Дата и час: Съб Юли 12, 2025 4:32 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Моля спешно за съвет за таблото с бушоните 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните :cry: благодаря придварително за съветите :wink:

Нед Юли 31, 2005 8:42 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re: Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
blue_g написа:
Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните :cry: благодаря придварително за съветите :wink:

На таблото с бушоните, което е отляво-първи ред отгоре-4 надясно бушон 15 А-със символ запалена цигара -провери го...най-вероятно е от него-той защитава тези вериги...
Успех ! :wink:

Нед Юли 31, 2005 9:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
:D ...благодаря ти за съвета, веднага сутринта ще го проверя :wink:

Нед Юли 31, 2005 10:37 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
колега най-добре е да вържеш касетофона с директен кабел от плюса на акумулатора защото обикновенно новите касетофони искат по-голям ампераж на тока за да не ти изключва като го усилиш

Пон Авг 01, 2005 7:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Godzi написа:
колега най-добре е да вържеш касетофона с директен кабел от плюса на акумулатора защото обикновенно новите касетофони искат по-голям ампераж на тока за да не ти изключва като го усилиш

Съвета е подходящ само ако бушона на самото радио си е на мястото

Пон Авг 01, 2005 7:18 pm
UNREAD_POST 
благодаря за съветите :D ,
вече се оправи....касетофончето си работи перфектно, но ако има проблем ще го вържа директно :wink:

Съб Авг 06, 2005 2:47 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]