|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 6:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Въпрос за алтренативно решение на плочка
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 Въпрос за алтренативно решение на плочка
решил съм да си пробия филтъра и да набутам там 2 тръби,за да махна гадната плочка,че по ненoрмална плочка от тая на типо карбуратор май няма,с един щуцер (незнам дали така се казва) на 2 клапи,като първо газта минава през първата клапа после към втора,и не върви колкото и да се отвива
та въпроса е дали ще стане така
Последна промяна pugsy на Нед Сеп 25, 2005 10:47 am, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 21, 2005 9:55 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Въпрос за алтренативно решение на плочка
pugsy написа: решил съм да си пробия филтъра и да набутам там 2 тръби,за да махна гадната плочка,чче по ненирмална плочка от тая на типо карбуратор май няма,с един щуцер (незнам дали така се казва) на 2 клапи,като първо газта минава през първата клапа после към втора,и не върви колкото и да се отвива
та въпроса е дали ще стане така
на уно 1,0 FIRE става перфектно разликата е само че то е с еднокамерен карбуратор но затова пък е и с една тръба на двукамерния слагаш две тръби и мисля че няма да имаш никви ядове
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Сря Сеп 21, 2005 5:14 pm |
|
 |
The_Machine
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:16 pm Мнения: 197 Местоположение: София, кв. Слатина
|
По-добре като си решил вземи си дупчи карба ако има къде...
Иначе уплътни добре маркучите, а и май в работата не сме с такива плочки...
_________________ http://facebook.com/DeaMotors
|
Сря Сеп 21, 2005 8:31 pm |
|
 |
pugsy
|
няма къде да го дупча карба от 3 страни има бензин а 4-тата е с канали вътре и някакво платно,мисля за смукача беше,иначе за типо само такива плочки има
с колко Ф да е тръбата
|
Чет Сеп 22, 2005 12:24 am |
|
 |
Abarth.
|
Абе с тия газови уредби е мани-мани :|
|
Чет Сеп 22, 2005 1:03 am |
|
 |
pugsy
|
ама е по добре със 20 лв да мина 200км от колкото с пак с тея пари 100км
някакво Ф някой може ли да ми каже,че само тов аме спира да не сложа по малка тръбичка.
|
Нед Сеп 25, 2005 10:49 am |
|
 |
The_Machine
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:16 pm Мнения: 197 Местоположение: София, кв. Слатина
|
някъде фи 10 - 12 мм ти трябва, но без да ми се обиждаш мисля , че няма да направиш нищо , а само ще си съсипеш кутията - дупченето си е наука 
_________________ http://facebook.com/DeaMotors
|
Нед Сеп 25, 2005 12:19 pm |
|
 |
Forsaken
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 5:07 pm Мнения: 135 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
А защо не си вземеш друга плочка - с два щуцера и тройник - общо към 15 лева?
_________________ Fiat Tipo 1,6 SX; '93; engine 159А3048; clima.
|
Нед Сеп 25, 2005 8:13 pm |
|
 |
pugsy
|
The_Machine написа: някъде фи 10 - 12 мм ти трябва, но без да ми се обиждаш мисля , че няма да направиш нищо , а само ще си съсипеш кутията - дупченето си е наука 
дупча навсчкъде където е чисто
споко правил съм го и друг път но исках да съм сигурен за Ф-то,че един път сложихме 8 и нестана а после 16 и тръгна.Та мисълта ми беше горе долу дали ще стане с по малко от 16
иначе съм израснал с бормашини,флексове,стругове,фрези и т.н. та мисля че ще се справя с 2 дупки
|
Нед Сеп 25, 2005 11:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|