|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
Подобрено осветление на плафоните.
Автор |
Съобщение |
ivka-1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 9:58 am Мнения: 95 Местоположение: Димитровград
|
 Подобрено осветление на плафоните.
Вече 5г. тази схема работи на колата ми Крома2ie, а на други коли и повече безотказно.За да си я монтирам ме подразни че , като отворя някоя врата да се проветрява колата, тази 5 ватова лампа така нагрява пластмасата, особено през деня като няма никаква нужда от осветление,че плексигласа започна да потъмнява.Подобрението което схемата прави е, че фото диода( може да се сложи и фото съпротивление) не позволява на лампата да свети през деня. А нощем , през времето когато е отворена вратата лампата свети , а при затваряне на вратата продължава да свети около 10-15 секунди или колкото се нагласи ,аз съм си го оставил 10с. Еестествено вече, вместо лампа имам свето диоди 3 броя и почти съм си заменил почти всички лампи по таблото и къде ли не и нагряването е отстранено но ми остана това ,че поне не ми свети плафона през деня. На задните плафони съм си заменил само лампите със светодиоди.
При замяната на предните лампи на габаритите със светодиоди ми светна червеното свето- диодче , че имам изгоряла лампа на габаритите ,поради намалената консумация на светодиодите и се наложи да коригирам съпротивленията в управлението на контролния панел. Управлението се намира в платка над таблото с предпазителите и левия преден високоговорител.http://file045r.mylivepage.com/chunk45/1017827/694/Sheets.rar
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Юли 31, 2007 3:06 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|