|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 5:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Осветление на таблото на Браво
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Осветление на таблото на Браво
Здравейте колеги! Искам да ви попитам нещо! Значи, на моето Браво няма врътките за силата на светене на таблото и за ел. регулирането на фаровете(за тях е ясно, просто не са ел.). Та мисълта ми е, има ли някаква опция да се регулира светлината на таблото! Защото например на някои Мерцедес 124, това става от копчето за зануляване на километража! При мен не е така:)
Та, ако има някакъв вариант, моля някой да ми каже! Благодаря!
|
Пет Авг 15, 2008 9:48 am |
|
|
pi4_s_bravo
|
Щом нямаш врътките друг заводски вариант за реглаж на силата на осветяване на таблото няма.Друг е въпроса,че може да се побългари с някой и друг потенциометър.На мене обаче ми се струва,че си е достатъчно слабо осветлението на таблото,та вариант за усилването му пък съвсем не ми хрумва.
|
Пет Авг 15, 2008 10:42 pm |
|
|
nennormalnoto
|
Благодаря колега! То аз точно за усилване се боря, защото определено не ме заслепява! Но здраве да е! И така може! Пък като си купя новото Браво ще гледам да има и врътка за светлината! Благодаря!
|
Съб Авг 16, 2008 2:00 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|