|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 7:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Как се отваря/сваля дигитално табло ?
Автор |
Съобщение |
Petko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 9:53 am Мнения: 155 Местоположение: Велико Търново
|
 Как се отваря/сваля дигитално табло ?
Здравейте колеги! Угасна ми лампичката, която показва включените къси светлини и габарите на дигитално табло - Фиат Темпра.Вероятно е изгоряла. Тъй като не съм отварял досега таблото и да не откривам топлата вода, може ли някой да ме посъветва откъде и как се стига до тези лампички. Благодаря!
|
Вто Авг 09, 2005 3:39 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Как се отваря/сваля дигитално табло ?
Petko написа: Здравейте колеги! Угасна ми лампичката, която показва включените къси светлини и габарите на дигитално табло - Фиат Темпра.Вероятно е изгоряла. Тъй като не съм отварял досега таблото и да не откривам топлата вода, може ли някой да ме посъветва откъде и как се стига до тези лампички. Благодаря!
Таблото не се отваря. Само го свали и лампичките са достъпни от задната страна
|
Вто Авг 09, 2005 3:44 pm |
|
 |
Petko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 9:53 am Мнения: 155 Местоположение: Велико Търново
|
А как се сваля ? :cry:
_________________ Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
|
Вто Авг 09, 2005 5:32 pm |
|
 |
Ferrari
|
Petko написа: А как се сваля ? :cry:
Правил съм го само при Типо. При Темпра мисля, че имаше 4 шестогранни винта които се развиват и таблото излиза. Трябва да видя някоя темпра и ще ти кажа.
|
Вто Авг 09, 2005 5:38 pm |
|
 |
bobi_m
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 10:35 pm Мнения: 120 Местоположение: София 19 Люлин
|
Махащ лявата кора на тонколоната, отдолу са две рапидки,отдясно има тънка кора, която излиза настрани, и под нея са две рапидки, откачаш внимателно буксите и тва е 
_________________ DELTA 1 2.0,FOCUS,АUDI 100 2.8 , TOYOTA COROLLA 1.4 D4D , НONDA VTR 1000 и др
|
Вто Авг 09, 2005 8:43 pm |
|
 |
Petrov
|
1-во Имаш 4 шестограма от горе (от към стъклото)
2-ро Имаш 4 бр. кръстати видии под таблото
3-то Имаш още 2 шестограма в празното пространство (където си слагам цигарите) под копчетата за халогените, километража, яркоста на таблото и т.н.
4-то Имаш една кръстата видия от към втарата (отваряш вратата и ще я видиш  )
Внимавай много като вадиш таблото да не го счупиш
Също така (поне при мен) кабелите са малко къси и се искат по-тънки ръце.
Внимавай и като вадиш кабелите куплонзите имат чопчета, няма страшно от счупване, но пък много трудно се повдигат чопчетата (аз дори след като свалях таблото на няколко пъти съм изрязал част от палстмасата която е около куплонга за да мога по-лесно да повдигам щипката)
Надявам се да съм помогнал.
Последна промяна Petrov на Чет Авг 11, 2005 11:44 am, променена общо 1 път
|
Сря Авг 10, 2005 1:20 am |
|
 |
Petrov
|
bobi_m написа: Махащ лявата кора на тонколоната, отдолу са две рапидки,отдясно има тънка кора, която излиза настрани, и под нея са две рапидки, откачаш внимателно буксите и тва е 
При Темпрата така наречената кора си е част от таблото 
|
Сря Авг 10, 2005 1:29 am |
|
 |
bobi_m
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 10:35 pm Мнения: 120 Местоположение: София 19 Люлин
|
_________________ DELTA 1 2.0,FOCUS,АUDI 100 2.8 , TOYOTA COROLLA 1.4 D4D , НONDA VTR 1000 и др
|
Сря Авг 10, 2005 8:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|