|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 4:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Abarth. написа: В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредвид че почти всеки ден минавам през НДК,семинарията и т.н.  Ако те интерсува ще ти дам телефона им.А какъв ти е изпарителя?
Колега дай малко инфо каква ти е газовата и къде в Бъкстон е слагана?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Авг 15, 2006 10:21 am |
|
 |
Abarth.
|
sachma написа: Abarth. написа: В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредвид че почти всеки ден минавам през НДК,семинарията и т.н.  Ако те интерсува ще ти дам телефона им.А какъв ти е изпарителя? Колега дай малко инфо каква ти е газовата и къде в Бъкстон е слагана?
Колата ми е в сервиза за смяна на водна помпа,а телефона на газаджиите е в нея :? Газовата ми е Ловато,а сервиза на тия момчета се намира до едно училище 4-то или 5то мисля че беше но не съм сигурен :mrgreen:
|
Вто Авг 15, 2006 10:27 am |
|
 |
Abarth.
|
sachma написа: 11/100 е повече от приличен разход за двувалка, тя на бенз харчи 13-14 градско 
Дам,харчеше ми половин година 13-14-15 градско на бензин и преди да сложа газовата открих,че един маркуч на моното ми тече ;) Като оправих всичко по колата на бензин последно ми даде 9 градско ;) А този разход на газ е при доста прилична динамика 
|
Вто Авг 15, 2006 10:29 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Колега айде разчитам като си вземеш колата от ремонт да ми пратисх тел. на тези газаджии.Мойта е моно също, едновалка и тоя разход ми се вижда много добър!Мерси предварително!
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Авг 15, 2006 11:56 am |
|
 |
Paparac
|
Abarth. написа: В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредви....
Дааа, и един мармот завива станиол... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Човече, тоя разход можеш да го постигнеш САМО в идеални условия за градско каране...почти без спирания, с постоянно загрял двигател....иначе просто си фантазираш. Тази кола харчи 10.5 - 11 на БЕНЗИН градско, така че забрави 11/100 градско на ГАЗ. То и аз ги правя, ама точно в тези идеални условия, слагам 5 литра газ и на веднъж в градски условия минавам 45 км. с бекрайно леко каране и умишлено избиране на по прави и спокойни улици БЕЗ светофари. Ама ако карам по 5-6 км на ден все на кратки разстояния под 13-14/100 НЕ СТАВА. :!: :!: :!:
|
Вто Авг 15, 2006 2:34 pm |
|
 |
Abarth.
|
Paparac написа: Abarth. написа: В Бъкстон настроиха мойта газова,смених въздушния филтър и сега разхода на 1.6mi двувалка е 11/100 градско като се има впредви.... Дааа, и един мармот завива станиол... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Човече, тоя разход можеш да го постигнеш САМО в идеални условия за градско каране...почти без спирания, с постоянно загрял двигател....иначе просто си фантазираш. Тази кола харчи 10.5 - 11 на БЕНЗИН градско, така че забрави 11/100 градско на ГАЗ. То и аз ги правя, ама точно в тези идеални условия, слагам 5 литра газ и на веднъж в градски условия минавам 45 км. с бекрайно леко каране и умишлено избиране на по прави и спокойни улици БЕЗ светофари. Ама ако карам по 5-6 км на ден все на кратки разстояния под 13-14/100 НЕ СТАВА. :!: :!: :!:
Дали нестава :?: :mrgreen: КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинарията ;) а на газ разхода е 11.Просто колата ти не е в час 
|
Вто Авг 15, 2006 4:42 pm |
|
 |
Paparac
|
Abarth. написа: КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинарията Колега, престани да пишеш глупости, двувалка и 9 на сто в града  Поинерция може....я го питах Митака той как ги е постигал 9...само по големи булеварди с МАЛКО движение и буквално без газ. Така и аз мога :mrgreen: А и ти не четеш, градско и аз ще ти ги направя 11 на газ, ама ако съм такси и колата не се спира. Иначе НЕ СТАВА :mrgreen: Fiat 127 написа: Аз с мойта 1,6 моно, един вал на бензин 9,5-10 градско. Извън градско 8-8,5
Извънградското ти много високо, бе, колега, аз на бензин до 110 км/ч ако карам съм 6.5/100.
|
Сря Авг 16, 2006 4:46 pm |
|
 |
Ferrari
|
Правилно е 9, но винаги има уточнения. Това е ако се движиш нормално. Гепят ли те 2 задръствания си дигаш на 11 от раз.
|
Сря Авг 16, 2006 4:49 pm |
|
 |
Abarth.
|
Paparac написа: Abarth. написа: КОЛАТА МИ НА БЕНЗИН ВЪРВИ НАРАВНО С МИТКОВАТА И ПРИ ЖАЛЕНЕ СТИГА 9 В ГРАДА,като минавам през целия ботев,ндк,семинарията Колега, престани да пишеш глупости, двувалка и 9 на сто в града  Поинерция може....я го питах Митака той как ги е постигал 9...само по големи булеварди с МАЛКО движение и буквално без газ. Така и аз мога :mrgreen: А и ти не четеш, градско и аз ще ти ги направя 11 на газ, ама ако съм такси и колата не се спира. Иначе НЕ СТАВА :mrgreen:
Добре 
|
Сря Авг 16, 2006 5:02 pm |
|
 |
Paparac
|
Abarth. написа: Добре  Ех, ама сте упорити с Митака и двамата, хубу, айде на вашТа да е 
|
Сря Авг 16, 2006 9:56 pm |
|
 |
Abarth.
|
Paparac написа: Abarth. написа: Добре  Ех, ама сте упорити с Митака и двамата, хубу, айде на вашТа да е 
Само веднъж съм я засичал,и нямам постоянство в разхода (за газ говоря),зависи в какво настроение съм :mrgreen: както и на бензин е засичана веднъж  та само казвах какво ми даде като разход 
|
Чет Авг 17, 2006 12:42 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|