларма нито дистанционно а искам да си сложа защото съм хижар и зимата на Узана е ад и ще си прецакам ключалките. Мога ли да си монтирам дистанционно и какво да е. Трябва ми само да отварям вратите без аларма. Ако някой е слагал подобно нещо моля да опише как се прави. Благодаря Ви предварително.
|
Сря Окт 03, 2012 11:41 am |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Re: дистанционно за централното на мареа
Има такива устройства на пазара и са по-евтини от пълноценна алармена система. Ето един пример http://www.tpetrov.com/search.php?prod= ... BD%D0%B5+1
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Окт 03, 2012 12:03 pm |
|
|
valiouzana
Кара детска количка
|
Благодаря колега. Ще мога ли да го монтирам сам това чудо като малко разбирам от жичкаджийство. само не ми я ясно към кой модул да се върже и дали има опътване към него
|
Сря Окт 03, 2012 12:26 pm |
|
|
valiouzana
Кара детска количка
|
Ако някой е монтирал подобно устройство на Мареата ще му бъда благодарен да сподели опита си.
|
Сря Окт 03, 2012 12:40 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не се връзва към електронен модул. Интерфейсните дистанционни и аларми са при много нови коли. Тук връзките са директно към моторчетата на централното. Всеки с повечко смелост и познания за кабели и връзки може да се справи. Трудност има при откриване на сигналните кабели към всяка врата, но това се прави с тестове с волтметър или пробна лампа.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Окт 03, 2012 1:07 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|