|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
mironcho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 8:09 pm Мнения: 96 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Монтиране на cd/mp3
Здравейте,
купих си CD/MP3 JVC - препоръчайте ми сервиз някъде в София, където да го монтират...
Бях с тръгнал с един приятел да го монтираме, но той като ми видя кабелите и jvc -то отзад, се отказа 
_________________ Punto 1.1 SX 95г
|
Чет Ное 24, 2005 6:01 pm |
|
 |
godinova
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 4:59 pm Мнения: 28 Местоположение: Стара Загора
|
четеш упътването и свързваш. спазвай цветовете на кабелите и нима проблем. Ако кабелите на говорителите ти са оригинални, от завода производител и имаш четири говорителя проблема е никакъв. от отвора за CD-то триабва да се виждат кабелите за говорителите и да са свързани с евро букса. Ако е срязана тази евро букса, триабва да си купиш но да е като на CD-то.
|
Съб Ное 26, 2005 5:30 pm |
|
 |
mvmrik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 8:07 pm Мнения: 181 Местоположение: София - Люлин
|
Моя го купих от Техномаркет и там има сервиз. Казаха ми че ако не го свържат в сервиза няма да важи гаранцията, затова им дадох 10 лева и го сложиха.
_________________ Фиат Типо 1.6 - 93г моноинжекция

|
Съб Ное 26, 2005 6:28 pm |
|
 |
mironcho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 8:09 pm Мнения: 96 Местоположение: София 13 Надежда
|
Мерси за помощта - още оня ден го монтирах, но същата нощ ми го вдигнаха от колата, само тялото, панела си е в мене :(((
За това не писах няколко дена какво е станало... Мислех да го застраховам на следващия ден, но явно ми е доста грешна представата за ситуацията с автоджамбазите.. трябвало е да го застраховам още преди да го сложа.
Писах молби в районното, но ми е ясно че нищо няма да стане...
|
Съб Ное 26, 2005 8:50 pm |
|
 |
godinova
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 4:59 pm Мнения: 28 Местоположение: Стара Загора
|
такава ни е страната. и моето е купено от техномаркета, но на смешните им техници не ми се даваха 10 лева сам да ми влсъединят двата куплунга. на моето типо му беше изкормено цялото аудио и се наложи да си го правиа сам. съжелявам че не си могъл да се му нарадваш. купи си NIPO от метрото за 130 лева. поне да не те е яд че ще ти свият марково.
|
Съб Ное 26, 2005 8:58 pm |
|
 |
mironcho
Кара Фиатче 126
|
Честно казано в момента не ми е до ново CD... Трябва да се мине малко време че още ме е яд...
В тоя ред на мисли, до мене беше паркирал един приятел, който има CD повече от година и го е застраховал - не са му пипнали колата изобщо... Направо се чудя какво да си мисля.
Както и да е - живота продължава и всичко се връща!
|
Съб Ное 26, 2005 9:20 pm |
|
 |
Crusader
Кара кола
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 11:23 pm Мнения: 202 Местоположение: Белене
|
Съжаляван за това коео ти се случило колега, но в такава държава живеем. То наште хора от Алфа форума имаха идея да направят засада на тия копелета и дано я реализират, щото аман от тия бандити.
Това за godinova, я ми кажи нещо повече за NIPO, че трябва да е оборудвам със CD.
_________________ Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e. 88`
|
Нед Ное 27, 2005 2:38 am |
|
 |
Vladim
|
Сложна работа е това със засадата... едва ли, ако се заложим някоя нощ пред определен блок ще пипнем някое -цензурирано-... Аз лично знам място, където почти всяка нощ/вечер се пипа и явно ченгетата са неспособни да направят нищо! Иде реч за една уличка до НДК. Идиотите знаят, че хората си оставят там колите и отиват в НДК и няколко часа ги няма. Целият тротоар блести от счупени стъкла! Старата ми кола два пъти я отварят там, на един колега два касетофона гепиха на трети колега също...
|
Нед Ное 27, 2005 11:16 am |
|
 |
godinova
Кара велосипед
|
относно марката NIPO, не знам къде се сглобява, но модела който е в МЕТРО може да възпроизвежда музика от CD, USB Drive и от тези карти които са за цифровите фотоапарати. в днешно време електрониката е една и съща, но името на производителя качва цената. ако се разровиш из интернета сигурно ще намериш саита на NIPO.
|
Нед Ное 27, 2005 3:00 pm |
|
 |
spark
|
Марката е Nippon, взех си такъв и все още се боря с монтирането... Малко дълъг идва, а и ламарината едва влиза в отвора от фабричния касетофон. Онези пластинки, които са за изкарването на касетофона са почти неизползваеми. Т.е. сложа ли го един път, няма махане просто, а и идва малко напред, ще умувам как да го наместя по-назад...
|
Пет Дек 30, 2005 9:43 pm |
|
 |
atos
|
mvmrik написа: Моя го купих от Техномаркет и там има сервиз. Казаха ми че ако не го свържат в сервиза няма да важи гаранцията, затова им дадох 10 лева и го сложиха. Аз постъпих по същия начин с Блаупункта CD_MP3 +монтаж = 200лв
|
Съб Дек 31, 2005 3:11 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
Vladim написа: Сложна работа е това със засадата... едва ли, ако се заложим някоя нощ пред определен блок ще пипнем някое -цензурирано-... Аз лично знам място, където почти всяка нощ/вечер се пипа и явно ченгетата са неспособни да направят нищо! Иде реч за една уличка до НДК. Идиотите знаят, че хората си оставят там колите и отиват в НДК и няколко часа ги няма. Целият тротоар блести от счупени стъкла! Старата ми кола два пъти я отварят там, на един колега два касетофона гепиха на трети колега също...
Сложна е защото куките ги пазят, т.е. гепачите плащат на ш****е полицаи да не си вършат работата
Аз влизах в районно затова, че съм бил някакъв боклук дето гепи. Но им казах на кукерите, че следващият път няма да съм тук, щото ще го пусна в някой кладенец и няма да има кой да им се оплаче :mrgreen: :mrgreen:
Опитват се да ни накарат да се избиваме един друг, заради някакви 20-30лв. които взимат полицаите от наркоманите за да не ги закачат :evil: :evil:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Нед Яну 01, 2006 1:03 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|