Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:14 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
"Хроника на смъртта" 

Да се премахне ли раздела "Хроника на смъртта"
Анкетата свършва на Чет Сеп 14, 2006 1:21 am
Да 23%  23%  [ 8 ]
Не 77%  77%  [ 27 ]
Общо гласове : 35

"Хроника на смъртта" 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
doofiat написа:
Охоооооо, какво става тук. Аз въобще не съм видял тази дискусия.
Какво ви пречи темата, страх ли ви е? Никой не осмива жертвите, просто се обръща внимание на грешката на водача и се поучаваш от тях. Нали знаете поговорката - "Умния се учи от грешките на другите, а глупавия - от своите собствени". Имаше веднъж нещо като опит за осмиване преди време, но той беше спрян така, че не виждам, защото трябва да се премахва тази тема.
Ако няма коментари, ще стане една суха извадка от пресцентъра на МВР.
Вие лично четете ли тези извадки?
Идеята е да се обърне внимание на начина, по който се е случило нещастието. Ние не сме следователи да разследваме. Просто коментираме, за да може дадения колега, ако изпадне в такава ситуация, да се сети за изводите от коментарите. Освен това по този начин се надявам лично аз, да си заострите вниманието като пътувате и да си имате едно на ум. Това не е назидателна тема според мен, а е поучителна. Аз лично като карам се сещам за такива случки и се старая да предвидя действията на отсрещния.

Добри, абсолютно споделям мнението ти и ти благодаря за него!!!
Бонев, какво уважение да имам към боклука който се е е НАШЛЬОКАЛ с ОСЕМ водки, качил се е на колата и се е размазал да не казвам като какво.Щото ако ти не си виждал, аз съм виждал такова пияно "ЦВЕТЕНЦЕ".
Аре стегнете се малко, който не иска да не чете.Но силно се надявам,че рисковият контингент във форума ще си направи поне елементарни изводи!

ПП..прав си цензуре, не трябва да обиждаме доброто животинче, в контекста !

Сря Сеп 13, 2006 1:35 pm
UNREAD_POST 
boneff написа:
blondy_driver написа:
Формулировката на името звучи потресаващо.....

Нали това е целта......

Не бих казала.
Лично мен темата ме предизвиква за бъда по -разумна като шофьор.Никой не е безгрешен и понякога от нелепи грешки става най- лошото. Благодарение на теми като тази аз се поучавам от вече допуснатите нелепи грешки и винаги си имам едно на ум във сходни ситуации...

Последна промяна blondy_driver на Сря Сеп 13, 2006 2:00 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 13, 2006 1:40 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Еми аз по принцип съм за махане.Както се казва, от тази "хроника" ако няма полза, няма и вреда, но все пак трябва да има уважение към починалите на пътя.

Сря Сеп 13, 2006 1:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Целта на темата е да няма такива към които да трябва да проявяваме уважение.

Сря Сеп 13, 2006 2:15 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Съгласен съм.А и в крайна сметка-който иска да си я чете, който не иска-да не я чете.Аре peace.

Сря Сеп 13, 2006 2:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
sachma написа:
Съгласен съм.А и в крайна сметка-който иска да си я чете, който не иска-да не я чете.Аре peace.

Точно това мислех да кажа и аз.
Като има такива, които се смята на велики да не я четат. Но да не ми се пречкат и на пътя, а да си стоят вкъщи пред телевизора. Заради много величия гинат невинни хора. Да не говорим,че и понякога само гледката от един тежък случай може да доведе до тежки последици у свидетеля.

Сря Сеп 13, 2006 4:02 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
sachma написа:

Точно това мислех да кажа и аз.
Като има такива, които се смята на велики да не я четат. Но да не ми се пречкат и на пътя, а да си стоят вкъщи пред телевизора. Заради много величия гинат невинни хора. Да не говорим,че и понякога само гледката от един тежък случай може да доведе до тежки последици у свидетеля.

a нали се сещаш .че когато има челен сблъсък и всички мъртви кой е виновен ?? когато има загинал на пътя се чува само версията на живите ??или на КАТ с метъра дето викат тоя е виновен ,щото няма спирачен път :mrgreen: ,а колата ABC ???

Сря Сеп 13, 2006 10:44 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
колеги съгласете се ,че това не е ФОРУМ :ХРОНИКИТЕ НА СМЪРТТА !!!!!!!!
е ако в някой форум или медия има съобщение за една катастрофа и един загинал тука се събира всичко накуп ,всеки едва ли не рови да намери новата сензация !!!

на фона на колите които карам и бройката която имаме ,и пътищата по които караме,и трафика по който караме ,катастрофите са един малък % ,все едно само в БГ стават катастрофи и умират хора !

Поредният Биг Брадър реалити се заформя :mrgreen: :mrgreen:

Сря Сеп 13, 2006 10:48 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST да не се маха НО
Да не се маха но да несе показват чак такива снимки да те стряскат
То тези кадето трябва та си вземат поуки те са с голамо съмочувствие и
няма да го четат така както трябва /Да си вземат поуката де /
а те са на последък много

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Сря Сеп 13, 2006 10:49 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
PEACE............... :evil: :evil: :evil:
Май нямаше смисъл от анкетата.....Разделихме се на два лагера..........Който не ще да я чете,да не я чете. А и там не е място за коментари.Ако някой има желание да изкаже съболезнования да го направи(мисля,че е задължително ако е замесен човек от форума).
Аре стига с омразата и пререканията.........мир на праха на всички загинали !!!

Toва може да се случи на всеки от нас!!!

PEACE Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Сря Сеп 13, 2006 10:51 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
http://www.vbox7.com/play:bc6d85ea
http://www.vbox7.com/play:75f76c8a
Две линкчета на ,които могат да се видят ,че и добрите и примерни момчета не са застраховани !!!
СЪДБАТА си е съдба !И ако това е начина по който ще се увековечаваме !!!

Сря Сеп 13, 2006 11:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
Значи този, който е против тази тема да съществува го е страх от действителността и от случващото се около него. Не си затваряйте очите за реалността, а се срещнете очи в очи с нея.
Ако ли не, не си отваряйте темата просто. Лесно е.

Иначе аз ще продължа да си пускам теми в този раздел, защото дори и един човек да чете, си струва да предпазиш човешкия живот дори и с един прост коментар.

Сря Сеп 13, 2006 11:10 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
колега несериозно е това което пишеш и ще ти кажа защо :
Не може да се дава съвет и акъл за нещо като произшествие на пътя (най-малко пък някой ,който пътува веднъж месечно за село с домочадието и това му е пътешествието на живота) .Не може някой ,който кара като опакован за износ ,с колана и се оглежда като наплашен виетнамец в царевица ,на всяко кръстовище в софия ,да се оплаква от задръстванията ...смъртта винаги ще я има ,и ще е част от пътя и ако си мислиш ,че като я показваш ,че промениш нещо ,жестоко се лъжеш !! това са инциденти а не самоубийства ... :wink:

Сря Сеп 13, 2006 11:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
doofiat написа:
Значи този, който е против тази тема да съществува го е страх от действителността и от случващото се около него. Не си затваряйте очите за реалността, а се срещнете очи в очи с нея.
Ако ли не, не си отваряйте темата просто. Лесно е.

Иначе аз ще продължа да си пускам теми в този раздел, защото дори и един човек да чете, си струва да предпазиш човешкия живот дори и с един прост коментар.

пич против темата съм но не ме е страх от действителността,квото е такова но не мисля че в този форум има място този под раздел,колкото повече избягваш едно нещо то толко по-вероятно ще ти се случи :!:

Сря Сеп 13, 2006 11:37 pm
UNREAD_POST 
tomazo написа:
колега несериозно е това което пишеш и ще ти кажа защо :
Не може да се дава съвет и акъл за нещо като произшествие на пътя (най-малко пък някой ,който пътува веднъж месечно за село с домочадието и това му е пътешествието на живота) .Не може някой ,който кара като опакован за износ ,с колана и се оглежда като наплашен виетнамец в царевица ,на всяко кръстовище в софия ,да се оплаква от задръстванията ...смъртта винаги ще я има ,и ще е част от пътя и ако си мислиш ,че като я показваш ,че промениш нещо ,жестоко се лъжеш !! това са инциденти а не самоубийства ... :wink:

Батка, аз нито се оплаквам от задръствания, нито пък пътувам един път месечно за село, ако имаш това предвид. Не мисля,че 40 000 км годишно са равни само на 12 пътувания до село, но това е друга тема.

Произшествията, които ти наричаш са си чисти убийства.
Който както иска ще се опакова, стига това да не му утежнява управлението на автомобила.
Няма нищо срамно да се огледаш на кръстовище. Не знам защо мислиш, че погрешно да се огледаш. Това е нормално, а не да караш със затворени очи и да си повтаряш ще ме блъснат лиииии или няма да ме блъснат, що ще гледам, то си ме е писано. Да ама не. Не прехвърляй вината и отговорността си върху съдбата. Това са глупости. Ако искаш чакай си и да ти падне тавана. Истината е една - "Сама каквото си направиш, никой друг не може да ти го направи".

В едно обаче си прав - смъртта винаги ще я има,докато има такива, които си казват тя съдбата и късмета си знаят работата. Не може така, защото не съдбата те кара да се правиш на мъж пред някоя мацка, а простотията.

А иначе аз не искам да променям нещо, а просто да го предотвратя и да се противопоставя на човешкото бездушие.

И ще те поправя, но това не са инциденти, а са ежедневие. Отвори си очите го виж, а не си заравяй главата в пясъка както каза Митко.

С тези клипчета ти осмиваш човешката гибел, а не раздела "Хроника на смъртта".

Стига сме спорели по върпоса. Това няма да намели катастрофите.

И един съвет - отваряй си очите от време на време, за да не объркваш объркаш пътя :D

Сря Сеп 13, 2006 11:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща