Автор |
Съобщение |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Re: w
$ abarth $ написа: jorko написа: аре сега някой да намери къде в закона пише думичката заден прозорец ? Не е забранен , значи могат да се хванат за палците точно за това  хумм,ти май имаше и на предния джам 
аз и сега имам , обаче на страничните не и мнооого рядко някой се светка 
Вто Апр 04, 2006 8:49 am |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 21, 2006 7:38 pm Мнения: 16 Местоположение: Димитровград
|
Пичове, аз до колкото знам има точка в закона която позволява затъмняване на цялата кола, ако от това зависи сигурността на пътниците в колата ... но там точно се изяснява, че хората които се возят (карат) трябва да са минали преглед в КАТ за установяване на статута на колата (кой вози кой я кара) така че тъмните стъкла ... говорим за предни задни странични ако искате и огледалата за задно виждане си затъмнете ... но трябва да има Констатация от чичко полицай ... по възможност този който стой на най удобното кресло във вашето МВР ... така че ако имате връзки в полицията ... атака ... подпишат ли ... и да ви спират ... голямо важно ...
_________________ Fiat Ritmo Abarth 105tc
|
Съб Май 06, 2006 10:44 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Добре де... като затъмните стъклата, та какво...?
Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това...
Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.
По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)
П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Май 06, 2006 11:06 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
Mazgarev написа: Добре де... като затъмните стъклата, та какво...? Сериозно ви питам... защото аз не мога да открия нищо "яко" в това... Освен това нашите коли (поне за моята знам), че имат зеленикаво затъмнение на стъклата, което се вижда отвън навътре но не и обратното... т.е. хората са си го направили фабрично, така че да не горят вътре пластмасите и т.н.
По-скоро да ви питам дали знаете дали се продават някъде такива лепенки които се слагат в горната част на предното стъкло за да пазят очите от слънцето късно следобед... и колко струват? (някои така си ги правят фабрично, но моята няма...)
... в магазините за аксесоари има такива ленти и даже са преливащи Mazgarev написа:
П.П.: Много пъти ми се случва така някой "ГЪЗар" като си е затъмнил джамовете и карам зад него не виждам нищо какво става напред... е това хубаво ли е? Естествено че трябва да е забранено...
да забранят бусовете и баничарките не щеш ли ?  :evil:
П.П. Земи си джип и ще гледаш над колите 
Вто Май 09, 2006 9:38 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
|
Вто Май 09, 2006 11:20 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 аве хора... не ви разбирам заяждането...
аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?
Отговорете на този въпрос вместо излишно да ми остроумничите... ако ми кажете защо го правите... де да знам и аз може да предприема такава стъпка...
Изказах мнение, че за мен лично тъмните стъкла са във вреда само... и се надявам да разбера защо са в + за някои хора...
Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила...
Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите...
Та за туй ми е питането...
П.П.: Ще карам каквото аз си поискам!
Последна промяна Mazgarev на Вто Май 09, 2006 11:29 pm, променена общо 1 път
|
Вто Май 09, 2006 11:28 pm |
|
 |
Anaboliy
|
Пък каквото палката покаже  )
Давайте смело момчета те ще ни взимат ПЦтата и ше ни съдат за глупости пък са за едни стълка ли ...
|
Вто Май 09, 2006 11:28 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Какво фолио изпозвате,че с тва от илинеци не можах ме да напрайме ни една кола читаво(един форд,едно голфче,а на мойта даже махнах и стъклата и пак стана зле :cry: )
Или ина неква тънкост,яа кажете :?:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Вто Май 09, 2006 11:32 pm |
|
 |
ForceWere
Кара кола
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:24 am Мнения: 314 Местоположение: София Бели брези
|
абе и аз се чудя- взех преди едно, и сега започна отдолу да се зачепва при отваряне на прозорците (вече не може да се отварят защото ще се отлепи цялото) и сега незнам от къде и какво да взема.
А и да питам от къде може да се вземе хубава щора (перде) за задното стъкло- защото повечето са някакви гумени боклуци.
А за въпроса защо ги затъмняваме много просто- на мен вече един път ми "отвориха" задния прозорец да ми извадят колоните от кората и от както съм ги потъмнил всичко е тип топ.
|
Сря Май 10, 2006 7:39 am |
|
 |
Abarth.
|
Anaboliy написа:  Пък каквото палката покаже  ) Давайте смело момчета те ще ни взимат ПЦтата и ше ни съдат за глупости пък са за едни стълка ли ...
Е дай и предните де :mrgreen:
|
Сря Май 10, 2006 1:05 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
|
Mazgarev написа: :offtopic: аве хора... не ви разбирам заяждането...
засега не съм се заяждал Mazgarev написа: аз изказвам мнение, едновременно с което ви задавам въпрос... защо са ви тъмните стъкла... какво печелите от това?
печеля защита от разлигавени погледи какво имам в колата и кроткост при общуването на пътя Mazgarev написа: Основното им предназначение е да се крие пътуващата VIP персона в автомобила... Знам за някои че си слагат тъмни стъкла, за да се пзаят от лъчите на слънцето. Но нашите коли разполагат с такива фабрични прозрачни стъкла, които спират лъчите... наблегни на второто и ще имаш спокоен сън Mazgarev написа: П.П.: Ще карам каквото аз си поискам!
на мен лично не ми пука какво караш 
Сря Май 10, 2006 7:56 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
@jorko: добър отговор ;)
а последното го написах защото даваше съвети джип да си купя... за това ;)
|
Сря Май 10, 2006 8:27 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
|
Mazgarev написа: @jorko: добър отговор ;) а последното го написах защото даваше съвети джип да си купя... за това ;)
тва е моито виждания по тоз въпрос  ....
Сря Май 10, 2006 8:30 pm |
|
 |
Anaboliy
|
аве пичове незнам какво фолио сте ползвали, но моето е от 5 лв и нямам никакви ядове, а за техника и тънкости естествено че си има  Ако има много навити може да направим среща за слагане на фолйо  А за предните стъкла ... ми несъм чак толкова луд 
|
Сря Май 10, 2006 8:59 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
|
Anaboliy написа: аве пичове незнам какво фолио сте ползвали, но моето е от 5 лв и нямам никакви ядове какви ядове  :? Anaboliy написа: а за техника и тънкости естествено че си има повече , от колкото предполагаш Anaboliy написа: за предните стъкла ... ми несъм чак толкова луд 
Що ? :? 
Сря Май 10, 2006 9:18 pm |
|
|