Дата и час: Нед Юли 13, 2025 9:02 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд
Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!

Нед Дек 17, 2006 12:14 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST Re: Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд
sugarboy написа:
Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!

виж това http://www.pioneer.eu/files/SFYC/index9f1b.html и си избери колата там си показва всичко

Нед Дек 17, 2006 8:58 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Първо смени касетофона и тогава мисли за колони защото най вероятно касетофона ти има само 2 изхода за говорители.Ако е така тогава и да сложиш още 2 говорителя отзад в зависимост от начина на свързване нещата не се подобряват даже напротив.Аз бях с такъв касетофон - най обикновен филипс отвътре, в началото му вградих още един усилвател при което нещата се пооправиха от към мощност но след това направо го смених с друг.

Нед Дек 17, 2006 3:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Добре дошъл, колега! :wink: По темата е изписана една кофа с мастило. Използвай "търсене" за повече информация. Конкретно за Мареа не мога да ти помогна, само за Брава знам размерите, не съм сигурен дали са еднакви.

Нед Дек 17, 2006 4:51 pm
UNREAD_POST 
В тоя линк не дават нищо за Мареа седан или комби.

Съб Дек 30, 2006 12:36 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]