|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Молба към хората,които чаткат фотошоп :)
Автор |
Съобщение |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
BO написа: boneff написа: Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати. Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното  Kъде точно се ходи да ти го мерят? И най-важното - колко пари струва?
Мери се само на едно място- при Ники Златков и струва 80лв. Още не съм ходил и незнам къде е точно и също така знам че не става веднага а трябва да записваш некви часове глупости и т.н.
А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно 
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Нед Ное 12, 2006 6:25 pm |
|
 |
Abarth.
|
boneff написа: BO написа: boneff написа: Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати. Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното  Kъде точно се ходи да ти го мерят? И най-важното - колко пари струва? Мери се само на едно място- при Ники Златков и струва 80лв. Още не съм ходил и незнам къде е точно и също така знам че не става веднага а трябва да записваш некви часове глупости и т.н. А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно 
А как я усещаш колата върви ли повече 
|
Нед Ное 12, 2006 7:54 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
Цитат: А как я усещаш колата върви ли повече 
Кво да ти кажа , мисля че върви доста повече , обаче може да е на лице и
силата на внушението 
|
Пон Ное 13, 2006 4:16 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Ако са 10 коня определено е силата на внушението (: Аз разлика между 115 и 140 не правя 
Пон Ное 13, 2006 5:44 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
|
bscsystem написа: Ако са 10коня определено е силата на внушението (: Аз разлика между 115 и 140 не правя 
Незнам аз преди като се качих да карам браво 1.8 определено усетих разлика от мойто, а разликата между двете е 10hp
|
Пон Ное 13, 2006 6:48 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
В тунинг.бг форума има сайта на dyno-то. Там има цени ... Тези 80 лв са за 6 пъти при 2WD, за 4WD е по-скъпо, може да се наеме и за цял ден
edit: Поразрових се и ето го сайта: http://www.prospeed.bg/
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Ное 13, 2006 7:09 pm |
|
 |
Abarth.
|
Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс 
|
Пон Ное 13, 2006 9:25 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
|
Abarth. написа: Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс 
Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре,
а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог 
|
Вто Ное 14, 2006 10:53 am |
|
 |
Abarth.
|
boneff написа: Abarth. написа: Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс  Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре, а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог 
Е да прав си,колата ти изглежда и върви супер  Прасни и едно дино ако имаш паре да видиме подобрението ;)
|
Сря Ное 15, 2006 2:15 am |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
|
Abarth. написа: boneff написа: Abarth. написа: Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс  Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре, а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог  Е да прав си,колата ти изглежда и върви супер  Прасни и едно дино ако имаш паре да видиме подобрението ;)
Така и така сме почнали с четките  , та съм длъжен да отбележа че толкова стегнато и добре изглеждащо Типо като твойто не се вижда често,да не кажа ,че аз лично съм виждал едно две които са в такова състояние.
|
Сря Ное 15, 2006 11:00 am |
|
 |
Abarth.
|
boneff написа: Abarth. написа: boneff написа: Abarth. написа: Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс  Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре, а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог  Е да прав си,колата ти изглежда и върви супер  Прасни и едно дино ако имаш паре да видиме подобрението ;) Така и така сме почнали с четките  , та съм длъжен да отбележа че толкова стегнато и добре изглеждащо Типо като твойто не се вижда често,да не кажа ,че аз лично съм виждал едно две които са в такова състояние.
Бате в момента типото ич не е в час  Моторо е за ремонт че трака биелен лагер,потропва тампон,има малко разкрачване отзад...хич не е перфектно  Ама се старая да стане,след 1 месец го почвам с ремонтите 
|
Сря Ное 15, 2006 7:58 pm |
|
 |
Mescalin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 12:38 pm Мнения: 195 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
boneff написа: ....... А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно 
два въпроса : кой ти прави чипа и колко пари ти взе , и от къде взе спускателния колектор спортен ли е и колко парички е 
|
Чет Ное 16, 2006 12:13 am |
|
 |
Abarth.
|
Mescalin написа: boneff написа: ....... А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно  два въпроса : кой ти прави чипа и колко пари ти взе , и от къде взе спускателния колектор спортен ли е и колко парички е 
Не е ли изпускателен :roll:
|
Чет Ное 16, 2006 12:24 am |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
|
Mescalin написа: boneff написа: ....... А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно  два въпроса : кой ти прави чипа и колко пари ти взе , и от къде взе спускателния колектор спортен ли е и колко парички е 
Значи чипа и колектора ми ги донесоха от Германия. Чипа беше 120евро,а колектора 280евро, иначе имаше и по-скъпи които бяха хромирани ама няма сми. А колектора е спортен(тръбите са четири в едно).
(разбира се не давах пари за доставка,защото ми ги донесе един приятел  )
|
Пет Ное 17, 2006 10:41 am |
|
|