|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 11:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Въпрос относно клаксон на въздух?
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Въпрос относно клаксон на въздух?
Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам :evil: :evil: :evil:
|
Нед Дек 31, 2006 8:25 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
 Re: Въпрос относно клаксон на въздух?
Abarth. написа: Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам :evil: :evil: :evil:
За типо ли?! Пич, типото има мноо як звучен и свеж клаксон. Аз като свирна им изкарвам ангелите наоколо... Виждал съм в магазини за авоаксесоари, ама дали са читави... 
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Пон Яну 01, 2007 12:05 pm |
|
 |
Abarth.
|
Stoyan_68 написа: Abarth. написа: Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам :evil: :evil: :evil: За типо ли?! Пич, типото има мноо як звучен и свеж клаксон. Аз като свирна им изкарвам ангелите наоколо... Виждал съм в магазини за авоаксесоари, ама дали са читави... 
Бате аз нямах клаксон като взех типото и сложих някъв като полицейска сирена  но е много слаб,а и си искам як клаксон 
|
Пон Яну 01, 2007 4:56 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!! 
|
Пон Яну 01, 2007 5:30 pm |
|
 |
Roko
|
При мен пък като взех Брава-та клаксона ми не работеше! Оказа се изгорял бушон! Смених го и така две седмици! Наложи се да свирна (на една хайта, че ми се беше изпречила на пътя), само издаде един звук (като "цък") и край! Пак нямам клаксон! Та ако имате някаква идея казвайте!
Sorry че пиша в тази тема!
|
Пон Яну 01, 2007 8:26 pm |
|
 |
Abarth.
|
vesko написа: Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!! 
Да точно като на тировете  Тия силните 
|
Пон Яну 01, 2007 9:18 pm |
|
 |
Esper
|
Abarth. написа: Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам :evil: :evil: :evil:
Вика му се тромба на това което търсиш :mrgreen:
Виж тук стана въпрос за такива...
Така или иначе баш от тираджииските няма да можеш да ползваш, понеже те ползват сгъстен въздук направо от пневматичната система на камиона, а при типовеца няма такава
Но и електрическите с компресор са ок, най-евтино на Илиянци съм ги виждал.
|
Вто Яну 02, 2007 9:16 am |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
:arrow: http://topspeed.bg/product.php?iid=522
купи си някакви за да ги чуя,че се доумя 
_________________ селото се оказа точно в града
|
Чет Яну 04, 2007 12:35 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|