Що не продължите да обяснявате на БОИТ за "рацера"... и да ме оставите на мира, а!?!?!? ... окепазихте на човека темата.., та да ме храните! Флууд, офф.., и спам яко! -дразните се, че не разбирате! Аз продължавам да смятам, че нямам проблем с българския език! Продължавам и да смятам, че не аз съм за бан, тъй като спамовете и флудовете в тази тема не аз ги започнах! ... сега пък искате да му затваряте темата!?! ... аз обидих ли някого?!?!
Съгласете се, че не е мой проблем, ако вие не разбирате постовете ми! Съгласете се и.., че това не означава, че аз съм куха хралупа! .., и че нямате основателен резон да ме храните!?! … мисля, че ще се съгласите и с факта, че ако не бях реагирала, значи съм извън нормите, а аз не намирам никакъв подобен елемент! … или ако има, то не аз съм му източника! (визирам конкретния случай! - именно тази тема!!!)
А`, има още няколко факта, с които може би ще се съгласите?!? - темата беше друга! Моят пост по темата хич не беше неясен - в него даже имаше справка с речник!
Обидиха ме някакви хора, и аз реагирах! :(
Постскриптум: Забавлявайте се.., и си помагайте..! ... а аз нЕма а ви дразна... повече..! ... нарочно... и по много..!