|
|
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Абе и аз не мога разбера цялата тая ситуция със затъмняването... В Германия, сега като гледам, всяка втора кола е със затъмнени задни и странични(задни) стъкла...Е то швабите са най-стриктните шофиори, пък си слагат.. Явно е разрешено и отзад.. Освен това, наистина са прави тези, които казват за баничарките и миркобусите.. Е те да не са на специален режим ..
Mazgarev, това наше фабрично затъмнение на стъклата абсолютно по никакъв начин не спира слънчевите лъчи.. Отзад като возя 3ма и направо загиват горките.. Е как няма да си затъмня стъклата отзад, като не се отварят..Просто е грижа за здравето на другите ...
:mrgreen:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Май 10, 2006 10:45 pm |
|
 |
Anaboliy
|
хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо  а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
|
Чет Май 11, 2006 12:58 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Anaboliy написа: хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо  а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
Той май писа, че и той е затъмнен..
Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Май 11, 2006 3:50 am |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Цитат: Иначе за задното не се притеснявай,..казвай им, че я използваш като баничарка 

|
Чет Май 11, 2006 1:21 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
Anaboliy написа: хмм тоя жорко е решил май само да се заяжда нещо  а ти що не си затъмниш и предния джам? то малко че за задното нарушавам закона пък сега и отпред става мн нагло някакси ...
Хммм , абе не се заяждам ама хич даже , но както и да е  ...иначе за задния - защо мислиш , че нарушаваш нещо си ? Я намери текст , който да забранява затъмнението на задния джам ?
Чет Май 11, 2006 3:02 pm |
|
 |
Immortal
|
Веднъж ми се дървиха едни за щорите отзад (на Темпрата са фабрични). Казах им да се обърнат към производителя на автомобила... и се размина. Само че ми писаха фиш за закъснял преглед. Бе спрат ли те, все ще намерят за какво да те глобят...
|
Нед Май 21, 2006 12:24 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!
_________________ N.Y. State of Mind
|
Нед Май 21, 2006 11:50 am |
|
 |
georgyg
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 9:28 pm Мнения: 27 Местоположение: София
|
sachma написа: Taka е, на мен оня ден из Сф ресто ми върнаха даже за една изгоряла крушка ми искапе 20лв. иначе щял "да я спре от движение" направо умрях от смях, пазарихме се за 10лв да няма акт, но имах цяло 50 и цяло 20, дадох 50-ката и ми върна 35...ужас може скоро да почнат да издават фактури и касови бележки даже!
Ми другия път си оправи светлините и не им давай пари. :twisted:
После КАТ взимали пари.
Те и на мен да ми дават и аз ще взимам :!: Аре стига глупости.
По Темата: Можете да си слагате фолио на задните стъкла и КАТ нямат основание да ви глобяват.
_________________ Alfa Romeo 145 T.S.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
|
Сря Май 24, 2006 11:36 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Мерси за ценния съвет не бях се сетил за това!
_________________ N.Y. State of Mind
|
Сря Май 24, 2006 12:48 pm |
|
|