|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 9:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
pi4_s_bravo
|
 Питане за крушки Осрам
преди време си купих от практикер 2 броя крушки осрам супер Н1 +30% за по 7 и нещо бройката.Всяка си беше в една пластмасова опаковка като вакуумирани.Оня ден обаче в една бензиностанция близо до работата гледам крушки осрам и питам продавачката колко пари са и ми вика 4 лв.Погледнах ги и на тях пише осрам супер +30%.Обаче бяха в хартиена опаковка тип паралелепипед.И ми стана интересно кои от двата вида са истинските при положение че от сегашните не съм много очарован.
|
Съб Дек 15, 2007 9:57 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега по принцип "Osram" не са никак лоша марка, дори са сред водещите в света...бяха някакви скандинавски. На твое място бих заложил, на магазина от който ги купувам. Едно е "Практикер" друго е "една бензиностанция". За светлината на фаровете, силата и качеството на крушките, почти не е основен фактор. Най важни са рефлекторите и после стъклата.
|
Съб Дек 15, 2007 11:03 pm |
|
 |
dudulia
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:29 pm Мнения: 450 Местоположение: Хасково
|
LEVSKI написа: Колега по принцип "Osram" не са никак лоша марка, дори са сред водещите в света...бяха някакви скандинавски. На твое място бих заложил, на магазина от който ги купувам. Едно е "Практикер" друго е "една бензиностанция". За светлината на фаровете, силата и качеството на крушките, почти не е основен фактор. Най важни са рефлекторите и после стъклата.
OSRAM - Немски крушки!Много добри!
|
Нед Дек 16, 2007 7:25 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|