Автор |
Съобщение |
pi4_s_bravo
|
 Нагреватели на огледалата
някаде ми попадна че на браво/брава с включване на нагревателя на задното стъкло се пускат и нагревателите на огледалата.Достоверно ли е това и как да се провери дали има такова нагряване?Бравото ми е SX
|
Нед Дек 16, 2007 12:38 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: нагреватели на огледалата
pi4_s_bravo написа: някаде ми попадна че на браво/брава с включване на нагревателя на задното стъкло се пускат и нагревателите на огледалата.Достоверно ли е това и как да се провери дали има такова нагряване?Бравото ми е SX
Ако огледалата са с електрическо регулиране 100% имат подгряване.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Нед Дек 16, 2007 9:44 am |
|
 |
presiqn
|
И аз мислех да го задам същия въпрос?Щото оня ден си пуснах подгряването на задното стъкло, и както ми бяха замръзнали огледалата, гледам след 3,4 мин. че са напълно изсъхнали . И аз много се зачудих, но изглежда има , което е много добре ;)
|
Нед Дек 16, 2007 11:53 am |
|
 |
stormi
|
 Re: нагреватели на огледалата
Ferrari написа: Ако огледалата са с електрическо регулиране 100% имат подгряване.
Това какво ще рече, че ние дето сме с "ръчки" нямаме подгряване на страничните огледала?!?!
|
Нед Дек 16, 2007 5:34 pm |
|
 |
Dulgiq
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 6:08 pm Мнения: 9 Местоположение: София 13 Надежда
|
Проверява се много лесно-докосваш с пръсти огледалото,ако стъклото е топло,значи имаш подгряване.Смело-няма да се опарите! 
_________________ FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
|
Нед Дек 16, 2007 6:57 pm |
|
 |
ninoneno
Кара Симсонка
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 5:23 pm Мнения: 58 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
да така е но само на ELX мод а SX мода нямат
_________________ FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97г.
|
Нед Дек 16, 2007 8:21 pm |
|
 |
stormi
|
ninoneno написа: да така е но само на ELX мод а SX мода нямат Колега тука си в грешка.Един приятел с Bravo_SX има и на страничните огледала подгряване.Както написа колегата Ferrari написа: Ако огледалата са с електрическо регулиране 100% имат подгряване. Ето на моята нямам електрическо регулиране, но все още не съм пробвал да видя дали имат.
|
Нед Дек 16, 2007 11:39 pm |
|
 |
yerdna
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 1:31 pm Мнения: 53 Местоположение: София 01 Средец
|
 Re: Нагреватели на огледалата
pi4_s_bravo написа: някаде ми попадна че на браво/брава с включване на нагревателя на задното стъкло се пускат и нагревателите на огледалата.Достоверно ли е това и как да се провери дали има такова нагряване?Бравото ми е SX
Вярно е, и на Мареата е така. Пусни нагревателя на задното стъкло, изчакай няколко минути и провери огледалата с пипане - не пари 
_________________ Fiat Marea Weekend 105 JTD HLX
|
Вто Дек 18, 2007 11:14 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
ninoneno написа: да така е но само на ELX мод а SX мода нямат
Bravo-то ми е SX. Огледалата са електрически регулируеми с подгряване.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Дек 19, 2007 10:25 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
моите са БИЛИ ел.регулируеми но поради факта че на предния собственик му се е виждала тясна софия и все ги е удрял по колите са преправени на ръчни. за подгряване 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Сря Дек 19, 2007 10:29 am |
|
|