Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Проблем с Брава 1,6 при смяна на акумолатор ! 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Проблем с Брава 1,6 при смяна на акумолатор !
Здравейте,имам голям проблем :cry: Сутринта завъртам контактния ключ и ..... няма никой /като се има предвид ,че предишния ден съм карал Бравата до вечерта/.Независимо,че "окото" на акумолатора си свети все още зелено се оказа ,че е изпляскал. Взех батерията на колата на жена ми :twisted: ,но изскочи друг проблем -ако климатика е пуснат и карам по инерция /на обороти/ ТЯ ЗАГАСВА В ДВИЖЕНИЕ!!! Моля помогнете и кажете това от акумолатора ли е??? Понеже този е 44 А , а предишния 50 А. Някои разбирачи ме посъветваха да ида на стенд на компа за да изчистили грешките, но все пак ,ако взема нов акумолатор няма ли да се оправи проблема ??? Благодаря предварително на отговорилите :wink:

Чет Юли 26, 2007 12:54 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Проблем с Брава 1,6 при смяна на акумолатор !
vasqes написа:
Здравейте,имам голям проблем :cry: Сутринта завъртам контактния ключ и ..... няма никой /като се има предвид ,че предишния ден съм карал Бравата до вечерта/.Независимо,че "окото" на акумолатора си свети все още зелено се оказа ,че е изпляскал. Взех батерията на колата на жена ми :twisted: ,но изскочи друг проблем -ако климатика е пуснат и карам по инерция /на обороти/ ТЯ ЗАГАСВА В ДВИЖЕНИЕ!!! Моля помогнете и кажете това от акумолатора ли е??? Понеже този е 44 А , а предишния 50 А. Някои разбирачи ме посъветваха да ида на стенд на компа за да изчистили грешките, но все пак ,ако взема нов акумолатор няма ли да се оправи проблема ??? Благодаря предварително на отговорилите :wink:

Виж надеждно ли са вързани клемите на акумулатора. Не пропускай да провериш и връзката на масата с купето на колата, както и как е вързан плюсовия кабел. Щом колата преди това е работила, проблема е в клемите. ЕКУ е много близо до акумулатора. Да не сте разместили куплунга му или да е скъсана някоя маса.

Чет Юли 26, 2007 8:15 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]