|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Молба към хората,които чаткат фотошоп :)
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Молба към хората,които чаткат фотошоп :)
Пичове имам една голяма молба.На първата снимка ако може да ми направите задната броня и прага в цвета на колата,а на втората снимка да ми направите предната броня и прага в цвета на колата.Много е спешно и ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Ное 08, 2006 7:50 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Не е много лесно...снимките са ти със лошо качество, но все пак

Сря Ное 08, 2006 8:03 pm |
|
 |
Abarth.
|
Мерси колега,няма да се прави така типото 
|
Сря Ное 08, 2006 8:23 pm |
|
 |
bscsystem
|
Отказах ли те  По-добре го боядиши като брониите, а не брониите като типото [= Черно типо, тъмни стъкла, фарове без дръжки абартовите бронии с червения кант...и като те видя ще се помествам [=
Чет Ное 09, 2006 12:27 pm |
|
 |
Abarth.
|
bscsystem написа: Отказах ли те  По-добре го боядиши като брониите, а не брониите като типото [= Черно типо, тъмни стъкла, фарове без дръжки абартовите бронии с червения кант...и като те видя ще се помествам [=
Хахах има да се стяга преди това  а и вече не е с тъмни стъкла  А ти и на предния джам ли имаш фолио на бравото? И фаровете как си ги направил черни? Как светят?
|
Чет Ное 09, 2006 5:46 pm |
|
 |
Abarth.
|
bscsystem написа: Отказах ли те  По-добре го боядиши като брониите, а не брониите като типото [= Черно типо, тъмни стъкла, фарове без дръжки абартовите бронии с червения кант...и като те видя ще се помествам [=
Нещо такова и аз замислях да стане :twisted: :twisted: :twisted:
p.s.Малко съм смотан на фотошопа така че не ми се смейте 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Ное 09, 2006 6:19 pm |
|
 |
Sven
|
Това от подписа изглежда най-добре, но черните рамки на вратите стоят много зле, по-добре в цвета на колата.
|
Чет Ное 09, 2006 10:47 pm |
|
 |
Abarth.
|
Sven написа: Това от подписа изглежда най-добре, но черните рамки на вратите стоят много зле, по-добре в цвета на колата.
Е в момента е така както е в подписа,черните колони на вратите са тип "Sedicivalvole" 
|
Чет Ное 09, 2006 11:55 pm |
|
 |
bscsystem
|
Направи си яки снимки защото върху тези е трудно да се работи... махни си лаесните дръжките тонираи стъклата направи я черна перла колата (само боята ти е скъпа) Тия бронии абартови ли са или червеното ме бърка? Решетка на типо предна съм виждал много добре направена... поне се правят лесно тия квадратни решетки на бравото трябваше да я махна защото от два опита я изпотроших..
Пет Ное 10, 2006 12:03 pm |
|
 |
Abarth.
|
bscsystem написа: Направи си яки снимки защото върху тези е трудно да се работи... махни си лаесните дръжките тонираи стъклата направи я черна перла колата (само боята ти е скъпа) Тия бронии абартови ли са или червеното ме бърка? Решетка на типо предна съм виждал много добре направена... поне се правят лесно тия квадратни решетки на бравото трябваше да я махна защото от два опита я изпотроших.. Е стига бе ти па чак черна перла :mrgreen: Не ми се набиват толко пари в тая кола,абартови брони на типо няма има седичивалволе,които се различават от обикновените само по червения кант и праговете отстрани,как се прави предната решетка?
|
Пет Ное 10, 2006 12:22 pm |
|
 |
bscsystem
|
За решетката хенд мейд е решението.. за брониите сори не бях наясно...
Пет Ное 10, 2006 5:53 pm |
|
 |
Abarth.
|
bscsystem написа: За решетката хенд мейд е решението.. за брониите сори не бях наясно...
Хенд мейд ли? Я поясни,че аз не съм наясно с тия неща :mrgreen:
|
Пет Ное 10, 2006 11:51 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати.
Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг
Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид
А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник
ще ходя да видя кво ще покаже на Диното 
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Съб Ное 11, 2006 1:45 am |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
boneff написа: Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати. Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното 
Kъде точно се ходи да ти го мерят?
И най-важното - колко пари струва?
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Съб Ное 11, 2006 2:03 am |
|
 |
Abarth.
|
boneff написа: Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати. Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното 
Какви неща си правил по мотора?
|
Съб Ное 11, 2006 12:08 pm |
|
|