Дата и час: Вто Юли 15, 2025 2:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Датчик за масло на Типо-проблем! 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Ужас направо!Най-после реших проблема с лампата-смених датчика и готово.За капак,обаче пак отказа да пали на бензин.Само преди четири месеца смених бенз.помпа и сега пак съм на изходно положение-пак не качва бензин.Бръмчи,а капчица няма.За капак сина се прибира от Кипър след три дни и знае,че колата му е О.К.Не е оставала без бензин/има предостатъчно/-направо не знам.Кой знае какъв китайски боклук ми продадоха.

Съб Дек 15, 2007 11:08 pm
Профил
UNREAD_POST 
Да ти кажа честно, май ще е по-добре да купиш помпа, втора употреба. Не знам какво продават на пазара, но имам впечатлението, че почти всички, които са сменили помпи имат твоя проблем - поработят известно време и пак същата история. Последния случай е с мой колега с Форд. Нова помпа - няколкостотин лева, няколко месеца работа и пак се повреди.

Нед Дек 16, 2007 5:42 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Днес цял ден се занимавах с тая помпа.След като снощи вкарах колата в гаража и установих,че не качва никакъв бензин до инжекцията сутринта започнах отпред назад.Свалих бутилката,че е точно върху капака на помпата.Махнах и него и след като извадих маркучите от накрайниците реших да пробвам пак дали работи.Викнах жената да даде контакт и...о,чудо-това животно/помпата/работи.Слагам обратно маркучите,контакт,стартер-колата си пали все едно не е имало никакъв проблем.Започвам да разсъждавам какво става и стигнах до следния извод-ВОДА в бензина/резервоара го чистих като сменях помпата/.Понеже колата стои на улицата водичката е замръзнала във филтъра и горивото няма откъде да мине.След като прекара нощта на топло всичко се оправи.Сега следва смяна на горивен филтър,ама май и на бензиностанция.Та внимавайте откъде зареждате,колеги!

Нед Дек 16, 2007 11:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2