Дата и час: Съб Авг 30, 2025 4:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Скоростния лост 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Скоростния лост
скорстния лост на купето е все едно карам тир... дайте някакви предложения да го сменя с по ниско защото просто вече не издържам... някоя фирма , цени , предложения всякакви приемам :-P

само да не са от илиенски за по 10-15лв... че вече съм патил от такива истории...

Сря Дек 05, 2007 2:43 am
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
и аз имах същия проблем колега :) ама го реших много лесно купих си една топка за скоростен лост така вазможно най хубавата махнах старата топка покрих салона на колата с весник изцяло взех ракетата и одрязах лоста толкова колкото исках:) после си сложих новата топка със старото маншонче и сега всичко е наред :) много е по удобно със къс скоростен лосат скоростите влизат като утяхси хаха:)

Сря Дек 05, 2007 9:17 am
Профил
UNREAD_POST 
Абе аз като мина в Търново колко ще ми струва това удоволствие :)???

Сря Дек 05, 2007 12:15 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
имаш ли снимки да видим какво си направил... аз гледах разни из некви сайтове тука бг ама всичко е илиенски боклук.
Преди да взема тази , гледах един друг фиат и той беше със къс скорстен лост... дори самото осещане на сменяне на скорости е друго все едно караш съвсем друга кола , както каза скоростите влизат много по лесно и много по бързо. Все едно си пилот във формула 1 :roll: :-P :-)

Сря Дек 05, 2007 1:14 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ето на моя син на купето лоста така купихме колата от германия. А на моето купе е два пъти по дълъг и лятото като смених музиката с двд плеар с дисплей взех ножовката и скъсих и моя лоста не е от стомана и се реже лесно с ножовка не е нужен флекс.[/img]

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Дек 06, 2007 11:54 am
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Абе аз като мина в Търново колко ще ми струва това удоволствие :)???
ами де да знам колко ще ти стува ще измислим нещо несе притеснявай само си купи топка за скоростния лост която ти харесва и заповядай. цялата процедура трая 5 мин. :) е ако сам зает с някой шчупен кенеф ще трябва да изчакаш малко.

Чет Дек 06, 2007 7:08 pm
Профил
UNREAD_POST 
Дай ми някакъв телефон. Моят е 0898/64 68 75 Димитър (Митко). Да се разберем къде да се срещтнем, защото нищо че баба ми е от Търново и съм прекарвал там всичките си лета не знам улиците по имена. :)

Чет Дек 06, 2007 7:18 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
аз съм митко адаши сме :) номерами е 0887918597 обади се като си във Търново и ще се разберем каде да се чакаме.

Чет Дек 06, 2007 11:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
До колкото си спомням, колегата каза че са "автокъща Диди", това се намира на самия главен път, в посоко Варна, малко след като задминеш МОЛ-а(пада ти се от ляво), от дясната страна, има голям надпис "Автокъща Диди", ако си внимателен, няма как да го пропуснеш.

Пет Дек 07, 2007 12:33 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
да колега очно така влизаш в града и веднага идва техномаркет Европа който ти се пада отдясно (посока Варна) а от ляво (Мола) точно лсед техномаркета около 100 метра има една отбивка в дясно (има газстанция) вижда се много добре надписа на зградата още от техномаркета има две големи реклами на сеат и ауди точно пред автокъшата. входа се намира от дясната страна на автокъшата (не отляво !!!) то на вратите пище Автосервиз, автобоядисване, автомивка. влизаш и първото хале с големи букви авто сервиз ти вади очите :) :D червени са вратите. или може и друго да направиш като стигнеш пред автокъщата се обаждаш на 0887918597 (митко) и аз излизам :) ако несте разбрали нещо по моите описания и на колегата Левски кажете !!!!!!!!!!!!

Пет Дек 07, 2007 12:51 am
Профил
UNREAD_POST 
Хаха по точно описание не съм получавал, но ще те разочаровам лошите зимни условия ме принудиха да тръгна с автобуса. Причината е проста. Имам 3 летни гуми и 1 резервна. Чаках цяла седмица да ми докарат гуми, но уви..останах си с чакането :(. Сега ще се мъкна с автобуса. Ще ти запиша телефона, че ми се очертава още едно ходете скоро и тогава вече ще се обадя. Запазвам си идеята за лоста специално там да го направим. Няма да го пипам в София ;).

Пет Дек 07, 2007 1:19 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
хахах добре колега ще те чакам. апък ти ако искаш обади се да пием кафе или да се видим ако искаш? какво ще кажеш за идеята?

Пет Дек 07, 2007 1:32 am
Профил
UNREAD_POST 
Съгласен. Нали някаква среща трябваше да има :(. Поне на една среща да съм този Уикенд, като не е в София да е във В. Търново. Но ще ти се обадя. Аз утре в 13:30 пътувам. Мога да хвана едно такси до сервиза и да дойда да пийнем по 1 кафенце (бира) нали не съм шофер :D

Пет Дек 07, 2007 1:34 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
ами добре аз сам си там ела ако искаш. е през работно време кафенце трудно ще пием някаде ама след това може :) е на бирата вече и викат кафе незнавш ли ? :cool: :D

Пет Дек 07, 2007 1:38 am
Профил
UNREAD_POST 
Хахахаах еми добре. Кажи ми до колко часа работите за да си направя сметка.

Пет Дек 07, 2007 1:42 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща