|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
И още и още шукарии по туй типо...
Автор |
Съобщение |
KaiHansen
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Дек 28, 2004 11:57 pm Мнения: 18 Местоположение: Пловдив
|
Това купе по-ниско нестава.Пружините са свити почти докрай,и затова ти трябват и твърди амортисъори.Ако се търси гумата да е по близко до калника,се слагат по големи джанти  ).
п.с Предни пружини е абсурд да се режат.Тавичката няма борд и пружината излиза от нея.Задните се режат без абсолютно никакви проблеми.Иначе решетката е супер.Добре ,че като ударих колата,я бях махнал ,иначе ходи търси такава  .Ако му сложиш на Типото едни 15-ки,ще стане супер 
|
Вто Авг 01, 2006 7:33 am |
|
 |
Abarth.
|
KaiHansen написа: Това купе по-ниско нестава.Пружините са свити почти докрай,и затова ти трябват и твърди амортисъори.Ако се търси гумата да е по близко до калника,се слагат по големи джанти  ). п.с Предни пружини е абсурд да се режат.Тавичката няма борд и пружината излиза от нея.Задните се режат без абсолютно никакви проблеми.Иначе решетката е супер.Добре ,че като ударих колата,я бях махнал ,иначе ходи търси такава  .Ако му сложиш на Типото едни 15-ки,ще стане супер 
Мдам,аз типото го имам от 1 година и през цялото време търсех такава решетка и чак сега намерих :mrgreen: Но за да е завършен вида остава едни прагове да сложа (от Sedici)  До сега не съм намерил,който знае от къде мога да намеря да свирка.Мойте джанти ги бих заменил само с такива 15" :

|
Вто Авг 01, 2006 1:33 pm |
|
 |
KaiHansen
Кара детска количка
|
Ако ти се идва до Пловдив ,мисля ,че тука има такива.80 лева комплекта,ама пак трябва да видя дали са същите.
|
Сря Авг 02, 2006 7:26 am |
|
 |
Abarth.
|
KaiHansen написа: Ако ти се идва до Пловдив ,мисля ,че тука има такива.80 лева комплекта,ама пак трябва да видя дали са същите.
Стига бе тва неможе да е вярно  Я провери
|
Сря Авг 02, 2006 11:00 am |
|
 |
KaiHansen
Кара детска количка
|
ами проверил съм.за да ти пиша значи е така.нали и моето купе е такова ве  и аз търся.имаме една фирма, която прави най различни спойлери.
|
Пон Авг 07, 2006 7:26 am |
|
 |
Speedfire
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 10:14 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
 speedfire
колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка
|
Вто Авг 08, 2006 9:54 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: speedfire
Speedfire написа: колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка
 Да де ти нали ми каза като бартеросвахме решетките  Няма да дам близо 400 лв. за прагове та квото ще да стане :mrgreen: Ще се търсят 2-ра ръка  Ти направи ли решетката? пусни снимки да видиме как стана 
|
Вто Авг 08, 2006 11:17 pm |
|
 |
Sven
|
Abarth. написа: Speedfire написа: колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка  Да де ти нали ми каза като бартеросвахме решетките  Няма да дам близо 400 лв. за прагове та квото ще да стане :mrgreen: Ще се търсят 2-ра ръка  Ти направи ли решетката? пусни снимки да видиме как стана 
Втора ръка няма да намериш в близките години, затова мога да ти дам една идея пък ако ти харесва действай. Така, значи моето типо беше с такива прагове, наистина седят много добре, а всъщност са възможно най-елементарните. Две тънки пласмаси. Отиди в бриколаж и си вземи лайсни тия дето ги слагат в ъглите на стаята. Има едни много добри с лека извивка и са широки 5-6см. .Взимаш си две дължини колкото ти трябват и един черен спрей, някъкъв силикон и измисляш начин да ги закрепиш. Лайсни, боя, лепило ~ 30 лв. Ако го направиш качествено е стане много добре.
|
Сря Авг 09, 2006 2:55 pm |
|
 |
Abarth.
|
Sven написа: Abarth. написа: Speedfire написа: колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка  Да де ти нали ми каза като бартеросвахме решетките  Няма да дам близо 400 лв. за прагове та квото ще да стане :mrgreen: Ще се търсят 2-ра ръка  Ти направи ли решетката? пусни снимки да видиме как стана  Втора ръка няма да намериш в близките години, затова мога да ти дам една идея пък ако ти харесва действай. Така, значи моето типо беше с такива прагове, наистина седят много добре, а всъщност са възможно най-елементарните. Две тънки пласмаси. Отиди в бриколаж и си вземи лайсни тия дето ги слагат в ъглите на стаята. Има едни много добри с лека извивка и са широки 5-6см. .Взимаш си две дължини колкото ти трябват и един черен спрей, някъкъв силикон и измисляш начин да ги закрепиш. Лайсни, боя, лепило ~ 30 лв. Ако го направиш качествено е стане много добре.
Не,благодаря за идеята ама не ми се щя :( искам да е оригинално  А аз теб те виждах няколко пъти в дианабад ама си много бърз и все не успявам да ти махна :mrgreen:
|
Сря Авг 09, 2006 6:48 pm |
|
 |
Sven
|
Abarth. написа: Sven написа: Abarth. написа: Speedfire написа: колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка  Да де ти нали ми каза като бартеросвахме решетките  Няма да дам близо 400 лв. за прагове та квото ще да стане :mrgreen: Ще се търсят 2-ра ръка  Ти направи ли решетката? пусни снимки да видиме как стана  Втора ръка няма да намериш в близките години, затова мога да ти дам една идея пък ако ти харесва действай. Така, значи моето типо беше с такива прагове, наистина седят много добре, а всъщност са възможно най-елементарните. Две тънки пласмаси. Отиди в бриколаж и си вземи лайсни тия дето ги слагат в ъглите на стаята. Има едни много добри с лека извивка и са широки 5-6см. .Взимаш си две дължини колкото ти трябват и един черен спрей, някъкъв силикон и измисляш начин да ги закрепиш. Лайсни, боя, лепило ~ 30 лв. Ако го направиш качествено е стане много добре. Не,благодаря за идеята ама не ми се щя :( искам да е оригинално  А аз теб те виждах няколко пъти в дианабад ама си много бърз и все не успявам да ти махна :mrgreen:
 уааааа верно ли, тва не съм аз. Продаох го преди 2-3 месеца на някви студентчета сигурно за тва го виждаш там. Червено с лаисни на калниците и ремус нали? 
|
Сря Авг 09, 2006 10:02 pm |
|
 |
Abarth.
|
Sven написа: Abarth. написа: Sven написа: Abarth. написа: Speedfire написа: колега праговете който търсиш има във вантотрейд с поръчка за 20 дни струват 116лв.,а в магазина на Стамболискй след реката пак с поръчка за около 30 работни дни струват 95 лв. това са цени за четвъртинка  Да де ти нали ми каза като бартеросвахме решетките  Няма да дам близо 400 лв. за прагове та квото ще да стане :mrgreen: Ще се търсят 2-ра ръка  Ти направи ли решетката? пусни снимки да видиме как стана  Втора ръка няма да намериш в близките години, затова мога да ти дам една идея пък ако ти харесва действай. Така, значи моето типо беше с такива прагове, наистина седят много добре, а всъщност са възможно най-елементарните. Две тънки пласмаси. Отиди в бриколаж и си вземи лайсни тия дето ги слагат в ъглите на стаята. Има едни много добри с лека извивка и са широки 5-6см. .Взимаш си две дължини колкото ти трябват и един черен спрей, някъкъв силикон и измисляш начин да ги закрепиш. Лайсни, боя, лепило ~ 30 лв. Ако го направиш качествено е стане много добре. Не,благодаря за идеята ама не ми се щя :( искам да е оригинално  А аз теб те виждах няколко пъти в дианабад ама си много бърз и все не успявам да ти махна :mrgreen:  уааааа верно ли, тва не съм аз. Продаох го преди 2-3 месеца на някви студентчета сигурно за тва го виждаш там. Червено с лаисни на калниците и ремус нали? 
 И в студентски съм го виждал и на бояна миналия петък му взимаха здравето  Иначе съм го виждал на снимки и ти знам колата тя е 100% ;)
|
Чет Авг 10, 2006 9:40 am |
|
 |
Speedfire
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 10:14 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
 speedfire
искам да сложа и спойлера на задният капак и ще пусна няколко снимки да видиш как е с новата решетка
|
Пет Авг 11, 2006 1:57 pm |
|
 |
Abarth.
|
Speedfire написа: искам да сложа и спойлера на задният капак и ще пусна няколко снимки да видиш как е с новата решетка
Добре ше чакам 
|
Пет Авг 11, 2006 4:18 pm |
|
 |
Abarth.
|
И още шукарии по туй типо :o Прагове,освежих стоповете (червен спрей,ама беше стар и не станаха много убави... :( ) и малко ми потъмниха стъклата вчера  Ко мислите :?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Сеп 06, 2006 3:43 pm |
|
|