|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 4:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
Автор |
Съобщение |
blue_g
|
 Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните :cry: благодаря придварително за съветите 
|
Нед Юли 31, 2005 8:42 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Re: Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
blue_g написа: Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните :cry: благодаря придварително за съветите 
На таблото с бушоните, което е отляво-първи ред отгоре-4 надясно бушон 15 А-със символ запалена цигара -провери го...най-вероятно е от него-той защитава тези вериги...
Успех ! 
Нед Юли 31, 2005 9:22 pm |
|
 |
blue_g
|
 ...благодаря ти за съвета, веднага сутринта ще го проверя 
|
Нед Юли 31, 2005 10:37 pm |
|
 |
Godzi
Кара балканче
Регистриран на: Пет Май 27, 2005 10:16 pm Мнения: 44 Местоположение: Кърджали
|
колега най-добре е да вържеш касетофона с директен кабел от плюса на акумулатора защото обикновенно новите касетофони искат по-голям ампераж на тока за да не ти изключва като го усилиш
_________________ FIAT
Tempra 1.6 i.e cat
|
Пон Авг 01, 2005 7:16 pm |
|
 |
Ferrari
|
Godzi написа: колега най-добре е да вържеш касетофона с директен кабел от плюса на акумулатора защото обикновенно новите касетофони искат по-голям ампераж на тока за да не ти изключва като го усилиш
Съвета е подходящ само ако бушона на самото радио си е на мястото
|
Пон Авг 01, 2005 7:18 pm |
|
 |
blue_g
|
благодаря за съветите  ,
вече се оправи....касетофончето си работи перфектно, но ако има проблем ще го вържа директно 
|
Съб Авг 06, 2005 2:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|