|
|
Дата и час: Сря Яну 15, 2025 11:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Анкета/Предложение за национална среща на итал. феновете
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
Приятели, задава се ИталФест 2005. Явно не на всички ще е удобно и/или близо да го посетят. Предложението ми е да се видим всички заедно на 1 и 2 Октомври, малко преди събитието ИталФест 2005, да пием по бира и да се запознаем. Моето предложение е за яз. "Копринка" или някъде другаде, но задължително в централна България. Моля за вашето внимание и отношение по предложението отправено от мен.
PS: Анкетата е валидна до 25.09.2005г.
Последна промяна Ferrari на Чет Сеп 08, 2005 12:22 am, променена общо 4 пъти
|
Пон Сеп 05, 2005 10:09 pm |
|
|
kilar
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:35 pm Мнения: 130 Местоположение: София, жк Люлин
|
Митко,аз съм с теб!Ще пътувам и ако е хубаво времето,ще има и един МОТОЦИКЛЕТ!!!Или ненормална кола!!!
Последна промяна kilar на Вто Сеп 06, 2005 12:23 pm, променена общо 1 път
|
Пон Сеп 05, 2005 10:17 pm |
|
|
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Re: Анкета/Предложение за национална среща на FIAT феновете
Mitko написа: Приятели, задава се ИталФест 2005. Явно не на всички ще е удобно и/или близо да го посетят. Предложението ми е да се видим всички заедно на 1 и 2 Октомври, малко преди събитието ИталФест 2005, да пием по бира и да се запознаем. Моето предложение е за яз. "Копринка" или някъде другаде, но задължително в централна България. Моля за вашето внимание и отношение по предложението отправено от мен.
PS: Анкетата е валидна до 25.09.2005г.
Аз съм ЗА! Среща на Форум ФИАТ-Всички други-Добре дошли...-Дано да се съберат желаещи ! Мястото е добро и подходящо.
За по-добра организация предлагам обаче да се направи нещо като предварително записване /заявка /,с краен срок примерно седмица преди датата...
Вто Сеп 06, 2005 10:47 am |
|
|
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
За момента смятам да се въздържа :| :| .
_________________ 146E e 188 www.fiat-uno.org/
Последна промяна FIRE 8V на Сря Сеп 07, 2005 3:38 am, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 06, 2005 4:28 pm |
|
|
hf hpe
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:47 pm Мнения: 202 Местоположение: София
|
Митко нямам на идея колко човека ще се съберат, но според мен под връх Бузлуджа е по-подходящо за такава сбирка.
А защо си посал само Фиат феновете, предполагам, че и мноого хора от Ланча феновете ще искат да дойдат.
Аз почти сигурно че искам.
Както занеш и аз посетих яз. Копринка и местата около Бузлуджа и съм взел много телефони за връзка така, че ако искаш мога да ти ги дам.
Аз лично бих присъствал на такова събиране.
_________________ Rent a car Bulgaria
|
Вто Сеп 06, 2005 5:54 pm |
|
|
Stilo
|
АЗ съм за яз. "Копринка". Бил съм многократно в Долна баня, дори съм правил тестове на тази самолетна писта, но смятам че едно такова събитие не трябва да се превръща в надпревара, а по-скоро в забава!
|
Вто Сеп 06, 2005 7:24 pm |
|
|
Ferrari
|
hf hpe написа: Митко нямам на идея колко човека ще се съберат, но според мен под връх Бузлуджа е по-подходящо за такава сбирка. А защо си посал само Фиат феновете, предполагам, че и мноого хора от Ланча феновете ще искат да дойдат. Аз почти сигурно че искам. Както занеш и аз посетих яз. Копринка и местата около Бузлуджа и съм взел много телефони за връзка така, че ако искаш мога да ти ги дам.
Аз лично бих присъствал на такова събиране.
Енйо, всички са добре дошли. Правя го с цел точно да се видим с хората на които ИталФест ще им е далеч.
|
Сря Сеп 07, 2005 12:46 am |
|
|
KGB
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:22 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
Stilo написа: АЗ съм за яз. "Копринка". Бил съм многократно в Долна баня, дори съм правил тестове на тази самолетна писта, но смятам че едно такова събитие не трябва да се превръща в надпревара, а по-скоро в забава!
Колега Стило,
На ИталФест2005-8октомври ще има множество конкурси и награди, надяваме се да можем да подготвим и разни допълнителни награди (изненади) като 15мин разходка със самолет за някой изтеглен чрез томбола (наградите и конкурсите още не са окончателно решени). На самата писта няма да има драг състезания...ако не можем да гарантираме пълната безопасност на хората, а на едно подобно мероприятие това е изключително трудно. Полицейска кола ще бъде осигурена на пистата и ще ни помага в организацията. На подобно мероприятие максимално допустимата скорост е 10км/ч
Мога да те уверя, че ще се постараем максимално да се забавляваме на феста и ще се радваме да се запознаем,
пс:Към другите извинявам се за офф-топика на вашата тема
_________________ www.clubalfaromeo.com
|
Сря Сеп 07, 2005 3:03 am |
|
|
dr_wolfy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Ное 15, 2004 6:29 pm Мнения: 128 Местоположение: Стара Загора
|
И аз съм за среща в централната част на страната.Мисля,че региона около Казанлък е мнного подходящ!
_________________ dr_wolfy's Tipo 1.6 i.e. SX 835C1.000
|
Сря Сеп 07, 2005 7:38 am |
|
|
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Разбира се, че подкрепям всякакви такива инициативи ;)
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Сеп 07, 2005 11:28 am |
|
|
hf hpe
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:47 pm Мнения: 202 Местоположение: София
|
сега според мен малко по трезво
мойто мнение предвид случилото се е, че подобна сбирка вече е малко безимсленна
да се уточня защо
1. времето до нея е много кратко и кой разбрал кой не разбрал и ще има много малко хора
2. достатъчно сме малко за да се делим подобно на много формаций в нашата държава нека не се превръщаме в поредните недоразбрали се.
сега аз, че съм несъгласен с решението на УС на клуб Алфа Ромео това предполагам е станало ясно на всеки.
от както се прие мястото на провеждане на Италфеста да бъде Долна Баня, не еднократно съм заявявал, че според мен тази година ще претърпиме провал, и се превръща в комерсиално събите съобразено със спонсорите, а не с феновете
за това моето предложение е да не правим алтернативна сбирка, а догодина да докажем, че можемда се справим по-добре
та това е моето мнение
иначе с моя първи пост в тази тема имах на предвид че бих посетил и двете мероприятия
|
Сря Сеп 07, 2005 4:42 pm |
|
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
АЗ сьм ЗА за всяка полезна инициатива при условие, че тя ще бьде достьпна за всички желаещи без оглед на това кой каква марка италомобил кара и на коя е привьрженик.
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Сеп 07, 2005 5:16 pm |
|
|
mariobg
|
hf hpe написа: сега според мен малко по трезво
мойто мнение предвид случилото се е, че подобна сбирка вече е малко безимсленна
да се уточня защо 1. времето до нея е много кратко и кой разбрал кой не разбрал и ще има много малко хора 2. достатъчно сме малко за да се делим подобно на много формаций в нашата държава нека не се превръщаме в поредните недоразбрали се.
сега аз, че съм несъгласен с решението на УС на клуб Алфа Ромео това предполагам е станало ясно на всеки. от както се прие мястото на провеждане на Италфеста да бъде Долна Баня, не еднократно съм заявявал, че според мен тази година ще претърпиме провал, и се превръща в комерсиално събите съобразено със спонсорите, а не с феновете за това моето предложение е да не правим алтернативна сбирка, а догодина да докажем, че можемда се справим по-добре
та това е моето мнение
иначе с моя първи пост в тази тема имах на предвид че бих посетил и двете мероприятия
Просто няма какво да се добави! Това е мнението което чаках да се появи за да се обадя и аз. Смятам обаче че 2-ве събитя ще ми дойдат на мен множко, и с риск да ме наречете отцепник, аз смятам да посетя само Италфеста.
|
Сря Сеп 07, 2005 6:03 pm |
|
|
Ferrari
|
Аз до Долна Баня вече ходих. Стига ми
|
Сря Сеп 07, 2005 6:27 pm |
|
|
|