Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Фолио на задните стъкла 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Абе и аз не мога разбера цялата тая ситуция със затъмняването... В Германия, сега като гледам, всяка втора кола е със затъмнени задни и странични(задни) стъкла...Е то швабите са най-стриктните шофиори, пък си слагат.. Явно е разрешено и отзад.. Освен това, наистина са прави тези, които казват за баничарките и миркобусите.. Е те да не са на специален режим ..

Mazgarev, това наше фабрично затъмнение на стъклата абсолютно по никакъв начин не спира слънчевите лъчи.. Отзад като возя 3ма и направо загиват горките.. Е как няма да си затъмня стъклата отзад, като не се отварят..Просто е грижа за здравето на другите ...

:mrgreen:

Сря Май 10, 2006 10:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо :) а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...

Чет Май 11, 2006 12:58 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо :) а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...

Той май писа, че и той е затъмнен.. :wink:
Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка :D

Чет Май 11, 2006 3:50 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка :D

:36_2_25: Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Май 11, 2006 1:21 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:

Хммм , абе не се заяждам ама хич даже , но както и да е :wink: ...иначе за задния - защо мислиш , че нарушаваш нещо си ? Я намери текст , който да забранява затъмнението на задния джам ?

Чет Май 11, 2006 3:02 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Веднъж ми се дървиха едни за щорите отзад (на Темпрата са фабрични). Казах им да се обърнат към производителя на автомобила... и се размина. Само че ми писаха фиш за закъснял преглед. Бе спрат ли те, все ще намерят за какво да те глобят...

Нед Май 21, 2006 12:24 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!

Нед Май 21, 2006 11:50 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
sachma написа:
Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!

Ми другия път си оправи светлините и не им давай пари. :twisted:
После КАТ взимали пари.

Те и на мен да ми дават и аз ще взимам :!: Аре стига глупости.

По Темата: Можете да си слагате фолио на задните стъкла и КАТ нямат основание да ви глобяват.

Сря Май 24, 2006 11:36 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Мерси за ценния съвет не бях се сетил за това!

Сря Май 24, 2006 12:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3