|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Сеп 09, 2010 1:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
reev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 11:48 am Мнения: 32 Местоположение: Габрово
|
 Превъртане на километраж
Привет, може ли някой да ми каже как се превъртат тези електронни километражи. Интересува ме превъртане напред.интересуваме всякаква информация. Даже по специално за форд. Предполагам, че са идентични. Благодаря Ви!
|
| Вто Фев 07, 2006 2:52 pm |
|
 |
|
tonov
|
Доколкото знам при електронните табла "превъртането" независимо напред/назад става с презаписване на данните в паметта. Най-лесно и безопасно е като се вземе памет от друго табло. Но общо взето си е работа за специалист, не е като да го навъртиш с дрелката.
|
| Вто Фев 07, 2006 3:48 pm |
|
 |
|
Ferrari
|
Може и един друг трик. Откачаш датчика от скоростната кутия който е за скоростта и километража (поне на ФИАТ е общ). Кабелите връзваш към импулсен сигнал генератор. Нагласяш си генератора да цъка така, че таблото да не показва 60км/ч (сещаш се колко бавно би трупал километри) и чакаш.
|
| Вто Фев 07, 2006 4:17 pm |
|
 |
|
valio_lv
Регистриран на: Пет Фев 20, 2009 11:31 pm Мнения: 1 Местоположение: Ловеч
|
Може да се превърта напред но ти трябва едно устроиство което се слага на мястото на запалката.Цената му е около 50-60лв...
|
| Съб Фев 21, 2009 9:52 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|