|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
RoMeO_156_GTA
Кара Фиатче 126
|
Korun написа: A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили...
според тях е заводски ,понеже всеки голф на борсата им има  ...то и емблемата GTi забравихме дето ги праща в категория драгстери и резачки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
а бтв колко коня излиза пернишкия голф 2 ..... по данни от производителя - 50кс , по данни от чичо Митко от сервиза - 500 :mrgreen:
Пет Фев 09, 2007 9:32 pm |
|
 |
Abarth.
|
RoMeO_156_GTA написа: Korun написа: A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили... според тях е заводски ,понеже всеки голф на борсата им има  ...то и емблемата GTi забравихме дето ги праща в категория драгстери и резачки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а бтв колко коня излиза пернишкия голф 2 ..... по данни от производителя - 50кс , по данни от чичо Митко от сервиза - 500 :mrgreen:
Стига бе пичове,започвате да ставате банални с тия голфове,все пак не зависи от колата а от собственика това как ще изглежда тя,не са селски само голфовете има и много други безвкусни коли,но така си им харесва на собствениците,нека си карат ;)
|
Съб Фев 10, 2007 1:03 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 И аз
Abarth. написа: RoMeO_156_GTA написа: Korun написа: A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили... според тях е заводски ,понеже всеки голф на борсата им има  ...то и емблемата GTi забравихме дето ги праща в категория драгстери и резачки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а бтв колко коня излиза пернишкия голф 2 ..... по данни от производителя - 50кс , по данни от чичо Митко от сервиза - 500 :mrgreen: Стига бе пичове,започвате да ставате банални с тия голфове,все пак не зависи от колата а от собственика това как ще изглежда тя,не са селски само голфовете има и много други безвкусни коли,но така си им харесва на собствениците,нека си карат ;)
И аз съм на това мнение имам много добър приятел който има голф 2 и честно казано си изглежда много добре познавам и много други хора с голфове който също не са за изхвърляне.И в нашия форум имаше една снимка на брава на илиенци мисля че беше която беше ужасна всичко зависи от човека и неговото разбиране за тунинг и красота.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Съб Фев 10, 2007 4:58 pm |
|
 |
Korun
|
 Re: И аз
soulkeeper написа: Abarth. написа: RoMeO_156_GTA написа: Korun написа: A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили... според тях е заводски ,понеже всеки голф на борсата им има  ...то и емблемата GTi забравихме дето ги праща в категория драгстери и резачки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а бтв колко коня излиза пернишкия голф 2 ..... по данни от производителя - 50кс , по данни от чичо Митко от сервиза - 500 :mrgreen: Стига бе пичове,започвате да ставате банални с тия голфове,все пак не зависи от колата а от собственика това как ще изглежда тя,не са селски само голфовете има и много други безвкусни коли,но така си им харесва на собствениците,нека си карат ;) И аз съм на това мнение имам много добър приятел който има голф 2 и честно казано си изглежда много добре познавам и много други хора с голфове който също не са за изхвърляне.И в нашия форум имаше една снимка на брава на илиенци мисля че беше която беше ужасна всичко зависи от човека и неговото разбиране за тунинг и красота.
Принципно си прав, ама аз досега добре изглеждащ Голф не съм видял. На всичките дето съм ги виждал, задължително присъства някой/някои от споменатите до сега тунинг елементи, повишаващи мощността до границите на невъзможното :mrgreen: .
|
Съб Фев 10, 2007 6:22 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Re: И аз
Korun написа: soulkeeper написа: Abarth. написа: RoMeO_156_GTA написа: Korun написа: A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили... според тях е заводски ,понеже всеки голф на борсата им има  ...то и емблемата GTi забравихме дето ги праща в категория драгстери и резачки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а бтв колко коня излиза пернишкия голф 2 ..... по данни от производителя - 50кс , по данни от чичо Митко от сервиза - 500 :mrgreen: Стига бе пичове,започвате да ставате банални с тия голфове,все пак не зависи от колата а от собственика това как ще изглежда тя,не са селски само голфовете има и много други безвкусни коли,но така си им харесва на собствениците,нека си карат ;) И аз съм на това мнение имам много добър приятел който има голф 2 и честно казано си изглежда много добре познавам и много други хора с голфове който също не са за изхвърляне.И в нашия форум имаше една снимка на брава на илиенци мисля че беше която беше ужасна всичко зависи от човека и неговото разбиране за тунинг и красота. Принципно си прав, ама аз досега добре изглеждащ Голф не съм видял. На всичките дето съм ги виждал, задължително присъства някой/някои от споменатите до сега тунинг елементи, повишаващи мощността до границите на невъзможното :mrgreen: .
 Имаш предвид : щом е с една чистачка =бегачка; слага се накраиник е вече е със спортно гърне ,две врати бегачка и т.н. да прав си но според мен не трябва да се слагат всички под един знаменател .Както е и мнението за италианските автомобили всичките не ставали разваляли се и т.н. но ние най-добре знаем че не е така има и такива но къде ги няма 
|
Съб Фев 10, 2007 7:08 pm |
|
 |
Korun
|
Явно говорим за различни неща. Не говоря за сток коли или за такива седна чистачка или две врати.
Говорим за коли с някакви опити за тунинг (оптичен) по тях. Определено в представата ми за тунинг не се вписват лепенките на предните врати на всички възможни фирми произвеждащи възли за силов тунинг, без нито един елемент произведен от тях да е вложен в колата (Brembo, Remus, GReddy, Koni и т.н.). Няма да изброявам повече, че няма да ми стигне място на вратите... А, най-много се "кефя" като видя надпис на колата AEZ или BBS, а колата е с тасове. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против, спортните гърнета фолио на стъклата, лети джанти и т.н., ма поне малко с идея да е направено. Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово....
|
Съб Фев 10, 2007 7:24 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 а
Korun написа: Явно говорим за различни неща. Не говоря за сток коли или за такива седна чистачка или две врати. Говорим за коли с някакви опити за тунинг (оптичен) по тях. Определено в представата ми за тунинг не се вписват лепенките на предните врати на всички възможни фирми произвеждащи възли за силов тунинг, без нито един елемент произведен от тях да е вложен в колата (Brembo, Remus, GReddy, Koni и т.н.). Няма да изброявам повече, че няма да ми стигне място на вратите... А, най-много се "кефя" като видя надпис на колата AEZ или BBS, а колата е с тасове. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против, спортните гърнета фолио на стъклата, лети джанти и т.н., ма поне малко с идея да е направено. Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово....
Така е прав си и на мен ми е смешно като видя AEZ и BBS на една и съща кола защото ми се е случвало за това съм напълно съгласен с теб
|
Съб Фев 10, 2007 8:52 pm |
|
 |
RoMeO_156_GTA
Кара Фиатче 126
|
 Re: а
soulkeeper написа: Korun написа: ....... Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово.... Така е прав си и на мен ми е смешно като видя AEZ и BBS на една и съща кола защото ми се е случвало за това съм напълно съгласен с теб
 и аз съм съгласен и често се виждат подобни работи ..... даже на 1 голф мисля че бях видял надпис от сорта на OZ racing а беше с джанти на Опел :mrgreen: Просто повечето експерименти се правят върху Опели и Голфове .... но има и други безвкусни творения :roll: А за щернишките Голфове ....просто така смятат собственичките ,че карат бегааааааачки :mrgreen: и ако се караше само Лада Нива или дори танкова сигурно пак щяха да го твърдят 
Съб Фев 10, 2007 10:39 pm |
|
 |
siniq-bega4
|
колеги, нека бъде ме корекни към др ни колеги от др авто-форуми и не им коментира ме колите със насмешка.представе те си, 4е и те коментират на6ите коли с ирония? няма да е приятно нали? затова нека да не иронизираме не6тата в тяхна "вреда"
|
Съб Фев 10, 2007 10:46 pm |
|
 |
Korun
|
siniq-bega4 написа: колеги, нека бъде ме корекни към др ни колеги от др авто-форуми и не им коментира ме колите със насмешка.представе те си, 4е и те коментират на6ите коли с ирония? няма да е прятно нали? затова нека дане иронизираме не6тата в тяхна "вреда"
Колега, явно си прочел поста ми по диагонал. Както виждаш нямам ( а и колегите също се съгласиха с мен) нищо против VW или която и да било друга мярка. Още по - малко пък искам да обиждам собствениците им. Прочети пак поста ми и ще разбереш какво имам предвид. Просто за така наречения тунинг масово се използва за база VW и Opel. И понеже в БГ реалността, всеки се опитва да прави тунинг с подръчни материали, без грам естетика - резултата е на лице.
|
Съб Фев 10, 2007 11:54 pm |
|
 |
Abarth.
|
Имах впредвид,че селяни има с всякакви коли,селянинът си е селянин каквото и да кара,виждал съм за съжаление и много селски фиати,алфи и ланчии,но това не значи,че всички с италианки са селяни нали 
|
Нед Фев 11, 2007 1:51 am |
|
 |
siniq-bega4
|
 peace
|
Нед Фев 11, 2007 12:02 pm |
|
|