|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
ECU Fiat Tipo 1.6ie не подава сигнал към вибрационната помпа
Автор |
Съобщение |
bat_rado
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 1:34 pm Мнения: 14 Местоположение: София 05 Сердика
|
 ECU Fiat Tipo 1.6ie не подава сигнал към вибрационната помпа
Здравейте,
надявам се някой да удари едно рамо на фиатката.
Инжекциона странно защо спря да подава сигнал към вибрационната помпа на карбуратора. Това се получи когато си сменях четки на алтернатора. Наложи се няколко пъти да сваля акумулатора и най-вероятно при обратното му свързване инжекциона спря да работи. Искра има, бензиновата помпа също работи и си мисля, че остава само инжекциона - BOSCH 0280 000 758.
Ако някой има идея нека да драсне някой ред pleeeeeeeeeeease
|
Пон Юни 25, 2007 12:15 pm |
|
 |
Rokambol
|
Защо не я закачиш на тестер?
|
Вто Юни 26, 2007 12:34 am |
|
 |
bat_rado
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 1:34 pm Мнения: 14 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ами закараях да ми изчетат компютъра за грешки. Оказа се че на 13 крак няма сигнал, т.е. не се подават импулси към вибрационната помпа и не подава гориво. За съжаление не намерих схема на инжекционна. Имам тук един френд, който може да удари рамо по електриките но без схема само гадаем какво може да е. Основно съмненията са за изгорял стабилизатор - B57461 8AL214.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Юни 26, 2007 11:00 am |
|
 |
bat_rado
Кара детска количка
|
Проблема се оказа в транзистрора, който управлява инжектора. Сега след неговата смяна инжекциона пали и няма проблем. Поне 5-6 пъти си запали от раз без никакъв проблем и после понеже акумулатора не беше зареждан от много време а и тесове се правиха падна. Та сега ще го заредя и пак го тваря на фиатката и поредни тестове по улитците 
|
Чет Юни 28, 2007 5:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|