|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 9:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Pavel Krastev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 4:09 pm Мнения: 49 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Пътят Видин-София
Колеги ако някой има наблюдение за пътя да кайе че ми се налага да пътувам през ноща
_________________ Луд фен!!!
|
Вто Май 16, 2006 2:08 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Пътят Видин-София
Pavel Krastev написа: Колеги ако някой има наблюдение за пътя да кайе че ми се налага да пътувам през ноща
Прз Петрохан ли ще караш или си избрал варианта София-Ботевград-Монтана-Видин?
|
Вто Май 16, 2006 2:11 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Pavel Krastev написа: Колеги ако някой има наблюдение за пътя да кайе че ми се налага да пътувам през ноща
не минавай през Петрохан
настилката е зле
нощем още по-лошо
хвани другия път
Вто Май 16, 2006 2:27 pm |
|
 |
Ferrari
|
sev написа: Pavel Krastev написа: Колеги ако някой има наблюдение за пътя да кайе че ми се налага да пътувам през ноща не минавай през Петрохан настилката е зле нощем още по-лошо хвани другия път
Пътя през Петрохан е добре до Гинци. После катеренето е в много ями. Пускането от северната страна също. Оправя се чак на Бързия. Зимата си е казала думата върху настилката на прохода.
|
Вто Май 16, 2006 2:30 pm |
|
 |
Pavel Krastev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 4:09 pm Мнения: 49 Местоположение: София 13 Надежда
|
Мисля да мина през Витиня през Враца и малко да се отклоня през Галиче че трябва да взема дядо ми
|
Вто Май 16, 2006 3:58 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Pavel Krastev написа: Мисля да мина през Витиня през Враца и малко да се отклоня през Галиче че трябва да взема дядо ми
До Монтана тогава - нямаш грижи! По нагоре да казват другите колеги!
Аз пътувах до Видин миналото лято и след Монтана - пътя беше "гробища", пък и с тия наводнения...
Последна промяна kiro_of_the_day на Вто Май 16, 2006 4:03 pm, променена общо 2 пъти
|
Вто Май 16, 2006 3:59 pm |
|
 |
Pavel Krastev
Кара балканче
|
То и преди наводненията беше трагедия камо ли сега
|
Вто Май 16, 2006 4:03 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Аз съм на там другата седмица и роднините казаха да фащам рейса че било ужас! Много яко отклонение имало заради пропаднали участъци. Рейса се движел над 5 часа, с кола пак толкова заради многото дупки.
|
Вто Май 16, 2006 4:11 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Сега пътя е добър. Кърпили са го между Монтана и Видин. Иначе като цяло по-бързо се стига през Хемус, Враца, Монтана. От София до Враца е добре пътя, само около Враца има малко дупки, ама е за малко.
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Нед Юли 02, 2006 11:48 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|