|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Nino
|
Abarth. написа: Какво общо има чалгата с темата :roll:
Простащината Абарте, простащината е общото нещо! :idea:
Как бяха върховете на българския просташки гений?! Аха, сетих се....
"БОГ МИ Е НАВИГАТОР";
"ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХ";
"ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"... и т.н!
|
Сря Дек 20, 2006 11:27 pm |
|
 |
Abarth.
|
Nino написа: Abarth. написа: Какво общо има чалгата с темата :roll: Простащината Абарте, простащината е общото нещо! :idea: Как бяха върховете на българския просташки гений?! Аха, сетих се.... "БОГ МИ Е НАВИГАТОР"; "ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХ"; "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"... и т.н!
От чалга до чалга има разлика ;) Има и стойностни песни в този стил музика,не е само простотия ;)
|
Чет Дек 21, 2006 12:06 am |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Abarth. написа: Nino написа: Abarth. написа: Какво общо има чалгата с темата :roll: Простащината Абарте, простащината е общото нещо! :idea: Как бяха върховете на българския просташки гений?! Аха, сетих се.... "БОГ МИ Е НАВИГАТОР"; "ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХ"; "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"... и т.н! От чалга до чалга има разлика ;) Има и стойностни песни в този стил музика,не е само простотия ;)
Абе... ако са стойностни ... сигурно не са чалга. Дай някой пример.
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Дек 21, 2006 12:24 am |
|
 |
Abarth.
|
Stoyan_68 написа: Abarth. написа: Nino написа: Abarth. написа: Какво общо има чалгата с темата :roll: Простащината Абарте, простащината е общото нещо! :idea: Как бяха върховете на българския просташки гений?! Аха, сетих се.... "БОГ МИ Е НАВИГАТОР"; "ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХ"; "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"... и т.н! От чалга до чалга има разлика ;) Има и стойностни песни в този стил музика,не е само простотия ;) Абе... ако са стойностни ... сигурно не са чалга. Дай някой пример.
Ми в момента се сещам за 2
Константин-Обади ми се
Ивана-Седем дни
Не мисля,че тия 2 песни са просташки  А и простотия има не само в чалгата,а и в много други стилове ;)
|
Чет Дек 21, 2006 1:33 am |
|
 |
Sven
|
Abarth. написа: Stoyan_68 написа: Abarth. написа: Nino написа: Abarth. написа: Какво общо има чалгата с темата :roll: Простащината Абарте, простащината е общото нещо! :idea: Как бяха върховете на българския просташки гений?! Аха, сетих се.... "БОГ МИ Е НАВИГАТОР"; "ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХ"; "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"... и т.н! От чалга до чалга има разлика ;) Има и стойностни песни в този стил музика,не е само простотия ;) Абе... ако са стойностни ... сигурно не са чалга. Дай някой пример. Ми в момента се сещам за 2 Константин-Обади ми се Ивана-Седем дни Не мисля,че тия 2 песни са просташки  А и простотия има не само в чалгата,а и в много други стилове ;)
Така е, има хаус парчета в който се пее : " i wont fuck you in the ass" а се води за най-модерната музика.
|
Чет Дек 21, 2006 8:09 pm |
|
|