|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
dani389 написа: При мен и четирите стакла се свалят или се вдигат сами ако се задържи бутона
е ти имаш 4 стъкла, които се свалят :mrgreen:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Вто Ное 20, 2007 7:59 pm |
|
 |
sok1
|
Това е схема на управлението на ел стъклата на Мареа. Мисля, че на Браво/Брава разликата е минимална. На схемата е видно, че токът през бутоните няма нищо общо с тока в ел мотора, движещ стъклото. През бутона минава управляващ ток, т.е. бутонът пуска един упавляващ "+" на устройството (238), управляващо ел.моторите на стъклата. По тая логика би трябвало да изключим бутоните като причина за промяна скороста на който и да е мотор. А каква е истинската причина... :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Ное 20, 2007 11:55 pm |
|
 |
Legion
Кара балканче
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 5:29 pm Мнения: 47 Местоположение: София 19 Люлин
|
@sok1: И аз така си мислех, но явно има доста голяма разлика. А и при липса на директна връзка на бутон и моторче, се губи логиката от 1то да е нормално, от другото бавно. :roll:
Сря Ное 21, 2007 10:29 am |
|
|